* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

nba

NBA Ανάλυση Ομάδων - Δύση

19-10-2021

Αφού διαβάσατε την NBA ανάλυση ομάδων στο Stoiximaview για την Περιφέρεια της Ανατολής, ήρθε η ώρα να δούμε τι πρέπει να περιμένουμε στην Δυτική Περιφέρεια του ΝΒΑ, μια ανάσα πριν την έναρξη της σεζόν.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε αφήσει κάποιον παραπονεμένο στα προγνωστικά στοιχήματος ΝΒΑ. Ό,τι χρειάζεστε για μακροχρόνια στοιχήματα, είμαστε εδώ για σας το δώσουμε. Ειδικά παικτών NBA και προγνωστικά για όλες τις μεγάλες κατηγορίες ήρθαν στο… πιάτο σας (δείτε στο τέλος του άρθρου) και για τώρα σας έχουμε το καλύτερο. Ανάλυση της Ανατολής και της Δύσης, λίγο πριν το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα σε αυτό το κείμενο θα μιλήσουμε για την Δύση και όσα μπορούμε να περιμένουμε από τις 15 ομάδες, στα nba μακροχρόνια στοιχήματα.

Πάμε να δούμε την NBA ανάλυση ομάδων, μαζί με προβλέψεις nba για την τελική κατάταξη τους στην δυτική περιφέρεια.



NBA Στοίχημα Προγνωστικά

Λος Άντζελες Λέικερς

Οι τραυματισμοί τους οδήγησαν σε μία αποτυχημένη χρόνια, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να παλεύει απελπιστικά μόνος του. Η 7η θέση στην Δύση, τους έφερε αντιμέτωπους με τους Σανς και σε έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τον 1ο γύρο των πλέι οφ. Οι στόχοι τους φέτος φτάνουν μέχρι την κορυφή με μοναδικό μειονέκτημα το μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, όπως προκύπτει στην NBA ανάλυση ομάδων. Ο Βόγκελ παραμένει στο τιμόνι της ομάδας έχοντας φέτος το δύσκολο έργο να διαχειριστεί μια πλειάδα αστέρων. Οι Ουέστμπρουκ και Καρμέλο Άντονι ήρθαν με στόχο το πρώτο τους δαχτυλίδι ενώ οι Ρόντο, Χάουαρντ και Τζόρνταν συμπληρώνουν μία εξαιρετική, βάση ονομάτων ομάδα. Σημαντικές αποχωρήσεις αποτελούν οι Πόουπ, Κούζμα, Χάρελ και Ντράμοντ.

Εκτίμηση: Σε ένα ρόστερ που υπάρχουν οι Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Ουέστμπρουκ και Άντονι κάτι λιγότερο από την κορυφή θα θεωρηθεί αποτυχία. Σε απόδοση 1.80 (stoiximan) να φτάσουν οι «Λιμνάνθρωποι» στον τελικό δεν μας αφήνει αδιάφορους στα προγνωστικά nba. Μια εξαιρετική επιλογή είναι και το over 7 ασίστ μ.ο. του Λεμπρόν Τζέιμς (μας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι αρκετά καλός και σε αυτό) σε απόδοση 1.80 (stoiximan), για nba μακροχρόνια.

Ντάλας Μάβερικς

Με το Σλοβένο Λούκα Ντόνσιτς σε μεγάλα κέφια, κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους, τους Λέικερς και να πάρουν την 5η θέση. Στα πλέι οφ πάλεψαν αρκετά αλλά η τεράστια ποιότητα του Λέοναρντ και η κούραση που «βγήκε» στον Λούκα από το μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια της σειράς δεν τους άφησε να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά το ίδιο και οι προσδοκίες. Με τον Ντόνσιτς να θέλει να αποδείξει ότι αξίζει το βραβείο του MVP και τον Πορζίνγκις υγιή σε έναρξη χρονιάς (μετά από καιρό) ξεκινάνε για το καλύτερο και όπου βγει. Στο τιμόνι τους ύστερα από 13 χρόνια δεν θα είναι ο Ρικ Καρλάιλ αλλά ο Τζέισον Κιντ, θέλοντας να τους οδηγήσει όσο υψηλότερα γίνεται. Πρωταθλητής με τους Λέικερς σαν βοηθός του Βόγκελ επιστρέφει στην ομάδα που τον επέλεξε το μακρινό 1994 στο ντραφτ. Στέρλινγκ Μπράουν, Μπούλοκ και Ντιλίκινα αποτελούν τις βασικότερες προσθήκες τους με τον Ριτσαρσόν να αποτελεί την σημαντικότερη απώλεια.

Εκτίμηση: Δύσκολη και μεταβατική η φετινή χρονιά για τους Μάβερικς. Η ποιότητα του Ντόνσιτς μεγάλη, αλλά η βοήθεια του υπόλοιπου ρόστερ όχι σταθερή. Θα πάμε με το under 46.5 νικών σε απόδοση 1.95 (stoiximan) στα προγνωστικά nba.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Για 2η συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ. Τερμάτισαν 9οι, έπαιξαν στο τουρνουά εισόδου, αλλά αποκλείστηκαν από τους Λέικερς και τους Γκρίζλις. Με τον Τόμπσον να επιστρέφει και τον Κάρι σε αυτήν την κατάσταση που τον είδαμε την προηγούμενη χρονιά σίγουρα οι φετινοί στόχοι τους δεν είναι απλά η 8άδα. Ο Στιβ Κερ παραμένει στο Γκόλντεν Στέιτ για 7η χρονιά και φιλοδοξεί να δει την ομάδα που όλοι θαυμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο πάντα πολύτιμος Ιγκουοντάλα επέστρεψε και οι Μπιέλιτσα και Πόρτερ ήρθαν για να καλύψουν τα κενά που άφησαν οι Πασκάλ και Ούμπρε.

Εκτίμηση: Με το μάτι του... Στέφανου να «γυαλίζει» και τον Κλέι Τόμπσον να επιστρέφει στις αρχές του 2022, θα πάμε στοίχημα nba με το over 49.5 νίκες για τους Γουόριορς σε απόδοση 1.80 (stoiximan). Η 2η επιλογή μας αφορά τον Κάρι με το over 5.5 εύστοχες βολές μ.ο. (για την κανονική περίοδο – πέρσι σούταρε με 91.6%) σε απόδοση 1.87 (stoiximan) να μην μας αφήνει ασυγκίνητους.



Χιούστον Ρόκετς

Περασμένα μεγαλεία για τις «Ρουκέτες» που μετά τη φυγή του Χάρντεν κατέρρευσαν. Με μόλις 17 νίκες βρέθηκαν στην τελευταία θέση της Δύσης. Η ανάδειξη και η βελτίωση του ρούκι Γκριν είναι ο στόχος τους, ώστε να αναλάβει τα επόμενα χρόνια τον ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Ο Στέφεν Σίλας και φέτος θα έχει το ρόλο του καθοδηγητή στα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα.

Οι προσθήκες των ρούκι Γκριν (νούμερο 2 του ντραφτ), Σενγκούν και Γκαρούμπα δείχνουν τις μελλοντικές προθέσεις των Ρόκετς με τον «τίμιο» Τάις, να παίρνει τη θέση του Ολίνικ που αποχώρησε. Με τον Τζον Γουόλ να αποτελεί ξένο σώμα, το επιθετικό πλάνο θα στηριχθεί στο πλούσιο ταλέντο του Γκριν, με την φιλοδοξία να πάρει την σκυτάλη από τον Χάρντεν.

Εκτίμηση: Για τις «Ρουκέτες» η χρονιά θα είναι δύσκολη και θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στους Γκριν και Γουντ να εξελιχθούν. Θα επιλέξουμε λοιπόν στις NBA προβλέψεις τον πρώτο στο over 17.5 πόντοι μ.ο. σε απόδοση 1.50 και τον δεύτερο στο over 9.5 ριμπάουντ μ.ο. σε απόδοση 1.70 (stoiximan) αντίστοιχα.

Ντένβερ Νάγκετς

Ο απολογισμός τους στην κανονική διάρκεια της σεζόν ήταν με θετικό πρόσημο, καθώς παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ κατέλαβαν την 3η θέση. Στα πλέι oφ ξεκίνησαν με φόρα, αποκλείοντας τους τίμιους Μπλέιζερς. Η απουσία όμως του Μάρει τους κόστισε αφού υποκλίθηκαν στους Σανς. Οι στόχοι τους παραμένουν υψηλοί και φέτος, με την κατάληψη μία εκ των τριών πρώτων θέσεων της Δύσης να είναι εφικτή. Στα πλέι οφ βασικός στόχος παραμένει ο τελικός της περιφέρειας και μεγάλο όνειρο η συμμετοχή στον τελικό ΝΒΑ.

Ο Μάικλ Μαλόουν παραμένει στον πάγκο της ομάδας (από το 2015 είναι εκεί) ανανεώνοντας  το συμβόλαιό του. Στο ρόστερ προστέθηκαν ο ρούκι Χάιλαντ και ο βετεράνος (πολυθεσίτης) Τζεφ Γκριν. Στις αποχωρίσεις ξεχωρίζει αυτή του Πολ Μίλσαπ.  

Εκτίμηση: Μια ομάδα πλήρης, που κράτησε το βασικό κορμό της και με όπλο την ομοιογένεια αναμένεται να ξεπεράσει τις 49 νίκες. Over λοιπόν 49.5 νίκες σε απόδοση 1.90 (stoiximan), στα νβα προγνωστικα. Στα ειδικά παικτών nba κρατάμε αυτόν με τα περισσότερα double - double και επιλέγουμε τον Νίκολα Γιόκιτς (υποψήφιος για διψήφιο αριθμό -  πέρα από την κατηγορία των πόντων -  σε ριμπάουντ και ασίστ) σε απόδοση 5.50 (stoiximan).

Λος Άντζελες Κλίπερς

Με τον Ντοκ Ρίβερς να αποχωρεί μετά από 7 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας, οι Κλίπερς φάνηκαν μέσα στη σεζόν κατώτεροι των προσδοκιών στην NBA ανάλυση ομάδων. H 4η θέση στη κανονική διάρκεια δεν αποτελεί επιτυχία. Στα πλέι οφ πάλεψαν, αποκλείοντας Μάβερικς και Τζαζ, πριν πέσουν πάνω στους εξαιρετικούς Σανς. Με τον Λέοναρντ (τραυματίας με την επιστροφή του άγνωστη) απών, πλαισίωσαν τον Τζωρτζ με καλές μεταγραφές ελπίζοντας ότι ο μεγάλος αστέρας τους, θα επιστρέψει μέσα στη χρονιά και θα τους οδηγήσει στα πλέι οφ.

Ο Τάιρον Λου πρωταθλητής του 2016 με τους Καβς θα βρίσκεται και φέτος στο τιμόνι των «Κλιπς». Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2016 στους Καβαλίερς ενώ σαν παίχτη όλοι τον θυμούνται μετά την πτώση του στην μαγική ντρίπλα του Άλεν Άιβερσον. Οι Ρόντο και Μπέβερλι αποχώρησαν, με τους Γουίνσλοου και Μπλέτσοου να αποτελούν ισάξιους αντικαταστάτες.

Εκτίμηση: Χωρίς τον Λέοναρντ τα πράγματα αναμένονται δύσκολα για τους «Κλιπς» και το line των 45.5 νικών (σε μια Δύση με μεγάλο ανταγωνισμό και φέτος) δύσκολα θα ξεπεραστεί. Under 45.5 νίκες σε απόδοση 1.85 (stoiximan). Με τον Λέοναρντ εκτός, ο Τζορτζ αναμένεται να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Επιλέγουμε το over 6.5 εύστοχα δίποντα μ.ο. στην κανονική περίοδο σε απόδοση 1.87 (stoiximan).    

NBA προβλέψεις

Φοίνιξ Σανς

Τα λόγια είναι περιττά για το σύνολο του Μόντι Γουίλιαμς. Με εξαιρετικούς τους Πολ και Μπούκερ κατέλαβαν την 2η θέση στην κανονική περίοδο. Στην ποστ σίζον πραγματοποίησαν μια απίστευτη πορεία που λίγοι περίμεναν. Κατέκτησαν τη Δυτική περιφέρεια, ενώ στον τελικό πάλεψαν, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν απίστευτο Γιάννη Αντετοκούνμπο χάνοντας από τους Μπακς. Ο Πολ παρέμεινε στην ομάδα και θέλει να οδηγήσει τους «Ήλιους» στο πρώτο τους πρωτάθλημα. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και με έναν υγιή Κρις Πολ όλα μπορούμε να τα περιμένουμε.

Ο Μόντι Ουίλιαμς συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την δουλειά του και παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας. Ξεχωρίζουν οι Σανς στην NBA ανάλυση ομάδων. Έφτασε μέχρι τους τελικούς, ενώ άγγιξε και το βραβείο του «Προπονητή της Χρονιάς» (ψηφίστηκε δεύτερος πίσω από τον Τίμποντο). Οι Μαγκί και Πέιτον αποτελούν δύο σημαντικές προσθήκες που θα δώσουν εμπειρία στους «Ήλιους» με τον Σάμετ να δίνει επιπλέον βοήθειες με το εξαιρετικό μακρινό του σουτ. Στις αποχωρήσεις, οι Κάρτερ και Γκρεγκ θα λείψουν αλλά μέχρι εκεί.

Εκτίμηση: Ομαδικοί, με «μαέστρο» τον Πολ και εκτελεστή τον Μπούκερ μπορούν να κατακτήσουν την Πασίφικ Ντιβίζιον. Σε απόδοση 2.90 (stoiximan) αυτή η επιλογή, στα nba μακροχρόνια. O σέντερ από τις Μπαχάμες έδειξε τις ικανότητες του στα ριμπάουντ (και όχι μόνο) πέρσι και φέτος αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερος. Επιλογή μας το over 11.5 «σκουπίδια» μ.ο. για τον Έιτον (στην κανονική διάρκεια) σε απόδοση 1.90 (stoiximan).

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

Για τους Μπλέιζερς και αυτή η χρονιά θεωρείται χαμένη στην NBA ανάλυση ομάδων. Η κανονική διάρκεια τους βρήκε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Η επίθεση και φέτος αποτέλεσε το μεγάλο τους όπλο αλλά η αλήθεια είναι σκληρή. Η άμυνα φέρνει τις επιτυχίες και έτσι στα πλέι οφ για ακόμα μία φορά προσγειώθηκαν απότομα. Αποκλεισμός από τους Νάγκετς στον 1ο γύρο. Οι κραυγές του Λίλαρντ για βοήθεια ακόμα μία φορά δεν εισακούστηκαν οπότε το μενού θα έχει μία από τα ίδια. Είσοδος στα πλέι οφ και αυτό είναι.

Μετά από 9 χρόνια παρουσίας στον πάγκο των Μπλέιζερς, ο Τέρι Στότς αποτελεί παρελθόν. Στη θέση του ανέλαβε ο Μπίλαπς (πέρσι βοηθός του Λου στους Κλίπερς) με κύριο του στόχο την αμυντική βελτίωση της ομάδας. Σαν παίχτης έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2004 με τα «Κακά Παιδία» του Ντιτρόιτ. Οι προσθήκες των Νανς, Ζέλερ, Πάτερσον και Μακλέμορ δεν είναι άσχημες αλλά ούτε για το κάτι παραπάνω. Αποτελούν ρολίστες που θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά των Κόλλινς, Καντέρ και Τζόουνς. Tο κενό του Καρμέλο Άντονι δεν καλύφθηκε επαρκώς.

Εκτίμηση: Είσοδος στα πλέι οφ σε απόδοση 1,40 (stoiximan) και μέχρι εκεί, για τους συμπαθής αλλά όχι ενισχυμένους Μπλέιζερς. O Λίλαρντ θα είναι και φέτος απελπιστικά μόνος του και έτσι δεν χωρούν περαιτέρω nba προβλέψεις.

Γιούτα Τζαζ

Μια εξαιρετική χρονιά για τους «Μορμόνους» όσον αφορά την κανονική περίοδο (τερμάτισαν 1οι). Για ακόμα μία φορά όμως δεν το εκμεταλλεύτηκαν, καθώς αποκλείστηκαν από τον 2ο γύρο των πλέι οφ και τους Κλίπερς. Στόχος τους, είναι  μία από τις 3 πρώτες θέσεις της περιφέρειας (με τον ανταγωνισμό φέτος να είναι μεγαλύτερος) και όνειρο οι τελικοί της Δύσης.

Ο 54χρονος Κουίν Σνάιντερ με θητεία και στην Ευρώπη (ως βοηθός του Μεσίνα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας) βρίσκεται στον πάγκο της Τζαζ από το 2014. Έχει ρεκόρ 323W και 231L ενώ αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς το 2018. Σημαντικές προσθήκες αποτελούν οι Χασάν Γουάιτσαιντ, ο χρήσιμος Ρούντι Γκέι αλλά και ο καλός αμυντικός Πασκάλ. Φέιβορς και Νιάνγκ αποχώρησαν, με το κενό τους να είναι σημαντικό αλλά όχι δυσαναπλήρωτο.

Εκτίμηση: Η Γιούτα βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, ενώ οι φετινές προσθήκες αναμένεται να βοηθήσουν. Βλέπουμε και φέτος να ξεπερνάνε τις 50 νίκες οπότε θα πάμε με το over 54.5 νίκες σε απόδοση 1.87 (stoiximan), στα nba στοιχημα προγνωστικά. Στην κατηγορία για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς θα επιλέξουμε τον εξαιρετικό Σνάιντερ σε απόδοση 10.00 στην (stoiximan).



Μέμφις Γκρίζλις

Αποτέλεσαν τη μεγάλη έκπληξη πέρσι καταφέρνοντας να πάρουν την 8η θέση και να βρεθούν στα πλέι οφ. Εκεί αντιμετώπισαν την Τζαζ και αποκλείστηκαν χωρίς να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση. Για τις «Αρκούδες» μια επανάληψη της περσινής χρονιάς θα είναι ένα ακόμα βήμα προόδου. Ο Τέιλορ Τζένκινς παραμένει στην καθοδήγηση της ομάδας έχοντας φτιάξει ένα όμορφο νεανικό σύνολο στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο Μέμφις. Τα κενά των Βαλαντσιούνας και Άλεν που αποχώρησαν καλύφθηκαν με τους Άνταμς και Κάλβερ.

Εκτίμηση: Η είσοδος φέτος στα πλέι οφ  θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία για τους Γκρίζλις. Οι ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά και τα εμπόδια για την 8άδα πολλά, για το νεανικό σύνολο του Τζένκινς. Στο στοιχημα nba επιλέγουμε σε απόδοση 1.55 (stoiximan) να μην καταφέρουν να μπουν στην post season οι Γκρίζλις. Για τον Τζα Μοράντ κάθε χρονιά σημαίνει και ένα βήμα προόδου. Να ξεπεράσει τους 21 πόντους μέσο όρο στην κανονική περίοδο θα είναι ένα τέτοιο βήμα. Over 21 πόντοι λοιπόν στην αξιόλογη απόδοση του 1.85 (stoiximan).  

Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Ακόμα μία απογοητευτική χρονιά για τους «Λύκους», που δεν σηκώνουν με τίποτα κεφάλι. Με μόλις 23 νίκες, έκλεισαν την χρονιά στην 13η θέση της Δύσης. Με τον Τάουνς να δηλώνει (ίσως και δίκαια) «ξενερωμένος», για την Μινεσότα και η φετινή χρονιά θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Ο Κρις Φιντς ανέλαβε την πρώτη του δουλειά στο ΝΒΑ και το έργο του αναμένεται πολύ δύσκολο. Βασικό πρόβλημα το ροτέισον στα γκαρντ (πολλοί παίκτες για μία θέση). Ο Μπέβερλι ήρθε για προσδώσει σκληράδα, στην θέση του πιο «σοφτ» Ρούμπιο, με τον νεαρό Μπολμαρό να θέλει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του.

Εκτίμηση: Για ακόμα μία χρονιά αναμένεται να κινηθούν στην μετριότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και o Έντουαρντς θα κινηθεί σε ρηχά νερά. Πιστεύουμε πολύ στον ταλαντούχο νεαρό για αυτό και θα πάμε στο over 21.8 πόντων μ.ο. (στην κανονική περίοδο) στην άξια αναφοράς απόδοση του 1.90 (stoiximan), στα προγνωστικά νβα.

Νιού Όρλεανς Πέλικανς

Η 2η χρονιά του Ζάιον Ουίλιαμσον έκλεισε και αυτή. Αυτό είναι και το μόνο που θα έχουν να θυμούνται οι Πέλικανς, από την NBA ανάλυση ομάδων. 31 νίκες και ελάχιστες καλές στιγμές. Θα ξεκινήσουν και φέτος με στόχο τα πλέι οφ αλλά αναμένεται ακόμα μια δύσκολη σεζόν. Ο Ουίλι Γκριν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, όντας ο τρίτος διαφορετικός προπονητής τους τα τελευταία 3 χρόνια. Αντικατέστησε τον Βαν Γκάντι και στόχος του είναι να βελτιώσει την επιθετική εικόνα των «Πελεκάνων» που αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» τους. Βαλαντσιούνας αντί Άνταμς και Γκράχαμ αντί Μπλέτσοου αποτελούν τις πιο σημαντικές προσθαφαιρέσεις τους.

Εκτίμηση: Ο Λιθουανός σέντερ και ο νεαρός Γκράχαμ πρόσθεσαν ποιότητα δίπλα στον Ουίλιαμσον και το line των Over 38.5 νικών είναι ένας εφικτός στόχος σε απόδοση 1.80 (stoiximan), στα προγνωστικά nba σήμερα.



Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Δίνοντας τόπο στα νιάτα πραγματοποίησαν μία μεταβατική χρονιά χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες. Με μόλις 22 νίκες είχαν ένα από τα χειρότερα ρεκόρ σε ολόκληρη την λίγκα. (Και) Φέτος η ανάδειξη νέων ταλέντων είναι ο βασικός στόχος τους έχοντας το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα χρόνια, στην NBA ανάλυση ομάδων. Ο Φρανκ Ντέινο παραμένει στο τιμόνι της ομάδας έχοντας περάσει όλη την προπονητική του καριέρα στην Οκλαχόμα είτε σαν πρώτος είτε σαν δεύτερος προπονητής. Το νούμερο 6 του φετινού ντραφτ Γκίντει αποτελεί την καλύτερη προσθήκη τους. Ο Φέιβορς από την άλλη, θα προσθέσει την απαραίτητη εμπειρία και θα αναλάβει τον ρόλο του Χόρφορντ που αποχώρησε.

Εκτίμηση: Το πλάνο είναι ξεκάθαρο και έχει φόντο το μέλλον. Οπότε και αυτή τη χρονιά δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Under 23.5 νίκες σε απόδοση 1.87 (stoiximan), στα nba μακροχρόνια στοιχήματα.

Σακραμέντο Κινγκς

Η 9η θέση της σεζόν 2019/20 δεν τους έδωσε την απαιτούμενη ώθηση, με την περσινή χρονιά να θεωρείται πισωγύρισμα. Η 12η θέση αποτελεί αποτυχία για μια ομάδα που θεωρήθηκε στην αρχή της σεζόν μια ευχάριστη έκπληξη. Στόχος τους παραμένουν τα πλέι οφ, με τη λαχτάρα να βρεθούν εκεί μεγάλη (από το 2006 έχουν να βρεθούν σε πλέι οφ). Ο ταλαντούχος Λουκ Ουόλτον παραμένει στην ομάδα για 3η χρονιά και είναι η ώρα να δικαιώσει τις προσδοκίες. Η προσθήκη του Τρίσταν Τόμπσον θα καλύψει επάξια το κενό του Ουάιτσαιντ.

Ο Ντι Άρον Φοξ είναι το αστέρι της ομάδας. Η βελτίωση του ραγδαία αφού από τους 11.6 πόντους της πρώτης του χρονιάς έχει φτάσει στους 25.2 μοιράζοντας και 7.2 τελικές πάσες. Αποτελεί το βαρόμετρο των «Βασιλιάδων» και από τα χέρια του θα εξαρτηθεί και η φετινή τους πορεία.

Εκτίμηση: Η νεανική ομάδα του Σακραμέντο δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να μπει στην 8άδα. Κρατάμε όμως την νίκη τους απέναντι στους Πέλικανς πιστεύοντας ότι το τέλος της ρέγκιουλαρ σίζον θα τους βρει σε υψηλότερη θέση από τους «Πελεκάνους». Head to Head λοιπόν, Κινγκς εναντίον Πέλικανς με νίκη των Κινγκς σε απόδοση 2.50 (stoiximan), στα προγνωστικά αμερικανικού μπασκετ.

Σαν Αντόνιο Σπερς

Άλλη μια χρονιά έκλεισε με αρνητικό πρόσημο για τους Σπερς, στην NBA ανάλυση ομάδων. Τερμάτισαν 10οι χωρίς να αγωνιστούν στα πλέι οφ και με την απόδοσή τους να κυμαίνεται σε μέτρια πλαίσια. Οι φετινοί τους στόχοι έχουν «ταβάνι». Μία θέση στο τουρνουά εισόδου των πλέι οφ θα τους βρει χαρούμενους και αν καταφέρουν να μπουν και σε αυτά, ευχαριστημένους. Ο κόουτς Πόποβιτς βρίσκεται από το 1996 στο Σαν Αντόνιο οδηγώντας τους Σπερς σε 5 πρωταθλήματα. Φέτος θα έχει στην διάθεσή του ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ του ΝΒΑ. Οι Γιανγκ, Αμίνου και Κόλινς αποτελούν τις πιο σημαντικές προσθήκες τους, με τις απώλειες των Μιλς, Ντε Ρόζαν και Γκέι να ήθελαν το κάτι παραπάνω για να καλυφθούν.

Εκτίμηση: Η παρουσία των Πόποβιτς (στο τιμόνι) και του Μάρει δεν αρκεί. Αναμένουμε χαμηλές πτήσεις και φέτος με το under 28.5 νικών σε απόδοση 1.60 (stoiximan) να αποτελεί μια από τις επιλογές μας. Για τον Μάρει των τεράστιων άκρων, τα over 1.6 κλεψίματα μ.ο. στην κανονική περίοδο δεν είναι κάτι δύσκολο. Έτσι το over 1.6 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.95 (stoiximan), στο nba στοιχημα προγνωστικα.

https://youtu.be/t1vaembXXRE

Δείτε περισσότερα Ειδικά Στοιχήματα NBA:

 Ειδικά Στοιχήματα Αντετοκούνμπο

Ειδικά στοιχήματα – ΝΒΑ Νικητής

Ειδικά Στοιχήματα NBA MVP

 Ειδικά Στοιχήματα ΝΒΑ Καλύτερος Προπονητής

Ειδικά Στοιχήματα NBA Ζευγάρι Τελικού

Ειδικά Παικτών NBA – Πρώτος Σκόρερ

Ειδικά Στοιχήματα NBA Νικητής Δύσης

Ειδικά Στοιχήματα NBA Νικητής Ανατολής

Ειδικά Στοιχήματα Ομάδων ΝΒΑ

 Ειδικά Στοιχήματα NBA – Ρούκι της σεζόν

Μακροχρόνια Ειδικά Παικτών ΝΒΑ

Προγνωστικά Σήμερα

Στοίχημα
Live Casino
  • προσφορά Eπικές μονομαχίες στο Pamestoixima PS Battles*
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Παιχνίδι με Έλληνες dealer στη Stoiximan!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Casino Calendar* στη winmasters!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα