* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

nba

NBA Ανάλυση Ομάδων - Ανατολή

18-10-2021

Η Τόνια Σπανού κάνει NBA ανάλυση ομάδων στο Stoiximaview και μας προϊδεάζει για όλα όσα περιμένουμε να δούμε στην Ανατολική Περιφέρεια του ΝΒΑ, μια ανάσα πριν την έναρξη της σεζόν.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε αφήσει κάποιον παραπονεμένο στα προγνωστικά στοιχήματος ΝΒΑ. Ό,τι χρειάζεστε για μακροχρόνια στοιχήματα, είμαστε εδώ για σας το δώσουμε. Ειδικά παικτών NBA και προγνωστικά για όλες τις μεγάλες κατηγορίες ήρθαν στο… πιάτο σας (δείτε στο τέλος του άρθρου) και για τώρα σας έχουμε το καλύτερο. Ανάλυση της Ανατολής και της Δύσης, λίγο πριν το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα σε αυτό το κείμενο θα μιλήσουμε για την Ανατολή και όσα μπορούμε να περιμένουμε από τις 15 ομάδες, στα nba μακροχρόνια στοιχήματα. Νετς, Μπακς, Χιτ, Σίξερς, Νικς, φυσικά οι ανανεωμένοι Μπουλς και πολλοί και δυνατοί αντίπαλοι είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση. Οι ομάδες προετοιμάστηκαν, άλλαξαν όλα όσα πίστευαν ό,τι χρειάζονταν και βγαίνουν στο παρκέ με στόχο την επιτυχία.

Πάμε να δούμε την NBA ανάλυση ομάδων, μαζί με προβλέψεις nba για την τελική κατάταξη τους στην ανατολική περιφέρεια.



Προγνωστικά NBA

Μιλγουόκι Μπακς

Οι Μπακς μπαίνουν στην νέα σεζόν με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο χέρι τους. Το κατάφεραν και πλέον οι στόχοι τους αλλάζουν επίπεδο. Όλοι θα τους περιμένουν, όλοι θα θέλουν να τους κερδίσουν. Πλην, του Πι Τζέι Τάκερ δεν έχασαν κανέναν πρωτοκλασάτο παίκτη τους, είναι όλοι εκεί πανέτοιμοι να ανταγωνιστούν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φυσικά είναι ο ηγέτης και πλέον ξέρει και τον σωστό τρόπο. Έχει στο πλευρό του Μίντελτον και Χόλιντεϊ και όλοι μαζί πάνε για το απίθανο.

Οι Μπακς πάντως δεν βιάζονται. Ξεκίνησαν με ψυχραιμία την προετοιμασία τους, δεν πίεσαν τον Έλληνα σταρ και τα πήγαν μέτρια στην preseason. Φαίνεται πως θα μπουν χαλαρά στην σεζόν, αφού είδαν και πέρυσι ότι δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Η πρωτιά στην κανονική περίοδο δεν είναι αυτοσκοπός και φαίνεται πως θα πάρουν τον χρόνο τους, για να βρουν πατήματα. Εκεί που μετράει πάντως αναμένεται να προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι.

Εκτίμηση: Θα είναι σίγουρα στα playoffs και θα παίξουν ρόλο τα ζευγαρώματα εκεί. Χρειάζονται ένα καλό πλασάρισμα, για να μην έχουν δυσκολίες από την αρχή. Πάντως αν βλέπετε τους Μπακς πρωταθλητές ξανά, αυτή την στιγμή στο nba νικητής, η παρέα του Γιάννη βρίσκεται σε απόδοση 9,00 (stoiximan).

Μπρούκλιν Νετς

Για πολλούς είναι το απόλυτο φαβορί μαζί με τους Λέικερς για τον τίτλο. Πέρυσι άγγιξαν τους τελικούς, ωστόσο ο Κέβιν Ντουράντ πάτησε γραμμή στο Game 7 και αντί για πρόκριση, το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί οι Μπακς κατάφεραν να τους νικήσουν και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Oι Νετς έχουν θέμα με τον Κάιρι Ίρβινγκ ο οποίος βρίσκεται πλέον εκτός ομάδας, αφού είναι ανεμβολίαστος. Κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα παίξει τελικά.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν οι Ντουράντ και Χάρντεν, ενώ πολλές λύσεις αναμένεται να δώσουν οι Μιλς, Γκρίφιν, Χάρις, Όλντριτζ. Ο Νας μπαίνει στην δεύτερη σεζόν του ως head coach και θα παρουσιαστεί σίγουρα πιο έμπειρος. Θεωρητικά έχουμε μπροστά μας το απόλυτο φαβορί για πρωταθλητής nba στοιχημα και αν οι δύο σταρ κυρίως έχουν υγεία, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους υπόλοιπους.

Εκτίμηση: Η εκτίμηση είναι ότι θα παλέψουν για τον τίτλο και ξεχωρίζουν στην NBA ανάλυση ομάδων μεταξύ άλλων. Η απόδοση τους είναι 3,05 (stoiximan) και αν δεν λυγίσουν από το βάρος του φαβορί, τότε θα τους δούμε σίγουρα στους Τελικούς της Ανατολής και γιατί όχι nba νικητής στο τέλος.

Μαϊάμι Χιτ

Αφήνουμε τα δύο φαβορί μας για πρωταθλητής nba στοιχημα και πάμε ένα σκαλί παρακάτω. Στους Χιτ του Πατ Ράιλι. Πριν δύο χρόνια έφτασαν στους τελικούς του ΝΒΑ, αλλά η πορεία δεν ήταν αντίστοιχη αυτής της επιτυχίας. Μετά από μια κακή περσινή σεζόν όπου έμειναν εύκολα εκτός από τον πρώτο γύρο, οι κινήσεις που έγιναν, φανερώνουν πως θα ήθελαν πάλι να πρωταγωνιστήσουν.

Στο Μαϊάμι είναι νέα μέλη ο πρωταθλητής 2019 με τους Ράπτορς, Κάιλ Λάουρι και ο πρωταθλητής του 2021 με τους Μπακς, Πι Τζέι Τάκερ. Και οι δύο είναι ποιοτικοί, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι είναι έμπειροι. Σίγουρα οι Μπάτλερ και Αντεμπάγιο θα είναι και φέτος οι ηγέτες της ομάδας σε περιφέρεια και ρακέτα αντίστοιχα. Αλλά βοήθεια περιμένουν και από Ρόμπινσον και Χίροου. Οι δύο παίκτες και ειδικά ο δεύτερος ήταν μέτριοι πέρυσι και είναι φανερό ότι η ομάδα τους, τους χρειάζεται. Όλοι μαζί στην θεωρία φτιάχνουν ένα εξαιρετικό σύνολο. Ικανό να προβληματίσει πολύ περισσότερο από πέρυσι. Αυτό μένει να το δούμε στο παρκέ.

Εκτίμηση: Τους βλέπουμε στα playoffs, αλλά θα πρέπει να γλιτώσουν Νετς και Μπακς στην αρχή. Το να φτάσουν στον τελικό της Περιφέρειας το βρίσκουμε στο 4,00 (stoiximan) και δεν είναι καθόλου κακό στα nba μακροχρόνια.



Φιλαντέλφια Σίξερς

Έχουν θέματα εσωτερικά να λύσουν και αυτό δημιουργεί προβληματισμό στο πως θα εμφανιστούν. Οι Σίξερς ζουν ένα σήριαλ με τον Μπεν Σίμονς, που όλο τα καλοκαίρι έχει δημιουργήσει πάρα πολλά θέματα. Έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, ξαφνικά εμφανίστηκε και προπονήθηκε και γενικά μια παράνοια στην Φιλαντέλφια στην NBA ανάλυση ομάδων. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με σιγουριά. Ούτε στην ίδια την ομάδα. Βέβαια ακόμα και έτσι υπάρχει ποιοτικό ρόστερ που μπορεί να πάει μακριά στα playoffs και να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά μπάσκετ. Δίπλα στον εξαιρετικό και κυρίαρχο Εμπίντ, προστέθηκε ο Ντράμοντ που δεν έπιασε στους Λέικερς, αλλά όλοι γνωρίζουν την αξία του.

Ο Χάρις δεν σταματά να βελτιώνεται, ενώ σημαντικά μέλη είναι οι Τάιμπουλ και Σεθ Κάρι. Οι Σίξερς θέλουν μια καλή πορεία. Θα προκριθούν στα playoffs, αλλά η συνέχεια θέλει αντοχές σε άλλο επίπεδο. Ο Εμπίντ ίσως να νιώσει καλύτερα χωρίς το βάρος του Σίμονς, ενώ αν μείνει ο Σίμονς τελικά θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον τι πρόσωπο θα εμφανίσει. Στα περσινά playoffs ήταν τραγικός και αυτή την πλευρά του, δεν την θέλει κανείς.

Εκτίμηση: Θα είναι στα playoffs και οι Σίξερς, αλλά θα είναι δύσκολα για τους Τελικό. Είναι στο 4,50 (stoiximan) να φτάσουν εκεί. Αν τους βλέπει κάποιος νικητές της Ανατολής, μπορεί να ποντάρει με απόδοση 10,00 (stoiximan), στα προγνωστικά nba.

Σικάγο Μπουλς

Στα ειδικά παικτών ΝΒΑ και στα nba μακροχρόνια σας έχω μιλήσει για τους Μπουλς, που αξίζει στοιχηματικά η «βόμβα» να είναι nba νικητής. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά για εκείνους. Έμαθαν να είναι στον πάτο, αλλά φέτος έχουν μια ευκαιρία να κοιτάξουν προς τα πάνω. Eντυπωσίασαν με τις κινήσεις τους στη free agency και πήραν εξαιρετικούς παίκτες. ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Λόνζο Μπολ, προστέθηκαν δίπλα στον ηγέτη τους, ΛαΒίν και δημιουργούν μια εξαιρετική περιφερειακή βασική τριάδα.

Μπολ στο «1», Ζακ ΛαΒίν στο «2» και τον ΝτεΡόζαν στη θέση του small forward. Υπάρχει και ο All Star Νίκολα Βούτσεβιτς που είναι εγγύηση για τη ρακέτα τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα πλέον δεν κρύβεται. Υπάρχουν και οι Oυάιτ, Καρούσο που θα προσφέρουν πολλά ερχόμενοι από τον πάγκο, όπως και ο ταλαντούχος Πάτρικ Ουίλιαμς. Χαμός ονομάτων, σε μια ομάδα που αφήνει πολλές υποσχέσεις. Είναι μακράν της δεύτερης η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα φέτος. Αήττητη στην preaseaon, με τον κόσμο να έχει ξεσηκωθεί από ανυπομονησία και σίγουρα είναι η ομάδα που ξεχωρίζει στην NBA ανάλυση ομάδων της Ανατολής.

Εκτίμηση: Οι Μπουλς στοχεύουν στα playoffs και θα φτάσουν εκεί. Το βήμα παραπάνω θέλει πολλά στοιχεία, που θα πρέπει να τα δούμε στο παρκέ. Πάντως σε όποιον αρέσει το ρίσκο, οι nba αποδόσεις τους παραμένουν ιδιαίτερα υψηλές στo nba στοιχημα. Το να φτάσουν στον Τελικό είναι στο 10,00 (stoiximan), ενώ το να είναι νικητές στην κανονική διάρκεια είναι στο 30,00 (stoiximan).

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

Μπορεί να μην ακούστηκαν όπως άλλες ομάδες, αλλά οι «Μάγοι» έκαναν καλές κινήσεις φέτος. Απέκτησαν τον Σπένσερ Ντίνγουιντι που θα γίνει ο κουμανταδόρος της ομάδας στο «1», ενώ πήραν και τον Κάιλ Κούζμα που έχει πράγματα να αποδείξει. Εξαιρετική κίνηση και η απόκτηση του καλύτερου έκτου παίκτη του 2020 που όμως δεν ταίριαξε στους Λέικερς, Μόντρεζλ Χάρελ. Η ανταλλαγή με τους Λέικερς έφερε και τον Κάλντγουελ-Πόουπ που φτάνει για να συνεισφέρει με το τρίποντο και την άμυνα του. Σταθερός παρέμεινε ο ηγέτης της ομάδας, ο Μπράντλεϊ Μπιλ που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της λίγκας.

Καλές λύσεις από τον πάγκο είναι οι Μπέρτανς και Κάλνγουελ-Πόουπ που φημίζονται για το σουτ τους, ενώ από τον 22χρονο Γκάφορντ περιμένουν να δώσει ποιοτικά λεπτά. Οι Ουίζαρντς έδωσαν τον Ουέστμπρουκ με μπόλικα ανταλλάγματα και μπορούν να βγουν κερδισμένοι. Το περσινό πείραμα δεν πέτυχε και το φετινό μπορεί να πάει πολύ καλύτερα. Υπάρχει ταλέντο και εμπειρία και αν όλοι αυτοί βρουν ρόλους, όλα θα είναι εξαιρετικά, με τους Ουίζαρντς να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στην NBA ανάλυση ομάδων.

Εκτίμηση: Δεν τους ξεγράφουμε και τους βλέπουμε για 8άδα στα nba στοιχημα προγνωστικα. Εξαιρετικό το 4,50 (stoiximan) που πληρώνει η είσοδος τους στα playoffs.

Στοίχημα NBA

Μπόστον Σέλτικς

Οι Σέλτικς δεν μπαίνουν στην σεζόν ως φαβορί, μάλλον το αντίθετο. Ξεκινά η μετά εποχή του Μπραντ Στίβενς, με διάθεση να χτιστεί κάτι νέο. Ο Ουντόκα πήρε τα ηνία της ομάδας, στην οποία το δίδυμο Τέιτουμ-Μπράουν δεν σπάει και αναμένεται και φέτος να κουβαλήσει την Βοστόνη. Έχασαν τον Κέμπα Ουόκερ που έφυγε για Νικς, ωστόσο απέκτησαν τον Ντένις Σρούντερ που θα προσφέρει πράγματα στον επιθετικό τομέα. Στην περιφέρεια υπάρχει ο Μάρκους Σμαρτ που είναι πάντα χρήσιμος.

Οι Σέλτικς δυνάμωσαν την ρακέτα τους με Καντέρ και Χόρφορντ, να αποτελούν ένα πολύ καλό δίδυμο. Ποιότητα πρόσθεσε και η μεταγραφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος θα δώσει λύσεις στο σουτ. Ενώ ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς θα στηριχθεί από την ομάδα του. Είναι περίεργη συνθήκη αυτή που έχουν φτιάξει οι Σέλτικς. Δεν είναι κακή ομάδα, δεν μοιάζουν όμως ούτε φαβορί. Μάλλον προσπαθούν να χτίσουν κάτι νέο και αυτό ίσως πάρει χρόνο.

Εκτίμηση: Δείχνουν να χωράνε στην 8άδα, αλλά μάλλον θα ιδρώσουν για να το καταφέρουν. Το ότι δεν θα μπουν στα playoffs είναι στο 4,20 (stoiximan) και ακούγεται συμπαθητικό για κάποιον που θέλει να ρισκάρει.

Ατλάντα Χοκς

Οι Χοκς πέρυσι έκαναν το βήμα παραπάνω. Έφτασαν μέχρι τους Τελικούς και πάλεψαν στα ίσια με τους Μπακς. Η Ατλάντα κάνει συνεχώς βήματα προόδου και ψάχνει την καθιέρωση ανάμεσα στους ισχυρούς της Ανατολής. Σε αυτό βοηθάει και το λαχείο που ακούει στο όνομα Τρέι Γιανγκ. Οι Χοκς δεν έχασαν κανένα σημαντικό μέλος της ομάδας που έκανε τη σπουδαία πορεία πέρυσι.

Ο Γιανγκ είναι εκεί ηγέτης και μαζί έχει Κόλινς, Γκαλινάρι, Χουέρτερ, Λου Ουίλιαμς, Μπογκντάνοβιτς, Καπέλα, Χάντερ και Ρέντις. Στην άκρη του πάγκου ο άνθρωπος που από τότε που πήγε, άλλαξε τα πάντα. Ο Νέιτ ΜακΜίλαν θα ψάξει άλλη μια εντυπωσιακή σεζόν. Η ομάδα του έχει μπόλικο ταλέντο και χρειάζεται την εμπειρία για να εδραιωθεί μεταξύ των κορυφαίων. Είναι σημαντική η φετινή σεζόν, αν θέλουν οι Χοκς να πουν ότι έχουν αλλάξει επίπεδο.

Εκτίμηση: Θα είναι στην 8άδα και θα ήθελαν να είναι μια τρελή έκπληξη. Το να πάρουν την πρωτιά είναι στο 15,00 (stoiximan), στις NBA προβλέψεις.

Νικς

Οι Νικς είναι ακόμα μια ομάδα που εντυπωσίασε πέρυσι. Η ομάδα της Νέας Υόρκης, μετά από πολλά χρόνια, επέστρεψε στα playoffs και μάλιστα κάνοντας θόρυβο. Ταλέντο και εμπειρία συνδυάστηκαν μοναδικά και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Οι Χοκς τους πέταξαν εκτός τελικά, αλλά η διαδρομή τους ήταν για να την θυμάσαι. Κάπως έτσι θέλουν να πορευτούν και φέτος. Δεν έχασαν παίκτες, κράτησαν τον κορμό που τους κουβάλησε και μαζί έχουν και την περσινή εμπειρία.

Ο Ρόουζ θα βγει μπροστά, ο Ουόκερ είναι νέο μέλος, ο Φουρνιέ είναι εκεί, όπως και ο Ραντλ. Ο Θίμποντο πέρυσι κέρδισε τον τίτλο του προπονητή της σεζόν και φέτος θέλει να λάμψει και πάλι. Η ομάδα του είναι ποιοτική και η Νέα Υόρκη περιμένει ακόμα μια όμορφη σεζόν.

Εκτίμηση: Πάρα πολύ δύσκολα να μην είναι στα playoffs οι Νικς. Άφησαν πίσω τους τις παλιές άσχημες εποχές και κοιτούν μπροστά. Το Over 41,5 νίκες τους είναι στο 1,75 (stoiximan) και είναι πολύ λογικό στο στοίχημα nba.



Τορόντο Ράπτορς

Περίεργη πρόκειται να είναι η σεζόν για τους Ράπτορς. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν κράτησαν την δυναμική τους. Έρχονται από κακή σεζόν και πλέον έχασαν και τον Λάουρι. Ο ηγέτης τους δεν θα είναι στο Τορόντο την επόμενη σεζόν. Βοηθάει ότι επιστρέφουν στην έδρα τους, θα παίζουν στον Καναδά την νέα σεζόν, αλλά η δυναμική τους ως ομάδα αμφισβητείται.

Πήραν τον Ντράγκιτς που μπορεί να δώσει πράγματα, αλλά δεν τρελαίνεται που βρίσκεται εκεί. Πολλές οι συζητήσεις το καλοκαίρι και μένει να δούμε πως θα καταλήξει όλο αυτό. Ο Σιάκαμ πάντως έμεινε μέλος της ομάδας, όπως και ο ΒανΒλιτ.

Εκτίμηση: Οι Ράπτορς δύσκολα θα μπουν 8άδα. Υπάρχουν καλύτερες ομάδες από εκείνους, που μπορούν να τους αφήσουν εκτός και τα προγνωστικά nba τους θέλουν να μην μπαίνουν στην 8αδα εν τέλει.

Ντιτρόιτ Πίστονς

Μετακομίζουμε στο Ντιτρόιτ και βλέπουμε τι έχουν κάνει οι Πίστονς. Φυσικά όλα τα φώτα πέφτουν εκεί, αφού έχουν το Νο.1 του ντραφτ. Ακόμα ντεμπούτο δεν έχει κάνει, αλλά ο Κέιντ Κάνινγχαμ είναι σίγουρο ότι θα έχει ενδιαφέρον. Ο νεαρός είναι ένα τεράστιο ταλέντο, που πήγε στους Πίστονς, για να τους βγάλει από την αφάνεια. Ακόμα και έτσι πάντως, δεν έχουμε τεράστιες προσδοκίες από εκείνους. Υπάρχει ο Μαλεντόν, όπως και ο Ντιαλό, υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά όχι εμπειρία. Σίγουρα θα έχουν φάσεις που θα μας ενθουσιάσουν, αλλά στο τέλος της ημέρας χρειάζονται κι άλλα πράγματα.

Εκτίμηση: Βλέποντας τον ανταγωνισμό, δύσκολα θα είναι στα playoffs οι Πίστονς. Ίσως μπορούν να εκμεταλλευτούν την χρονιά και να χτίσουν πάνω στα καλά της στοιχεία.

Ιντιάνα Πέισερς

Λίγα τα πράγματα που περιμένουμε και από τους Πέισερς. Η ομάδα της Ιντιάνα θα περιμένει τον ΛεΒερτ, ο οποίος πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχασε τον Σάμνερ με ρήξη Αχιλλείου και τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα. Υπάρχει μια βασική πεντάδα με μπόλικο ταλέντο, αλλά μέχρι εκεί. Ο Σαμπόνις έχει ανέβει επίπεδο και θα είναι κυρίαρχος στην ρακέτα, ο Γουόρεν και ο Μπρόγκντον είναι εκεί και θα οδηγήσουν και τους υπόλοιπους, αλλά υπάρχει ταβάνι. Και μοιάζει να είναι χαμηλό.

Εκτίμηση: Οι Πέισερς θα κάνουν τις ζημιές τους, αλλά η 8άδα δεν φαίνεται να τους χωράει. Είναι οριακά γι΄ αυτό και το 2,15 (stoiximan) ότι θα μείνουν εκτός μοιάζει προκλητικό στα nba μακροχρόνια.



Κλίβελαντ Καβαλίερς

Οι Καβαλίερς τα τελευταία χρόνια δεν έχουν τίποτα από την λάμψη του παρελθόντος. Βυθίζονται κάθε χρόνο και ψάχνουν να βρουν μια λύση γι’ αυτό. Έχει ξεκινήσει από πέρυσι μια προσπάθεια ανανέωσης και νέο αίμα έρχεται συνέχεια. Αυτή την φορά, δοκιμάζει την τύχη του στο ΝΒΑ, ο Κέβιν Πάνγκος. Ο πρώην παίκτης της Ζενίτ είναι στο Κλίβελαντ και θα αγωνιστεί εκεί. Ο Μάρκανεν είναι εκεί, ο Σέξτον, ο Άλεν, ο Ρίκι Ρούμπιο. Δεν λείπει το ταλέντο και σε αυτή την περίπτωση λείπει το βάθος και η ποιότητα. Οι Καβαλίερς μοιάζουν να κάνουν υπομονή και να θέλουν να χτίσουν κάτι καλύτερο.

Εκτίμηση: Έχουμε ακόμα μια ομάδα που την βλέπουμε εκτός playoffs. Όχι ότι δεν είναι ικανή για νίκες, θα πάρει, αλλά δεν θα χτυπήσει την 8άδα και μάλλον ούτε την 10άδα, σύμφωνα με τα προγνωστικά nba σήμερα, αλλά και από τα όσα είδαμε από την NBA ανάλυση ομάδων.

Ορλάντο Μάτζικ

Μέτριο το επίπεδο στο Ορλάντο. Οι Μάτζικ μπαίνουν σε ακόμα μια σεζόν, δίχως να εντυπωσιάζουν. Ο Κόουλ Άντονι θα αναλάβει ευθύνες, ο Ρος είναι εκεί, ο Κάρτερ Τζ. κυριαρχεί στην ρακέτα, αλλά δεν τρομάζουν κάποιον. Ένα σύνολο που είναι πολύ δύσκολο να βάλει υψηλούς στόχους.

Εκτίμηση: To 2,50 (stoiximan) που δίνει το να είναι ουραγός της Ανατολής, μοιάζει πολύ δυνατό. Κάπου εκεί χαμηλά θα είναι οι Μάτζικ και ίσως και τελευταίοι. Η ομάδα που εντυπωσιάζει λιγότερα στην περιφέρεια.

Σάρλοτ Χόρνετς

Η NBA ανάλυση ομάδων ολοκληρώνεται με τους Χόρνετς. Μια ομάδα που αρέσει πολύ. Μπορεί να μην είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά έχει ταλέντο. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτή των Χόρνετς. Μπολ, μαζί με Ροζίερ, υγιή Χέιγουορντ, Μπρίντζες και Πλαμλί φτιάχνουν μια εξαιρετική πεντάδα και ελπίζουν στο καλύτερο. Οι Χόρνετς έχουν ενδιαφέρον. Ίσως μπορούν να κάνουν και την έκπληξη φέτος.

Εκτίμηση: Θα παλέψουν για την θέση τους στην 8άδα. Είναι από τις ομάδες που θα θέλαμε να τις δούμε στο παρκέ για περισσότερα συμπεράσματα. Πάντως οι τολμηροί και αισιόδοξοι θα μπορούσαν να δουν την είσοδο τους στην 4άδα κανονικής περιόδου, η οποία είναι στο 17,00 (stoiximan) στις nba προβλέψεις. Αλλιώς η είσοδος τους στα playoffs είναι στο 2,70 (novibet).

https://youtu.be/t1vaembXXRE

Δείτε περισσότερα Ειδικά Στοιχήματα NBA:

 Ειδικά Στοιχήματα Αντετοκούνμπο

Ειδικά στοιχήματα – ΝΒΑ Νικητής

Ειδικά Στοιχήματα NBA MVP

 Ειδικά Στοιχήματα ΝΒΑ Καλύτερος Προπονητής

Ειδικά Στοιχήματα NBA Ζευγάρι Τελικού

Ειδικά Παικτών NBA – Πρώτος Σκόρερ

Ειδικά Στοιχήματα NBA Νικητής Δύσης

Ειδικά Στοιχήματα NBA Νικητής Ανατολής

 Ειδικά Στοιχήματα NBA – Ρούκι της σεζόν

Μακροχρόνια Ειδικά Παικτών ΝΒΑ

Ειδικά Στοιχήματα Ομάδων ΝΒΑ

Προγνωστικά Σήμερα

Στοίχημα
Live Casino
  • προσφορά Eπικές μονομαχίες στο Pamestoixima PS Battles*
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Παιχνίδι με Έλληνες dealer στη Stoiximan!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Casino Calendar* στη winmasters!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα