* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ειδήσεις

Eurovision 2024 Προγνωστικά – Αποδόσεις – Φαβορί

Τι θα κάνετε το βράδυ του Σαββάτου; Θα σας πούμε εμείς τι θα κάνετε. Θα δείτε Eurovision 2024 Προγνωστικά – Αποδόσεις – Φαβορί αφού όλη προσοχή στρέφεται στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (11/5, 22:00) στην αρένα του Μάλμε της Σουηδίας. Παραδοσιακά είναι ένα γεγονός το οποίο φέρνει τους Έλληνες στο καναπέ τους, μπροστά από την τηλεόραση, για ένα διασκεδαστικό βράδυ. Φέτος τα πράγματα έχουν αρκετό ενδιαφέρον, αφού η Μαρίνα Σάττι, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στοχεύει αρχικά στη δεκάδα και έπειτα όσο πιο ψηλά μπορεί να την φέρει το βράδυ του τελικού.

Η Μαρίνα Σάττι έχει ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι της, με το… Ζάρι της. Ένα τραγούδι με πολλά στοιχεία μέσα, το οποίο έχει παλμό, κέφι, στοίχους σε ελληνικά και αγγλικά και στόχο να ξεσηκώσει και όλους όσους αγαπούν τον διάσημο διαγωνισμό τραγουδιού. Στον β’ ημιτελικό της Πέμπτης είδαμε την εμφάνιση της πρώτη φορά ολοκληρωμένη και τα σχόλια που απέσπασε ήταν θετικότατα, παρά το γεγονός πως η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής είναι άρρωστη. 

Η Μαρίνα Σάρρι είχε κέφι και εκρηκτικότητα πάνω στη σκηνή και κατάφερε και πήρε ένα από τα 10 εισιτήρια από τον δεύτερο ημιτελικό. Μαζί της προκρίθηκε επίσης το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά, η Ελβετία, η Λετονία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, το Ισραήλ, η Εσθονία, η Αρμενία και η Γεωργία. Αυτές οι 10 χώρες θα βρουν στον Τελικό και τις υπόλοιπες από τον πρώτο ημιτελικό, αλλά και τις Big 5. Στον τελικό θα είναι και η Κύπρος, με τη 17χρονη Σίλια Καψή, όπως και η Ουκρανία, Σερβία, Ιρλανδία, Λιθουανία, Κροατία, Σλοβενία, Φινλανδία, Λουξεμβούργο και Πορτογαλία.

Eurovision 2024 Ελλάδα

Η Ελλάδα επέλεξε φέτος να την εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι». Σε κάποιους άρεσε πολύ από το πρώτο άκουσμα, κυρίως στους Ευρωπαίους, σε κάποιους δεν άρεσε. Επειδή όμως οι Ευρωπαίοι παίζουν τον ρόλο τους, η Ελλάδα τα πηγαίνει από την αρχή καλά στα στοιχήματα και είναι σταθερά μέσα στην δεκάδα. Η Μαρίνα Σάττι έχει μια πολύ θετική παρουσία, ο κόσμος στα social media λατρεύει την ίδια και το τραγούδι και πλασάρεται σταθερά στις υψηλές θέσεις. Θα είναι δύσκολο να κοιτάξει την κορυφή, αφού υπάρχουν τεράστια φαβορί, αλλά μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον Τελικό, μπορεί να την φέρει ακόμα πιο ψηλά από την δεκάδα και ίσως μέσα στην 5άδα. 

Πρόταση 

Απόδοση 📊

Νικητής - Ελλάδα

Νικητής χωρίς Κροατία - Ελλάδα

Δίδυμο κορυφής Κροατία - Ελλάδα

Ελλάδα Top3 - Ναι 

Ελλάδα Top5 - Ναι

Ελλάδα Top10- Ναι

Ελλάδα τελική θέση κατάταξης - 5-10

Νικητής Γκρουπ (Ελλάδα, Σουηδία, Φιλανδία, Αρμενία) - Ελλάδα

Πότε εμφανίζεται η Ελλάδα στον Τελικό

Η Μαρίνα Σάττι, μετά τον β΄ημιτελικό έμαθε και την σειρά που θα εμφανιστεί στον Τελικό, με τους Eurofans να ξέρουν καλά ότι παίζει και αυτό τον ρόλο του. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 12η θέση του διαγωνισμού τραγουδιού, ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ενώ αρκετά στην 20η θα εμφανιστεί η Κύπρος και τη Σίλια Καψή, θέση που την ευνοεί. Ο διαγωνισμός θα ανοίξει με την εμφάνιση της Σουηδίας, το Ισραήλ θα εμφανιστεί 6ο, ενώ το μεγάλο φαβορί η Κροατία ήταν τυχερή ακόμα και σε αυτό και θα εμφανιστεί στην 23η θέση.

Eurovision 2024 Φαβορί – Αποδόσεις

Πάμε και στα μεγάλα φαβορί της βραδιάς, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα παίξουν για την τελική τριάδα. Μεγάλο φαβορί θεωρείται ο Baby Lasagna και το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim», από την Κροατία. Είναι ιδιαίτερο, έχει σκηνική παρουσία και αρέσει στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή η Κροατία ξεχωρίζει για την πρωτιά.

Ακολουθεί το Ισραήλ και όλος ο χαμός που έχει δημιουργηθεί με την συμμετοχή του. Η Eden Golan και το «Hurricane» είναι 2ο φαβορί για την πρωτιά, αλλά με τις συνθήκες να είναι ιδιαίτερες. Όταν βγαίνει η νεαρή ερμηνεύτρια στη σκηνή, ο κόσμος αντιδρά, οι διοργανωτές το καλύπτουν και μπορεί να έχουμε εκπλήξεις στη τελική ψηφοφορία. 

Την πρώτη τριάδα των φαβορί κλείνει η Ελβετία. Το Nemo και το «The Code» είναι κάτι το διαφορετικό και το κοινό της Eurovision φαίνεται να το εκτιμά. Κάνει πολλά και εντυπωσιακά πάνω στην σκηνή και έρχεται με φόρα να παλέψει για την πρωτιά. 

Η Γαλλία είναι η πρώτη από τις Big5 που ξεχωρίζει και μπορεί να πάρει καλή θέση στις επιτροπές. Τραγούδι που αναδεικνύει τον ερμηνευτή του και τέτοια κομμάτια συνήθως ξεχωρίζουν στις επιτροπές των χωρά. Slimane και Mon Amour για τους Γάλλους.

Πρόταση 

Απόδοση 📊

Κροατία

Ισραήλ

Ελβετία

Γαλλία

Πρώτη από τις Big5 - Γαλλία

Δίδυμο κορυφής - Κροατία -Ελβετία 

Τελευταία θέση - Γερμανία

Νικητής επιτροπών - Γαλλία

Τι κρατάμε – Αποδόσεις

Πάμε να δούμε τι έχει στοιχηματική αξία, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο Τελικό της Eurovision 2024. Θα πάμε σε επιλογές που έχουν μέσα την Ελβετία, αφού το Ισραήλ έχει μεγάλη συζήτηση και μπορεί στο τέλος να υποχωρήσει. Επίσης η θέση που θα βγει η Κύπρος μπορεί να την βοηθήσει και να «τσιμπήσει» λίγες θέσεις τελευταία στιγμή. Η Ελλάδα, λογικά, θα παίξει μεταξύ 5ης και 10ης θέσης, οπότε κάπου εκεί θα πάμε και στοιχηματικά. Ας δούμε και πιο αναλυτικά:

Πρόταση 

Απόδοση 📊

Νικητής χωρίς Κροατία - Ελβετία

Πρώτη από το Big 5 - Γαλλία

Τop15 - Κύπρος - Ναι

Νικητής επιτροπών Ελβετία & Νικητής Televoting Κροατία

Ελλάδα Top5 - Ναι

Ελλάδα τελική θέση κατάταξης - 5-10

Νικητής Γκρουπ (Ελλάδα, Σουηδία, Φιλανδία, Αρμενία) - Ελλάδα

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές

Νέα Τριπλή Προσφορά Γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα δωρεάν!!

Μοναδική προσφορά για τις μάχες του Ολυμπιακού στο Conference League & τη Euroleague!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός 200FS!

Τριπλό Δώρο* χωρίς κατάθεση κάθε αγωνιστική των Play-Off της Super League!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Στοίχημα
Live Casino