* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

loipa-athlimata

2018 NBA All Star Game: Η μαγεία είναι εδώ..

17-02-2018

Ο Τόλης Λεούσης κάνει φύλλο και φτερό την τεράστια γιορτή στο Λος Άντζελες και μας προσφέρει επιλογές από το 2018 NBA All Star Game για να πάμε στο ταμείο.

2018 NBA All Star Game: Από χτες έχουμε μπει σε ρυθμούς του αγαπημένου σε όλους μας All Star Game στο ΝΒΑ. Η 67η version της γιορτής του παγκόσμιου μπάσκετ έχει φέτος αλλάξει μορφή και δεν θυμίζει τίποτα αναφορικά με το παρελθόν της. Τους αρέσει εξάλλου λοιπόν εκεί στο Αμέρικα να προχωρούν σε τομές για το καλό του προϊόντος τους. Στο Λος Αντζελες λοιπόν δεν πρόκειται να δούμε τις κλασικές ομάδες της Ανατολής και της Δύσης, αλλά τις ομάδες του Λεμπρόν Τζέιμς και του Στέφεν Κάρι. Οι δύο σταρ μετά από ψηφοφορία κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιοι θα τους ακολουθήσουν, σε μία ενδιαφέρουσα κόντρα που όλοι θα κάτσουμε το ξημέρωμα της Δευτέρας για να την παρακολουθήσουμε.

Αρχικά, από την ομάδα του Λεμπρόν και μαζί με τον σταρ των Καβαλίερς θα αγωνιστούν οι: Κέβιν Ντουράντ, Αντονι Ντέιβις, Κάιρι Ίρβινγκ, ΛαΜάρκους Ολντριτζ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Βίκτορ Ολαντίπο, Πολ Τζορτζ, Αντρε Ντράμοντ, Γκόραν Ντράγκιτς, Κέμπα Γουόκερ. Προπονητής είναι ο Ντουέιν Κέισι των Τορόντο Ράπτορς.

Από την άλλη μεριά,η ομάδα του Κάρι αποτελείται από τους: Τζέιμς Χάρντεν, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζόελ Εμπίντ, Νταμιάν Λίλαρντ, Τζίμι Μπάτλερ, Ντρέιμοντ Γκριν, Κάιλ Λάουρι, Κλέι Τόμπσον, Καρλ Άντονι Τάουνς, Αλ Χόρφορντ. Προπονητής τους θα είναι ο Μάικ Ντ Αντόνι των Χιούστον Ρόκετς.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ TO NBA ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ STOIXIMAN

Στοιχηματικά θα ξεκινήσουμε λίγο ανάποδα. Με το τι θα συμβεί την Κυριακή. Πιστεύω ότι έχει καλύτερο ρόστερ η ομάδα του Λεμπρόν, όμως εκείνη του Κάρι, θεωρώ ότι θα δει ακόμα πιο σοβαρά το παιχνίδι. Αρα παίζουμε την ομάδα του Στέφεν Κάρι ως νικήτρια, με την Stoiximan να μας το δίνει στο 2,38. Διαφορές και τέτοια πράγματα ειλικρινά δεν πρόκειται να τα ακουμπήσω, γιατί είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση και δεν ξέρουμε πως θα παίξουν οι παίκτες των δύο ομάδων. Θα ψηφίσω τον Τζέιμς Χάρντεν ως MVP της βραδιάς με το 10,00 να αξίζει ένα Fun Bet.

ΚΑΡΦΩΜΑΤΑΡΕΣ, ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ SKILL CHALLENGE

Είναι πολλοί που απολαμβάνουν αυτήν την στιγμή περισσότερο από τα πάντα. Που περιμένουν πως και πως τα καρφώματα, τα τρίποντα και τους αγώνες δεξιοτήτων. Και αυτό επειδή το main event συνήθιζε να είναι σούπα. Και εγώ τα λατρεύω και η αλήθεια είναι πως τα περιμένω πως και πως. Θα αρχίσω από την μεριά μου με τον διαγωνισμό τριπόντων. Εκεί θα λάβουν μέρος οι Ντέβιν Μπούκερ από τους Φοίνιξ Σανς, Μπράντλεϊ Μπιλ από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Ερικ Γκόρντον από τους Χιούστον Ρόκετς (ο περσινός νικητής), Ουέιν Ουέλινγκτον από τους Μαϊάμι Χιτ, Πολ Τζορτζ από τους Οκλαχόμα Θάντερ, Τομπάιας Χάρις από τους Λος Αντζελες Κλίπερς, Κάιλ Λάουρι απο τους Τορόντο Ράπτορς και Κλέι Τόμπσον από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Και πέρσι το ίδιο έκανα και φέτος το ίδιο θα κάνω. Πάντα αντιστέκομαι στα φαβορί. Αυτήν την χρονιά περιμένουν άπαντες πως ο Κλέι Τόμπσον θα πάρει το όπλο του και θα τελειώσει γρήγορα την σεμνή τελετή. Εγώ θα στηρίξω τον Ντέβιν Μπούκερ με το 7,50 να είναι σούπερ ως απόδοση για τελικό νικητή. Πριν από αυτό, που είναι ένα είδους fun bet, αξίζει το 2,30 της προκρισής του στον τελικό.

Και εδώ όμως έχει μπόλικο σασπένς. Πέρσι είχαμε τη... σφαγή του Άαρον Γκόρντον, καθώς ήταν πιο ευρηματικός από τον Ζακ Λαβίν, όμως ο τότε σταρ των Τίμπεργουλφς υπερίσχυσε στο νήμα και ουσιαστικά του έκλεψε τον τίτλο. Φετος δε θα δούμε δυστυχώς αυτήν την κόντρα. Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος θα αγωνιστεί. Ο Λαβίν προέρχεται από τραυματισμό και σιγά σιγά βρίσκει τον ρυθμό με τους Μπουλς, ενώ ο Άαρον Γκόρντον είναι τραυματίας.
Η τελική τετράδα λοιπόν αποτελείται από τους Λάρι Νάνς Τζούνιορ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Βίκτορ Ολαντίπο των Ιντιάνα Πέισερς, Ντένις Σμιθ Τζούνιορ των Ντάλας Μάβερικς και Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ, ο οποίος πήρε τη θέση του Γκόρντον.

Και εδώ θα πρωτοτυπήσω. Νομίζω ότι θα έχουμε μία διαφορετική κόντρα που δεν την περιμένουμε. Αρχικά πιστεύω ότι στον τελικό θα έχει την πιθανότητα να περάσει ο Βίκτορ Ολαντίπο με το 2,30 να είναι τέλειο. Αλτικός, κοντός και πάντα τέτοιου είδους παίκτες ενθουσιάζουν τον κόσμο και την κριτική επιτροπή. Τελικό νικητή βλέπω ένα από τα φαβορί. Ο Σμιθ για μένα θα εντυπωσιάσει και για αυτό σταθώ σε αυτόν με το 3,00 να είναι μιά χαρά.
Τέλος στον διαγωνισμό των επιδεξιοτήτων θα διαλέξω ξανά έναν ψηλό. Εχω σκαλώσει με τον Τζόελ Εμπίντ, πρέπει να κάνει κάτι για να μας τρελάνει όλους και πιστεύω ότι οι κοντοί και πάλι θα την πατήσουν. Ωραίο το 8,00.

Καλή μπασκετάρα να δούμε και πάνω από όλα, υπενθυμίζω ότι τα περισσότερα είναι fun bet και επουδενί δεν σας λέω ότι πρόκειται για στανταράρες. Μιλάνε και οι αποδόσεις από μόνες τους...

[caption id="attachment_21987" align="alignnone" width="1200"] Η έδρα που θα φιλοξενήσει το 67ο All Star Game[/caption]

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Προγνωστικά Σήμερα

Στοίχημα
Live Casino