https://stoiximaview.gr/
Connect with us

Sportingbet

Sportingbet Review

Με έτος ίδρυσης το 1998, η Sportingbet είναι από τους «μεγάλους» του χώρου του online στοιχήματος. Τo brandname της αποτελεί ποιότητα και αξιοπιστία, καθώς βρίσκεται υπό την σκέπη της GVC, η οποία ελέγχεται από τη Ρυθμιστική Αρχή UKGC (Ηνωμένο Βασίλειο). Έτσι εγγυάται ασφάλεια αλλά και εξαιρετικές υπηρεσίες προς τον παίκτη. Βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία στοιχηματικά brands που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού. 

Με μεγάλο εύρος αγορών/πονταρισμάτων στο στοίχημα, καθημερινές προσφορές* και πολλές καινοτόμες ιδέες, όπως «Build A bet»*, πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming* και επιλογή Cash-Out*, αξίζει ξεκάθαρα να συγκαταλέγεται στις top επιλογές των παικτών.

Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την στοιχηματική, στο αναλυτικό review που ετοίμασε η ομάδα του StoiximaView.Πως κάνω εγγραφή στη Sportingbet 

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην Sportingbet, δεν διαφέρει ουσιαστικά από εκείνον που θα ακολουθήσετε σε οποιαδήποτε άλλη νόμιμη στοιχηματική. Αρχικά, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.sportingbet.gr, πατώντας πάνω δεξιά στην οθόνη, την επιλογή «Εγγραφή» στο μπλε σκούρο κουμπί. Η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώνεται σε τρία απλά βήματα.

Αρχικά θα σας ζητηθεί ένα έγκυρο email αλλά και ο κωδικός με τον οποίο θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ορθά τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Αριθμό και Οδό κατοικίας, Νομό, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα, Αριθμό κινητού τηλεφώνου) και να πατήσετε στο κουμπί αποδοχής πολιτικής προστασίας κεφαλαίων, αφού βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους Γενικούς Όρους. Η διαδικασία είναι σύντομη, ενώ το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε, είναι τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε να είναι απολύτως ορθά, για να μπορούν να εξακριβωθούν στη συνέχεια ως αληθή στη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σας.

Ταυτοποίηση Sportingbet 

Η διαδικασία ταυτοποίησης στη Sportingbet είναι απλή υπόθεση, αρκεί να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα και να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα υπόλοιπα νόμιμα ελληνικά στοιχηματικά site. H διαδικασία είναι συγκεκριμένη και πρέπει να ακολουθηθεί ο τρόπος που προβλέπεται, ώστε ο λογαριασμός να θεωρηθεί ενεργός και έγκυρος. Θα σας ζητηθούν συγκεκριμένα έγγραφα, που θα αναφέρουμε παρακάτω, τα οποία μπορείτε να αποστείλετε είτε μέσω της εκάστοτε στοιχηματικής πλατφόρμας, είτε σε συγκεκριμένη διεύθυνση email που αναφέρεται στον ιστότοπο που έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε λογαριασμό. 

Έγγραφα ταυτοποίησης (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Αστυνομική ταυτότητα (δύο όψεις)
 • Διαβατήριο
 • Δίπλωμα οδήγησης

Αποδεικτικά κατοικίας (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Λογαριασμός ΔΕΚΟ (κοινής ωφέλειας) στο όνομά σας. Π.χ. ρεύματος, τηλεφώνου, κινητού, ίντερνετ κλπ, που να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων τριών μηνών.
 • Εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίου έτους.
 • Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ (εκδίδεται από ΔΟΥ ή ΚΕΠ).
 • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από ΚΕΠ, Δήμο ή Αστυνομικό Τμήμα
 • Κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού (bank statement) ή επίσημου εγγράφου από τράπεζα που αποστέλλεται ταχυδρομικά στην κατοικία σας (η κατάσταση λογαριασμού που ζητάτε εσείς από τα γκισέ είναι διαφορετική και συνήθως δεν γίνεται αποδεκτή)


Sportingbet Mobile

Με το Sportingbet mobile, έχεις στην οθόνη του κινητού ή του τάμπλετ σου κάθε λειτουργία της πλατφόρμας, χωρίς να χάσεις δευτερόλεπτο από τη δράση. Παίζετε στοίχημα σε υψηλές ταχύτητες, χωρίς κολλήματα και φριζαρίσματα της οθόνης και το παιχνίδι από κινητό γίνεται απλή υπόθεση. Με live streaming* για τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες που θέλετε να ποντάρετε ή έχετε ποντάρει ήδη. Με τη mobile friendly πλατφόρμα της Sportingbet, μπορείτε να μεταφέρετε τη δράση στο κινητό ή το τάμπλετ σας, απολαμβάνοντας της ίδιες δυνατότητες που υπάρχουν και στην desktop έκδοση της πλατφόρμας. Το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό από ποτέ, ακόμη και από το κινητό σου.

Sportingbet App

Η Sportingbet απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες που υπάρχουν πλέον, δημιούργησε μια εξαιρετική εφαρμογή για παιχνίδι σε φορητές συσκευές. Το Sportingbet App είναι καλοσχεδιασμένο και λειτουργεί χωρίς τα ενοχλητικά κολλήματα της οθόνης και τις καθυστερήσεις, που ειδικά στο live στοίχημα είναι καταστροφή. Έχει την απαραίτητη ταχύτητα που χρειάζεται για να ποντάρετε σε live γεγονότα, αφού δεν επιτρέπει να χάσετε λεπτό από τη δράση. Κ

ατεβάζετε το Sportingbet App είτε για συσκευές iOS είτε για Android και είστε έτοιμοι να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες που σας χαρίζει η εφαρμογή, σε παιχνίδι από φορητές συσκευές. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS, θα χρειαστεί να επισκεφτείτε το App Store, ενώ για την Android εκδοχή της, θα χρειαστεί να εκκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της πλατφόρμας. Με λίγα απλά βήματα θα έχετε το Sportingbet Mobile App στην συσκευή σας.

Στοιχήματα Sportingbet 

Στη Spotingbet θα βρείτε πληθώρα επιλογών και αγορών από όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ενώ μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα τα στοιχήματά σας. Η εξαιρετική κατηγοριοποίηση των αθλημάτων ανά χώρα και κατηγορία, καθιστά μοναδική την εμπειρία κάθε παίκτη που επισκέπτεται τη Sporting bet. Με τεράστια γκάμα επιλογών στα αθλητικά γεγονότα και απλό μενού που σας βοηθά να βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα, αξίζει να δοκιμάσετε την κορυφαία εμπειρία στοιχήματος.

Στο ποδόσφαιρο, θα βρείτε χιλιάδες αγορές για στοίχημα, με επιλογές για γκολ, κόρνερ, κάρτες, σκόρερ, combo bets σε γκολ, συνδυαστικά στοιχήματα σε σημεία και γκολ, ενώ με την επιλογή στοιχηματισμού «Build A Bet»*, μπορείτε να ποντάρετε σε συνδυαστικά ενδεχόμενα στο ίδιο παιχνίδι, με έτοιμες επιλογές, είτε να δημιουργήσετε το συνδυαστικό στοίχημα με ενδεχόμενα που εσείς επιθυμείτε. Στο μπάσκετ θα βρείτε εναλλακτικά σύνολα πόντων μπάσκετ, εναλλακτικά χάντικαπ και πολλές ακόμα επιλογές, όπως αντίστοιχα και στο τένις. Όλα αυτά με ανταγωνιστικές αποδόσεις που προσφέρει η Sportingbet.Sportingbet Live Betting

Οι Live Betting επιλογές της Sportingbet, θα πείσουν και τον πιο απαιτητικό παίκτη. Με εκατοντάδες επιλογές ανά γεγονός, εύχρηστο μενού και καλοσχεδιασμένη σελίδα, θα σας επιτρέψει να βρείτε εύκολα και χωρίς κόπο οτιδήποτε ψάχνετε. Οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές, ενώ δίνεται η επιλογή για cash out* αλλά και live streaming* σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Γίνεστε αμέσως μέρος της δράσης, παρακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο το παιχνίδι που θέλετε να ποντάρετε. Ο χρόνος είναι πάντα σύμμαχος στο ζωντανό στοίχημα και η Sportingbet έχει φροντίσει για να μην χάνετε κανένα πολύτιμο δευτερόλεπτο.

Ειδικά στοιχήματα Sportingbet 

Η Sportingbet προσφέρει πολλές στοιχηματικές αγορές σε όλα τα αθλήματα, όμως δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα αθλήματα ή γεγονότα. Μπορείτε να ποντάρετε σε στοίχημα Πολιτική, σε Στοίχημα Βραβεία Όσκαρ και όχι μόνο, σε μεγάλες μονομαχίες σε μαχητικά αθλήματα, βελάκια (darts), αλλά και σε πολλά άλλα αθλήματα όπως τους αγώνες ράλι, χάντμπολ ή χόκεϊ επί πάγου. Θα βρείτε φυσικά στοιχήματα για πρώτους σκόρερ στα μεγάλα πρωταθλήματα, Στοιχήματα για Χρυσή μπάλα και ότι υπάρχει στην επικαιρότητα. 

Εξυπηρέτηση πελατών Sportingbet 

Η Sportingbet διαθέτει ένα από τα καλύτερα customer support που θα συναντήσεις στις ελληνικές στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην χώρα μας, με πολλούς τρόπους επικοινωνίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Με όλες τις υπηρεσίες της να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και υπάρχει πάντα ένα εκπρόσωπος έτοιμος να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε.

Τρόποι επικοινωνίας Sportingbet:

 • Live Chat
 • E-mail (info@sportingbet.gr)
 • Τηλέφωνο (211 1980 949)
 • Μήνυμα Λογαριασμού
 • Call Back

Sportingbet Συναλλαγές

Oι δημοφιλέστεροι και ασφαλέστεροι τρόποι συναλλαγών είναι διαθέσιμοι στη Sportingbet, για να μπορείτε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε συναλλαγή με ασφάλεια και ταχύτητα. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση με κάρτες Visa και Mastercard, με έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό, Viva Spot,  Paysafecard, αλλά και με τα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, Neteller και Viva Wallet.

Η ελάχιστη κατάθεση ανέρχεται μόλις στα 5€. Σημειώστε ότι για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε ανάληψη, θα πρέπει να έχετε κάνει κατάθεση με τον ίδιο τρόπο συναλλαγής και ο λογαριασμός να είναι ταυτοποιημένος και έγκυρος. Μπορείτε να ολοκληρώσετε άμεσα όποια συναλλαγή θελήσετε με τη Sportingbet και να εγγυάται ασφάλεια και αξιοπιστία.Ελάχιστη και Μέγιστη Ανάληψη Sportingbet 

Στη Sportingbet μπορείτε να κάνετε ανάληψη, όποτε θελήσετε, αφού εκτός από τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάληψης, το ελάχιστο δυνατό ποσό ανάληψης ανέρχεται μόλις στα 10€. Για να αποσύρετε τα χρήματα σας σε κάρτες, θα χρειαστούν συνήθως από μια έως τρεις εργάσιμες μέρες. Στην περίπτωση που ολοκληρώσετε ανάληψη σε κάποιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, τότε τα χρήματα θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας σε περίπου 24 ώρες.

Υπεύθυνο παιχνίδι στη Sportingbet 

Η Sportingbet προωθεί το υπεύθυνο παιχνίδι, έχοντας εναρμονιστεί απόλυτα με τους κανονισμούς του Ρυθμιστεί Εμπορικής Επικοινωνίας. Κάθε παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει ποια είναι τα όρια του και αν δεν μπορεί ο ίδιος να βάλει όρια, μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Η Sportingbet θέλει να προστατέψει τους παίκτες που δεν μπορούν να βάλουν όρια στον εαυτό τους και για αυτό διαθέτει τις επιλογές αυτο-αποκλεισμού, ορίων κατάθεσης και χρονικών περιορισμών που τίθενται στον λογαριασμό, εφόσον το επιθυμεί ο παίκτης. Μπορείτε να ορίσετε το ημερήσιο ποσό που επιθυμείτε να παίξετε ή το εβδομαδιαίο ή το μηνιαίο. 

Sportingbet Προσφορές*

Η Sportingbet προσφέρει πολλά δώρα* στα μέλη της ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα λόγω του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368). Εκτός από τις καθημερινές προσφορές* που θα βρείτε στο περιβάλλον της, μπορείτε να απολαύσετε την κορυφαία Live Betting εμπειρία με δυνατότητα Cash Out* και Live streaming*. Eκτός από τις κλασικές προσφορές*, η επιλογή Build A Bet* και η το καινοτόμο Edit My Bet*, κάνουν την εμπειρία σας πιο διασκεδαστική από ποτέ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιατί να παίξω στη Sportingbet 

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για να προτιμήσετε την Sportingbet. H πλατφόρμα της είναι εύχρηστη και λειτουργεί αρμονικά σε φορητές συσκευές, καθώς έχει δοθεί μεγάλη σημασία στο mobile version. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι κάτι που εγγυάται καθημερινά ένα από τα μεγαλύτερα brand name παγκοσμίως, ενώ με τις πλούσιες προσφορές* θα πειστείτε άμεσα, ότι βρήκατε αυτό που ψάχνατε καιρό από μία στοιχηματική.

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα, σύγχρονο mobile App
 • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης
 • Live Streaming* σε αθλητικά γεγονότα
 • Live Betting με μεγάλη γκάμα στοιχημάτων και Cash Out*
 • Πολλά ειδικά στοιχήματα (πολιτική, διασκέδαση, βραβεία)
 • Συναλλαγές με Paysafe, e-Wallets, e-banking και κάρτες
 • Καθημερινές προσφορές*


Συχνές Ερωτήσεις

Πως ανοίγω λογαριασμό στη Sportingbet

Επισκεφθείτε την σελίδα της, πληκτρολογώντας sportingbet.gr, και θα σας εμφανιστεί η αρχική σελίδα που θα έχει δύο επιλογές «Είσοδος» ή «Εγγραφή» πάνω δεξιά. Εσείς επιλέγετε το κουμπί «Εγγραφή» και έπειτα επιλέγετε τον τρόπο εγγραφής που επιθυμείτε. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που αναφέρονται, για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην πλατφόρμα. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ορθά, βήμα – βήμα και μόλις η εγγραφή σας ολοκληρωθεί, θα είστε έτοιμοι έτοιμοι να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης, σε ένα από τα κορυφαία νόμιμα ελληνικά καζίνο. 

Πως βάζω το στοίχημα μου στη Sportingbet

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφής σας, μπορείτε να επιλέξετε άμεσα ένα από τα χιλιάδες αθλητικά γεγονότα και να στοιχηματίσετε σε μια αγορά της αρεσκείας σας. Ορίστε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε, δείτε το δελτίο σας και πατήστε στο κουμπί «Στοιχημάτισε». 

Πως παίζω από το κινητό στη Sportingbet

Αφού πληκτρολογήσετε στον περιηγητή του κινητού (browser) ή του τάμπλετ σας το www.sportingbet.gr, θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστότοπο της στοιχηματικής. Εκεί, θα βρείτε διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες, όπως και στη Desktop έκδοση. Παίζετε στοίχημα ακριβώς όπως θα παίζατε και από τον υπολογιστή σας. Στοίχημα από κινητό, όπου και αν βρίσκεστε, δίχως κολλήματα και χρονοτριβές.

Πως κάνω κατάθεση στη Sportingbet

Η κατάθεση στη Sportingbet γίνεται εύκολα και γρήγορα. Αρκεί να πατήσετε στο κουμπί «κατάθεση» πάνω δεξιά, για να μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα με τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης. Επιλέξτε το τρόπο που σας ταιριάζει και συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο, το ποσό που επιθυμείτε και έπειτα επιλέξτε «Κατάθεση». Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στον λογαριασμό σας και το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει.Πως κάνω ανάληψη στη Sportingbet 

Αφού πατήσετε στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας και εμφανιστεί η καρτέλα που δείχνει το ποσό που βρίσκεται στον λογαριασμό σας, επιλέγετε το κουμπί «Ανάληψη», συμπληρώνοντας τον τρόπο συναλλαγής που επιθυμείτε και το ποσό που θέλετε να εκταμιεύσετε. Το αίτημά σας θα καταχωρηθεί άμεσα και αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, το ποσό θα εμφανιστεί στον τραπεζικό λογαριασμό σας, στο χρονικό περιθώριο που ορίζεται.

Πως κάνω ταυτοποίηση στη Sportingbet

Θα πρέπει να υποβάλλετε συγκεκριμένα έγγραφα που θα σας ζητηθούν, είτε μέσα από το μενού της Sportingbet (πλατφόρμα), είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ορίσει η στοιχηματική. Ανεβάστε εύκολα και γρήγορα τα έγγραφα σας, ταυτοποιήστε άμεσα τον λογαριασμό σας και δοκιμάστε την απόλυτη εμπειρία στοιχήματος.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τη Sportingbet

Η υπηρεσία customer support της Sportingbet, είναι πάντα διαθέσιμη όταν τη χρειάζεστε. Με πολλούς διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας και εξυπηρέτηση 24/7, η Sportingbet εγγυάται ότι θα δοθεί λύση σε όποιο πρόβλημα και αν παρουσιαστεί. Με μία από τις κορυφαίες ομάδες εξυπηρέτησης, είναι πάντα εκεί για εσάς. Η εξυπηρέτησή σας και η λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε είναι προτεραιότητα, άμεσα και εύκολα.

Πως βάζω όρια στοιχηματισμού στη Sportingbet

Πατήστε στο βασικό μενού την επιλογή «Ο Λογαριασμός μου» και έπειτα μεταφερθείτε στην επιλογή «Ρυθμίσεις» και ακολούθως στο «Υπεύθυνο Παιχνίδι». Εκεί, μπορείτε να βάλετε όρια στον λογαριασμό σας, είτε ημερήσια, είτε εβδομαδιαία, είτε μηνιαία, να ορίσετε τον χρόνο που ξοδεύετε στην πλατφόρμα, αλλά και να επιλέξετε την επιλογή αυτο- αποκλεισμού ή να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Υπεύθυνο παιχνίδι στη Sportingbet.*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο παιχνίδι.