https://stoiximaview.gr/
Connect with us

Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr είναι η εξέλιξη του επίγειου στοιχήματος που προσφέρει εδώ και δύο δεκαετίες ο ΟΠΑΠ στην χώρα μας. Έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο το 2013, όπου έδειξε ότι είναι σε πρώιμο στάδιο και μακριά από τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σοβαρή προσπάθεια και το Pamestoixima.gr είναι ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν νόμιμα στην χώρα μας. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι για την αξιοπιστία και στην ασφάλεια, μιας και μόνο το όνομα του ΟΠΑΠ αποτελεί εγγύηση!

Το Pamestoixima.gr έχει ανανεωθεί πλήρως, προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις, live streaming, cash out*, ποικιλία στις συναλλαγές και κορυφαία αξιοπιστία. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και στο κομμάτι του mobile, αλλά και του Pamestoixima App, όπου μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεστε.

Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την στοιχηματική, στο αναλυτικό review που ετοίμασε η ομάδα του StoiximaView.

*Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Πως κάνω εγγραφή στο Pamestoixima.gr

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.pamestoixima.gr και πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα, έχει το πράσινο κουμπί «Εγγραφή», το οποίο πρέπει να πατήσετε, εφόσον θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό. Εκεί θα εμφανιστεί η καρτέλα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητάει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ορθά, προσέξτε να είναι τα πάντα αληθή, διότι θα πρέπει να προχωρήσετε και στην ταυτοποίηση στη συνέχεια. Οπότε θα πρέπει να είναι σωστά όλα τα προσωπικά σας στοιχεία. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, είστε έτοιμοι να απολαύσετε τις υπηρεσίες του Pamestoixima.gr!Ταυτοποίηση Pamestoixima.gr

Η διαδικασία ταυτοποίησης στo Pamestoxima.gr είναι απλά διαδικασία, όπως άλλωστε και στις περισσότερες στοιχηματικές. Η νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν τα νέα μέλη των στοιχηματικών μετά την εγγραφή τους, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον λογαριασμό τους και να έχουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η πλατφόρμα δίχως περιορισμούς. Θα πρέπει να υποβάλλεται συγκεκριμένα έγγραφα που θα δείτε παρακάτω, είτε μέσα από το μενού. Εκεί στα αντίστοιχα πεδία, μπορείτε να ανεβάσετε τα έγγραφα σας. 

Έγγραφα ταυτοποίησης (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Αστυνομική ταυτότητα (δύο όψεις)
 • Διαβατήριο
 • Δίπλωμα οδήγησης

Αποδεικτικά κατοικίας (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Λογαριασμός ΔΕΚΟ (κοινής ωφέλειας) στο όνομά σας. Π.χ. ρεύματος, τηλεφώνου, κινητού, ίντερνετ κλπ, που να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων τριών μηνών.
 • Εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίου έτους.
 • Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ (εκδίδεται από ΔΟΥ ή ΚΕΠ).
 • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από ΚΕΠ, Δήμο ή Αστυνομικό Τμήμα
 • Κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού (bank statement) ή επίσημου εγγράφου από τράπεζα που αποστέλλεται ταχυδρομικά στην κατοικία σας (η κατάσταση λογαριασμού που ζητάτε εσείς από τα γκισέ είναι διαφορετική και συνήθως δεν γίνεται αποδεκτή)

Pamestoixima.gr Mobile 

Ο ανταγωνισμός επιβάλλει η έκδοση mobile να είναι γρήγορη, λειτουργική, εύχρηστη δίχως κολλήματα, καθώς το παιχνίδι πλέον κατά κύριο λόγο, γίνεται από κινητά και τάμπλετ. H ανανεωμένη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr δεν θα μπορούσε να μείνει στάσιμη και έτσι η mobile έκδοση, είναι πολύ καλή και μπορείτε να απολαύσετε όλες τις λειτουργίες που υπάρχουν και στην desktop έκδοση. Είναι διαθέσιμες όλες οι αγορές και τα αθλήματα, τόσο σε pregame, όσο και στο live betting, με δυνατότητα cash out* και live streaming*. Το παιχνίδι δεν σταματά πουθενά. 

Pamestoixima.gr App

Εκτός από το εξαιρετικό mobile, το Pamestoixima.gr διαθέτει και ένα εξαιρετικό App, με τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ να έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και σε αυτό το κομμάτι. Είναι διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android. Το Pamestoixima App δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την Mobile έκδοση και μπορείτε επίσης να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν και στην έκδοση από υπολογιστή. Μέσα από το Pamestoixima App μπορείτε να κάνετε καταθέσεις και αναλήψεις, να παίξετε στοίχημα στα αγαπημένα σας πρωταθλήματα, να δείτε τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα σε live streaming*, ενώ έχετε την δυνατότητα για cash out*. Στοιχήματα Pamestoixima.gr

Στη Pamestoixima.gr μπορείτε να βρείτε πληθώρα επιλογών και αγορών από όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, για να τοποθετήσετε τα στοιχήματα σας. Η κατηγοριοποίηση των αθλημάτων και του κάθε πρωταθλήματος ξεχωριστά είναι πολύ καλή. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών για κάθε αθλητικό και όχι μόνο γεγονός.

Στο ποδόσφαιρο, θα βρείτε χιλιάδες αγορές για στοίχημα, με επιλογές για γκολ, κόρνερ, κάρτες, σκόρερ, combo bets σε γκολ και συνδυαστικά στοιχήματα σε σημεία και γκολ, ενώ προσφέρονται καθημερινά, παιχνίδια με 0% γκανιότα* (*Αφορά την αγορά νικητής αγώνα σε επιλεγμένους αγώνες πριν την έναρξη του αγώνα). Στο μπάσκετ θα βρείτε εναλλακτικά σύνολα πόντων μπάσκετ, εναλλακτικά χάντικαπ μπάσκετ, εναλλακτικοί πόντοι ομάδων μπάσκετ, πόντοι παικτών και άλλες πολλές επιλογές, όπως αντίστοιχα και στο τένις. Φυσικά ξεχωρίζουν και τα ασιατικά χάντικαπ που προσφέρει το pamestoixima.

Pamestoixima.gr Live Betting

Στο Pamestoixima.gr έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και στην πλατφόρμα του live στοίχημα, εκεί που γίνεται ουσιαστικά όλο το παιχνίδι πλέον, με την πλειονότητα των παικτών να προτιμά τις live αγορές από τις pre game. Αυτό γίνεται διότι υπάρχει καλύτερη εικόνα για το παιχνίδι και είναι πιο εύκολο να βγουν συμπεράσματα και να προχωρήσει κάποιος σε ποντάρισμα.

Υπάρχει και η δυνατότητα του Live Streaming, με τα κορυφαία και όχι μόνο πρωταθλήματα να παίζουν ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή, του κινητού ή του τάμπλετ σας. Το Pamestoixima προσφέρει σχεδόν όλες τις αγορές σε live betting, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού, που προσπαθεί συνεχώς να την βελτιώνει. Υπάρχει πληθώρα αγορών σε ανταγωνιστικές αποδόσεις, αλλά αν υπάρχει ένα παράπονο από τους παίκτες, είναι ότι υπάρχει καθυστέρηση στην τοποθέτηση των στοιχημάτων στο live στοίχημα. 

Εξυπηρέτηση πελατών Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima διαθέτει ένα από τα καλύτερα customer support, με πολλούς τρόπους επικοινωνίας και σίγουρα ένα θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Θα σας βοηθήσουν οι άνθρωποι του Pamestoixima να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας, αλλά το αρνητικό είναι ότι δεν είναι 24/7. Καθημερινά μπορείτε να βρείτε έναν εκπρόσωπο, από τις 09:00 το πρωί έως στη 01:00 το βράδυ.

Τρόπο επικοινωνίας Pamestoixima.gr

 • Live Chat
 • E-mail (support@opap.gr)
 • Τηλέφωνο (18280 & 210 5798280)
 • Μήνυμα Λογαριασμού

Pamestoixima.gr Συναλλαγές

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε όλους τους δημοφιλείς τρόπους συναλλαγών και σίγουρα ένας θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε οποιοδήποτε κατάστημα ΟΠΑΠ χρησιμοποιώντας το 9ψήφιο user id σας, κάτι που προσφέρει μεγάλη ευκολία και δεν το έχουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική, ή πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard), το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill και φυσικά την πασίγνωστη κάρτα Paysafe. Τέλος, προστέθηκε πρόσφατα και η πασίγνωστη Paypal ως τρόπος συναλλαγής, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερο κύρος και αξιοπιστία στο Pamestoixima.gr.

Ελάχιστη και Μέγιστη Ανάληψη Pamestoixima.gr

Όπως ισχύει και σε όλες τις στοιχηματικές, έτσι και στο Pamestoixima οι αναλήψεις πρέπει να γίνονται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε κατάθεση. Η ελάχιστη ανάληψη σε πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες είναι 30€, όπως και με τραπεζική μεταφορά, ενώ στη Skrill είναι μόλις από 5€. Συνήθως οι συναλλαγές ολοκληρώνονται εντός 3 ημερών στις κάρτες, ενώ στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι Skrill μέσα σε λίγες ώρες. 

Υπεύθυνο παιχνίδι στo Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima προωθεί το υπεύθυνο παιχνίδι και σέβεται τους παίκτες που εμπιστεύονται τα χρήματα τους. Κάθε παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει τα όρια του στο παιχνίδι και αν δεν μπορεί ο ίδιος να βάλει όρια στον εαυτό του, μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, στο pamestoixima θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία, για να βάλετε όρια εφόσον πιστεύετε ότι τα χρειάζεστε. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι αυτά. 

Το no1 εργαλείο που προτιμούν οι παίκτες, είναι τα όρια καταθέσεων. Τα όρια αυτά μπορούν να περιορίσουν τα ποσά καταθέσεων ανά ημέρα, ανά εβδομάδα ή ανά μήνα. Τέλος, όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και δεν μπορούν να το ελέγξουν, μπορούν να ζητήσουν εθελοντικό αποκλεισμό από τον λογαριασμό τους.Pamestoixima Προσφορές*

Το Pamestoixima έχει κάνει δυναμικό… μπάσιμο και στο κομμάτι των προσφορών*, όπου έχει τα μέλη του ευχαριστημένα, για την προτίμηση που δείχνουν. Έτσι, όποιος έχει κάνει την εγγραφή του στο pamestoixima, μπορεί να απολαύσει καθημερινά παιχνίδια με 0% γκανιότα* (*Αφορά την αγορά νικητής αγώνα σε επιλεγμένους αγώνες πριν την έναρξη του αγώνα). Δεν σταματούν όμως εκεί οι προσφορές και το pamestoixima φρόντισε να τις… εμπλουτίσει περισσότερο.

Έτσι, μπορείτε να βρείτε το Boost Νίκης*, Money Back*, Παρά 1*, ενώ προστέθηκε πρόσφατα και το Bet Builder*. Θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την μεγάλη γκάμα προσφορών* που υπάρχει στο Pamestoixima.gr. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα λόγω του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368).

Γιατί να παίξω στο Pamestoixima.gr

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα, πολύ καλό mobile App
 • Δυνατότητα κατάθεσης στο πρακτορείο
 • Πολλοί αγώνες με Live Streaming
 • Live Betting με μεγάλη γκάμα στοιχημάτων και Cash Out*
 • Συναλλαγές με Paysafe, e-Wallets, κάρτες και PayPal
 • Πολλές καινοτόμες προσφορές, όπως Boost Νίκης* και Bet Builder*
 • Ποικιλία σε combo και μακροχρόνια

Συχνές Ερωτήσεις

Πως ανοίγω λογαριασμό στο Pamestoixima.gr

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.pamestoixima.gr και πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα, έχει το πράσινο κουμπί «Εγγραφή», το οποίο πρέπει να πατήσετε, εφόσον θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό. Συμπληρώστε ορθά τα στοιχεία σας και είστε έτοιμοι να μπείτε στην δράση.

Πως βάζω το στοίχημα μου στο Pamestoixima.gr

Αν έχετε κάνει εγγραφή και είστε μέλος της στοιχηματικής, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα χιλιάδες αθλητικά γεγονότα και να στοιχηματίσετε σε μια αγορά της αρεσκείας σας. Μόλις επιλέξετε την αγορά που θέλετε, θα εμφανιστεί στα δεξιά της οθόνης το δελτίο, όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε και έπειτα πατήστε το πράσινο κουμπί που γράφει «Στοιχημάτισε».Πως παίζω από το κινητό στο Pamestoixima.gr

Πληκτρολογείστε στον περιηγητή του κινητού ή του τάμπλετ σας www.pamestoixima.gr και θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστότοπο. Είναι διαθέσιμες όλες οι αγορές και γενικά οτιδήποτε υπάρχει και στην Desktop έκδοση. Τοποθετείτε τα στοιχήματα σς ακριβώς όπως θα παίζατε και από τον υπολογιστή σας, με λίγες και απλές κινήσεις.

Πως κάνω κατάθεση στο Pamestoixima.gr

Εφόσον έχετε εισέλθει στον λογαριασμό σας, πάνω δεξιά, υπάρχει το πράσινο κουμπί «ΚΑΤΑΘΕΣΗ». Πατήστε εκεί και θα μεταφερθείτε στο μενού με τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης. Επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει και συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο, το ποσό που επιθυμείτε και έπειτα επιλέξτε το πράσινο κουμπί «επόμενο». Ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί άμεσα.

Πως κάνω ανάληψη στο Pamestoixima.gr

Πατήστε πάνω στο «ανθρωπάκι», έπειτα επιλέξτε «λογαριασμός» και θα μεταφερθείτε στο μενού καταθέσεων και αναλήψεων. Εκεί επιλέξτε ανάληψη, επιλέξτε τον τρόπο συναλλαγής που επιθυμείτε, ορίστε το ποσό που θέλετε να αποσύρεται και επιλέξτε το πράσινο κουμπί «Ανάληψη».Πως κάνω ταυτοποίηση στο Pamestoixima.gr

Θα πρέπει να υποβάλλεται συγκεκριμένα έγγραφα που ορίζονται από τον νόμο, είτε μέσα από το μενού του Pamestoixima, είτε να τα αποστείλετε με σχετικό email στην διεύθυνση που θα σας υποδείξει η στοιχηματική.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το Pamestoixima.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τέσσερις τρόπους με το Pamestoixima.gr. Αυτοί είναι: Live Chat, E-mail (support@opap.gr), Τηλέφωνο (18280 & 210 5798280) και Μήνυμα Λογαριασμού, αλλά στα αρνητικά είναι ότι δεν υπάρχει 24/7 διαθέσιμος εκπρόσωπος.

Πως βάζω όρια στοιχηματισμού στο Pamestoixima.gr

Επιλέγετε μέσα από τον λογαριασμό σας την κατηγορία «Υπεύθυνο παιχνίδι» και εκεί θα σας ανοίξει η καρτέλα με τα όρια που μπορείτε να βάλετε στον λογαριασμό σας. Υπάρχει ημερήσιο όριο σε κατάθεση, εβδομαδιαίο και μηνιαίο. Μπορείτε να βάλετε και όριο απωλειών, με τις ίδιες χρονικές περιόδους, όπως στις καταθέσεις.