https://stoiximaview.gr/
Connect with us

Winmasters

Winmasters μπορεί να μην βρίσκεται πολλά χρόνια στο προσκήνιο του ιντερνετικού στοιχήματος, μιας και ιδρύθηκε το 2014, αλλά έχει φροντίσει εξ αρχής να δείξει την δυναμική της. Η ιστοσελίδα της είναι από τις πιο όμορφες αισθητικά που παρέχουν στοίχημα νόμιμα στην χώρα μας και τραβάει το μάτι του επισκέπτη αμέσως. Η κατηγοριοποίηση των αθλημάτων είναι πολύ καλή, το μενού της είναι εξαιρετικό, για να βρει εύκολα ο παίκτης αυτό που ψάχνει.

Προσφέρει υψηλές αποδόσεις στα φαβορί, 30.000 live γεγονότα κάθε μήνα* και εκπληκτικό  cash out*.

Αυτό που θα λατρέψετε πραγματικά, είναι το στοίχημα από κινητό ή τάμπλετ, με την winmasters να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι του mobile και της εφαρμογής της. Βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της για να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού στα μέλη της.

Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την στοιχηματική, στο αναλυτικό review που ετοίμασε η ομάδα του StoiximaView.Πως κάνω εγγραφή στη Winmasters 

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.winmasters.gr και στην αρχική σελίδα υπάρχουν πάνω δεξιά δύο επιλογές. «Εγγραφή» σε κόκκινο πλαίσιο και «Είσοδος». Εσείς επιλέγετε το κουμπί «Εγγραφή». Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ορθά βήμα βήμα σε ό,τι σας ζητηθεί και στην συνέχεια θα φτάσετε στην ολοκλήρωση της εγγραφής σας. Σημειώστε ότι θα πρέπει να βάλετε τα απολύτως αληθή στοιχεία σας, διότι αν είναι κάτι λάθος, πιθανόν να μην μπορείτε να κάνετε ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στη συνέχεια.

Ταυτοποίηση Winmasters 

Η διαδικασία ταυτοποίησης στη winmasters είναι απλή και όπως προβλέπει η νομοθεσία, πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένη διαδικασία για να ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Αν δεν το κάνετε, δεν θα μπορείτε να έχετε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η πλατφόρμα δίχως περιορισμούς και ο λογαριασμός θα τεθεί σε φραγή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να υποβάλλεται συγκεκριμένα έγγραφα που θα δείτε παρακάτω, μέσα από το μενού της winmasters, στην κατηγορία «Προφίλ» και έπειτα «Διαδικασία Ταυτοποίησης». Εκεί στα αντίστοιχα πεδία, μπορείτε να ανεβάσετε τα έγγραφα σας.

Έγγραφα ταυτοποίησης (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Αστυνομική ταυτότητα (δύο όψεις)
 • Διαβατήριο
 • Δίπλωμα οδήγησης

Αποδεικτικά κατοικίας (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Λογαριασμός ΔΕΚΟ (κοινής ωφέλειας) στο όνομά σας. Π.χ. ρεύματος, τηλεφώνου, κινητού, ίντερνετ κλπ, που να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων τριών μηνών.
 • Εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίου έτους.
 • Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ (εκδίδεται από ΔΟΥ ή ΚΕΠ).
 • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από ΚΕΠ, Δήμο ή Αστυνομικό Τμήμα
 • Κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού (bank statement) ή επίσημου εγγράφου από τράπεζα που αποστέλλεται ταχυδρομικά στην κατοικία σας (η κατάσταση λογαριασμού που ζητάτε εσείς από τα γκισέ είναι διαφορετική και συνήθως δεν γίνεται αποδεκτή)


Winmasters Mobile 

Η winmasters γνωρίζει τις ανάγκες των μελών της για γρήγορο mobile στοίχημα, καθώς πλέον το παιχνίδι παίζεται μέσα από τις κινητές συσκευές, όπως το επιτάσσει η εποχή μας. Η στοιχηματική έχει δώσει μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι και η mobile έκδοση της είναι εξαιρετική. Η σελίδα είναι πολύ εύχρηστη, το μενού έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να βρίσκουν οι παίκτες εύκολα και γρήγορα το αθλητικό γεγονός που ψάχνουν. Μπορείτε να παίξετε στοίχημα όπως θα παίζατε και στην desktop έκδοση, με όλες τις λειτουργίες και τις προσφορές διαθέσιμες, για να μην χάνετε στιγμή από την δράση.

Winmasters App

Η winmasters δεν έμεινε όμως μόνο στην σχεδίαση ενός πολύ λειτουργικού mobile, αλλά λάνσαρε και το εξαιρετικό Winmasters App, το οποίο θα σας αφήσει ευχαριστημένους και θα απολαύσετε το παιχνίδι. Όλες οι δυνατότητες και λειτουργίες της στοιχηματικής, είναι διαθέσιμες και στο Winmasters App, για να μην χάνετε στιγμή από την δράση.

Κατεβάστε την εφαρμογή είτε για iPhone και iPad, είτε για λειτουργικό Android ώστε να έχετε τη winmasters στο smartphone σας ή στο τάμπλετ σας, μέσα από την ιστοσελίδα της winmasters.gr, πατώντας στο banner «mobile betting». Όλες οι λειτουργίες παρουσιάζονται στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας με το μενού να είναι πολύ καλά σχεδιασμένο.

Στοιχήματα Winmasters 

Στη Winmasters θα βρείτε πολλές αγορές για στοίχημα κυρίως στο ποδόσφαιρο, όπου στις μεγάλες διοργανώσεις, τα διαθέσιμα στοιχήματα είναι συνήθως τριψήφια. Τα ασιατικά χάντικαπ είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, καθώς οι παίκτες τα προτιμούν, διότι ξέρουν ότι είναι υπέρ τους. Είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους για να προτιμήσει κάποιος την winmaster.

Εκτός αυτών, θα βρείτε φυσικά αγορές για Γκολ, Ημίχρονα, Κόρνερ, Ειδικά, Κάρτες, στοιχήματα Περιόδου στο μπάσκετ, Εναλλακτικά Χάντικαπ και όλες τις κλασικές αγορές σε τένις, Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, βελάκια και γενικά ό,τι άθλημα υπάρχει διαθέσιμο προς στοιχηματισμό. Στην Winmasters παίζουν τα πάντα. Winmasters Live Betting

Το μεγαλύτερο παιχνίδι γίνεται στο live στοίχημα πλέον, όπως μαρτυρούν και οι τζίροι παγκοσμίως και για αυτό οι στοιχηματικές έχουν δώσει μεγάλο βάρος στο κομμάτι αυτό. Έτσι και η winmaster διαθέτει μια πολύ εύχρηστη και λειτουργική σελίδα για ζωντανό στοίχημα, με πάνω από 30.000 live κάθε μήνα. Οι αγορές είναι εκατοντάδες, το μενού είναι εξαιρετικό για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα ό,τι και αν ψάχνετε δίχως χρονοτριβές. Τα στοιχήματα τοποθετούνται άμεσα, καθώς στο live η ταχύτητα και το κάθε δευτερόλεπτο μετράει, με το παιχνίδι να εξελίσσεται. 

Ειδικά Στοιχήματα Winmasters 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Ειδικά Στοιχήματα από τη Winmasters, στα οποία υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Τα μεγαλύτερα events από όλο τον κόσμο, από εκλογές μέχρι τα μεγαλύτερα βραβεία, θα τα βρείτε αριστερά στο μενού της Winmasters, στην κατηγορία Ειδικά Στοιχήματα. Εκεί, ανάλογα με την επικαιρότητα υπάρχουν κατά καιρούς διάφορα Ειδικά με τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις, για να είστε μέσα στο παιχνίδι ακόμα και στα βραβεία, αλλά και για στοιχήματα Πολιτική που είναι από τα πιο δημοφιλή.

Εξυπηρέτηση πελατών Winmasters 

Η Winmasters διαθέτει καλό τμήμα Εξυπηρέτησης, με πολλούς τρόπους επικοινωνίας και σίγουρα ένας θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ωστόσο, στα αρνητικά είναι το γεγονός ότι δεν έχει 24/7 κάλυψη από έναν εκπρόσωπο και προς το παρόν η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι διαθέσιμη καθημερινά τις ώρες 09:00 – 23:00. Πάντως έχει εμπλουτίσει τους τρόπους επικοινωνίας και πλέον εξυπηρετεί και μέσω viber ή messenger.

Τρόπο επικοινωνίας Winmasters

 • Live Chat
 • E-mail (support@winmasters.gr)
 • Τηλέφωνο 
 • Viber
 • Messenger

Winmasters Συναλλαγές

Οι δημοφιλέστεροι τρόποι συναλλαγών βρίσκονται στη… φαρέτρα της winmaster, όπου θα βρείτε σίγουρα έναν που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση με κάρτες Visa και Mastercard, με έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό, Viva SpotPaysafecard, καθώς και με τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια SkrillNeteller και Viva Wallet. Η ελάχιστη κατάθεση είναι από 10€.

Σημειώστε ότι για να πραγματοποιήσετε κάποια ανάληψη, θα πρέπει να έχετε κάνει κατάθεση με τον ίδιο τρόπο συναλλαγής. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι δεδομένες στη Winmasters και τα χρήματα σας είναι ασφαλή.

Ελάχιστη και Μέγιστη Ανάληψη Winmasters

Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι των συναλλαγών η Winmasters και μπορείτε σίγουρα να βρείτε έναν τρόπο ανάληψης που σας ταιριάζει. Οι αναλήψεις στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller ξεκινούν από 20€ και μέσα σε 24 ώρες, έχετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Στις τραπεζικές κάρτες η ελάχιστη ανάληψη ξεκινάει από 20€ και θα λάβετε τα λεφτά περίπου μέσα σε τέσσερις ημέρες, αλλά συνήθως μπαίνουν νωρίτερα.

Αν κάνετε ανάληψη με Fast Bank Transfer, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το ελάχιστο ποσό είναι επίσης 20€ και θα χρειαστούν από 3 έως 6 ημέρες για να δείτε τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Η ελάχιστη ανάληψη με Viva Wallet είναι 10€ και σε περίπου 24 ώρες θα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Υπευθυνο παιχνίδι στη Winmasters

Η Winmasters προωθεί το υπεύθυνο παιχνίδι και σέβεται τους παίκτες που εμπιστεύονται τα χρήματα τους σε αυτή. Κάθε παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει ποια είναι τα όρια του και αν δεν μπορεί ο ίδιος να βάλει όρια, μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν χρήσιμα εργαλεία που προσφέρει η στοιχηματική, για να βάλουν όρια οι παίκτες. Ποια είναι αυτά;

Ένα εργαλείο και πολύ δημοφιλές, είναι τα όρια καταθέσεων που μπορούν να βάλουν οι ίδιοι παίκτες στον λογαριασμό τους. Τα όρια αυτά μπορούν να περιορίσουν τα ποσά καταθέσεων ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα. Τέλος, όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και δεν μπορούν να το ελέγξουν, μπορούν να ζητήσουν εθελοντικό αποκλεισμό από τον λογαριασμό τους, στην ουσία δηλαδή να κλείσει για πάντα ή να κάνουν ένα διάλειμμα για κάποιους μήνες. 

Winmasters Προσφορές*

Η Winmasters έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και στο κομμάτι των προσφορών, για να έχει τα μέλη της ευχαριστημένα. Εκτός από τις καθημερινές προσφορές* που υπάρχουν, όπως Παραλίγο*, Πριμ στο Παρολί*, και το yourbet*, στη winmasters μπορείτε να απολαύσετε πολλές «φρέσκιες» ιδέες που προσφέρονται για τα μέλη της, καθώς διατίθεται cash out*, live streaming και ενισχυμένες αποδόσεις*, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα λόγω του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368).

Γιατί να παίξω στη Winmasters 

Οι λόγοι να παίξει κάποιος στην Winmasters είναι πολλοί, καθώς κάνει συνεχώς βήματα προόδου και βελτιώνει τις υπηρεσίες της. H πλατφόρμα της είναι πολύ εύχρηστη και πολύ όμορφα σχεδιασμένη, το mobile και το App είναι από τα καλύτερα της αγοράς και οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές, ενώ διαθέτει και πλούσιο πρόγραμμα προσφορών* για τα μέλη της. 

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα, πολύ καλό mobile App
 • 30.000 live κάθε μήνα
 • Ενισχυμένες αποδόσεις
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Live Betting με μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων και Cash Out*
 • Πολλά ειδικά στοιχήματα (πολιτική, διασκέδαση, βραβεία)
 • Συναλλαγές με Paysafe, e-Wallets, ebanking και κάρτες
 • Πολλές καινοτόμες προσφορές*


Συχνές Ερωτήσεις

Πως ανοίγω λογαριασμό στη Winmasters 

Επισκεφθείτε την σελίδα της winmasters.gr, και θα σας εμφανιστεί η καρτέλα που θα έχει δύο επιλογές «Είσοδος» ή «Εγγραφή». Εσείς επιλέγετε το κουμπί «Εγγραφή» και έπειτα θα σας εμφανιστεί η καρτέλα Εγγραφής. Εκεί βάζετε τα στοιχεία σας και σε τρία απλά βήματα, θα δημιουργήσετε τον νέο λογαριασμό σας. Προσοχή! Τα στοιχεία σας θα πρέπει να είναι απολύτως αληθή, ειδάλλως θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα και ίσως να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση του λογαριασμού στη συνέχεια.

Πως βάζω το στοίχημα μου στη Winmasters 

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφής σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα χιλιάδες αθλητικά γεγονότα και να προχωρήσετε στην τοποθέτηση του στοιχήματος σας. Μόλις επιλέξετε την αγορά που θέλετε, θα εμφανιστεί στα δεξιά της οθόνης το δελτίο, όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε και έπειτα πατήστε το κόκκινο κουμπί που γράφει «Τοποθέτηση στοιχημάτων».

Πως παίζω από το κινητό στη Winmasters

Πληκτρολογείτε στον περιηγητή του κινητού ή του τάμπλετ σας www.winmasters.gr και θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστότοπο της στοιχηματικής. Είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες, όπως και στο Desktop. Παίζετε στοίχημα ακριβώς όπως θα παίζατε και από τον υπολογιστή σας, αλλά όλα αυτά με λίγα κλικ από την οθόνη του κινητού σας.Πως κάνω κατάθεση στη Winmasters

Εφόσον έχετε εισέλθει στον λογαριασμό σας, στο πάνω μέρος του κεντρικού μενού, υπάρχει το κόκκινο κουμπί «Κατάθεση». Πατήστε εκεί και θα σας ανοίξει νέο παράθυρο με τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης. Επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει και συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο, το ποσό που επιθυμείτε και έπειτα επιλέξτε κατάθεση. Ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί άμεσα.

Πως κάνω ανάληψη στη Winmasters

Πατήστε πάνω στο username σας και θα σας εμφανιστούν διάφορες επιλογές. Εσείς επιλέγετε «Ανάληψη» και θα οδηγηθείτε στο μενού των συναλλαγών. Κάντε κλικ εκεί και έπειτα επιλέξτε τον τρόπο συναλλαγής που επιθυμείτε. Ορίστε το ποσό που θέλετε να αποσύρεται και επιλέξτε «Ανάληψη».

Πως βάζω όρια στοιχηματισμού στη Winmasters

Επιλέξτε μέσα από το μενού την κατηγορία «Υπεύθυνο παιχνίδι» και θα μεταφερθείτε στο μενού με τα όρια που είναι διαθέσιμα. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε τα όρια που επιθυμείτε να βάλετε  στον λογαριασμό σας, είτε ημερήσια, είτε εβδομαδιαία, είτε μηνιαία. Μπορείτε να κάνετε και αυτο- αποκλεισμό ή ένα μικρό διάλειμμα.*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |