https://stoiximaview.gr/
Connect with us

Vistabet

vistabet

Η Vistabet ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί το «μικρό» αδερφάκι της Sportingbet αλλά και της Bwin, καθώς ανήκει και αυτό στον «κολοσσό» που λέγεται GVC. Η ποιότητα και αξιοπιστία είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία για τη Vistabet, καθώς ελέγχεται από την πολύ αυστηρή Ρυθμιστική Αρχή UKGC (Ηνωμένο Βασίλειο). Έτσι εγγυάται ασφάλεια αλλά και κορυφαίες υπηρεσίες προς τον παίκτη. Βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία στοιχηματικά sites που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των Ελλήνων παικτών.

Διαθέτει μεγάλο εύρος αγορών στο στοίχημα, καθημερινές προσφορές* και πολλές καινοτόμες ιδέες, όπως «Build A bet*», πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming* και επιλογή Cash Out*, ενώ η πλατφόρμα της είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των Ελλήνων παικτών και είναι άψογα σχεδιασμένη, με μοντέρνες ιδέες.

Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την στοιχηματική, στο αναλυτικό review που ετοίμασε η ομάδα του StoiximaView.Πως κάνω εγγραφή στη Vistabet 

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην Vistabet είναι απλός. Αρχικά, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.vistabet.gr, πατώντας πάνω δεξιά στην οθόνη, την επιλογή «Εγγραφή» στο πορτοκαλί κουμπί. Η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώνεται σε τρία απλά βήματα. Αρχικά θα σας ζητηθεί ένα έγκυρο email αλλά και ο κωδικός με τον οποίο θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ορθά τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Αριθμό και Οδό κατοικίας, Νομό, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα, Αριθμό κινητού τηλεφώνου) και να πατήσετε στο κουμπί αποδοχής πολιτικής προστασίας κεφαλαίων, αφού βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους Γενικούς Όρους. Η διαδικασία είναι σύντομη, ενώ το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε, είναι τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε να είναι απολύτως σωστά, για να μπορούν να εξακριβωθούν στη συνέχεια ως αληθή στη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σας. Ειδάλλως θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα και δεν αποκλείεται να τεθεί φραγή στον λογαριασμό σας αν δεν μπορέσετε να προχωρήσετε στην ταυτοποίηση του.

Ταυτοποίηση Vistabet 

Η διαδικασία ταυτοποίησης στη Vistabet όπως και στις υπόλοιπες νόμιμες στοιχηματικές που λειτουργούν στην χώρα μας, είναι σχετικά απλή υπόθεση, αρκεί να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα και να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται. H διαδικασία είναι συγκεκριμένη και πρέπει να ακολουθηθεί ο τρόπος που προβλέπεται, ώστε ο λογαριασμός να θεωρηθεί ενεργός και έγκυρος. Θα σας ζητηθούν συγκεκριμένα έγγραφα, που θα αναφέρουμε παρακάτω, τα οποία μπορείτε να αποστείλετε είτε μέσω της εκάστοτε στοιχηματικές πλατφόρμας, είτε σε συγκεκριμένη διεύθυνση email που αναφέρεται στον ιστότοπο που έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε λογαριασμό. 

Έγγραφα ταυτοποίησης (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Αστυνομική ταυτότητα (δύο όψεις)
 • Διαβατήριο
 • Δίπλωμα οδήγησης

Αποδεικτικά κατοικίας (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Λογαριασμός ΔΕΚΟ (κοινής ωφέλειας) στο όνομά σας. Π.χ. ρεύματος, τηλεφώνου, κινητού, ίντερνετ κλπ, που να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων τριών μηνών.
 • Εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίου έτους.
 • Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ (εκδίδεται από ΔΟΥ ή ΚΕΠ).
 • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από ΚΕΠ, Δήμο ή Αστυνομικό Τμήμα
 • Κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού (bank statement) ή επίσημου εγγράφου από τράπεζα που αποστέλλεται ταχυδρομικά στην κατοικία σας (η κατάσταση λογαριασμού που ζητάτε εσείς από τα γκισέ είναι διαφορετική και συνήθως δεν γίνεται αποδεκτή)


Vistabet Mobile

Με το Vistabet mobile απολαμβάνετε το παιχνίδι σε υψηλές ταχύτητες, χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις, καθώς η vistabet φρόντισε το παιχνίδι από κινητό να γίνει απλή και διασκεδαστική υπόθεση. Με δυνατότητα live streaming* στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες που θέλετε να ποντάρετε ή έχετε ποντάρει ήδη, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των δελτίων σας. Με την εξαιρετική mobile πλατφόρμα της vistabet, μπορείτε να μεταφέρετε τη δράση στο κινητό ή το τάμπλετ σας, απολαμβάνοντας τις ίδιες δυνατότητες που υπάρχουν και στην desktop έκδοση, χωρίς την παραμικρή αλλαγή.

Vistabet App

Η βισταμπετ απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες που υπάρχουν πλέον, δημιούργησε μια εξαιρετική εφαρμογή για παιχνίδι σε φορητές συσκευές. Το Vistabet App είναι καλοσχεδιασμένο και λειτουργεί χωρίς τα ενοχλητικά κολλήματα της οθόνης και καθυστερήσεις στην τοποθέτηση των στοιχημάτων, που ειδικά στο live στοίχημα μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικά. Κατεβάζετε το Vistabet App είτε για συσκευές iOS είτε για Android και είστε έτοιμοι να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες που σας χαρίζει η εφαρμογή, σε παιχνίδι από φορητές συσκευές.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS, θα χρειαστεί να επισκεφτείτε το App Store, ενώ για την Android εκδοχή της, θα χρειαστεί να εκκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της πλατφόρμας. Με λίγα απλά βήματα θα έχετε το Vistabet Mobile App στην φορητή συσκευή σας.

Στοιχήματα Vistabet 

Στη Vistabet θα βρείτε πληθώρα αγορών και στοιχημάτων από όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, με εκατοντάδες επιλογές. Η εξαιρετική κατηγοριοποίηση των αθλημάτων ανά χώρα και κατηγορία, καθιστά εξαιρειτική την εμπειρία κάθε παίκτη που επισκέπτεται τη Vistabet. Με τεράστια γκάμα επιλογών στα αθλητικά γεγονότα και απλό μενού που σας βοηθά να βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα, αξίζει να την εμπιστευθείτε.

Στο ποδόσφαιρο, θα βρείτε χιλιάδες αγορές για στοίχημα, με επιλογές για γκολ, κόρνερ, κάρτες, σκόρερ, combo bets σε γκολ, συνδυαστικά στοιχήματα σε σημεία και γκολ, ενώ με την επιλογή στοιχηματισμού «Build A Bet»*, μπορείτε να ποντάρετε σε συνδυαστικά γεγονότα στο ίδιο παιχνίδι, με έτοιμες επιλογές, είτε να δημιουργήσετε το συνδυαστικό στοίχημα με επιλογές που εσείς επιθυμείτε. Στο μπάσκετ θα βρείτε εναλλακτικά σύνολα πόντων μπάσκετ, εναλλακτικά χάντικαπ και πολλές ακόμα επιλογές, όπως αντίστοιχα και στο τένις. Υπάρχουν διαθέσιμες αγορές σχεδόν για όλα τα αθλήματα ανά τον κόσμο.Vistabet Live Betting

Οι επιλογές για Live Betting στη Vistabet, είναι πάρα πολλές και θα πείσουν και τον πιο απαιτητικό παίκτη να δοκιμάσει την live πλατφόρμα της vistabet. Με εκατοντάδες επιλογές ανά γεγονός, εύχρηστο μενού και καλοσχεδιασμένη σελίδα, θα σας επιτρέψει να βρείτε εύκολα και χωρίς κόπο το αθλητικό γεγονός που ψάχνετε.

Οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές, ενώ δίνεται η επιλογή για cash out* αλλά και live streaming* σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Έτσι μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του αγώνα που έχετε επιλέξει και να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τι γίνεται στον αγώνα. Όλα αυτά δίχως χρονοτριβές, καθώς τα στοιχήματα τοποθετούνται άμεσα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο live στοίχημα.

Ειδικά στοιχήματα Vistabet 

Η Vistabet προσφέρει πολλές αγορές σε όλα τα αθλήματα, όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά και προσφέρει αγορές για οτιδήποτε υπάρχει επικαιρότητα. Μπορείτε να βρείτε αγορές για στοίχημα Πολιτική, για Στοίχημα σε μουσικά βραβεία και όχι μόνο, σε μεγάλες μονομαχίες σε μαχητικά αθλήματα, βελάκια (darts), αλλά και σε πολλά άλλα αθλήματα όπως τους αγώνες ράλι, χάντμπολ ή χόκεϊ επί πάγου. Θα βρείτε φυσικά  Στοιχήματα για Χρυσή μπάλα και ότι υπάρχει στην επικαιρότητα.

Εξυπηρέτηση πελατών Vistabet 

Η Vistabet διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα customer support που θα συναντήσετε στις ελληνικές στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην χώρα μας, με πολλούς τρόπους επικοινωνίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και σίγουρα ένας θα είναι στα… μέτρα σας. Με όλες τις υπηρεσίες της να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και υπάρχει πάντα ένα εκπρόσωπος έτοιμος να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν τυχόν προκύψει.

Τρόποι επικοινωνίας Vistabet:

 • Live Chat
 • E-mail (cs@vistabet.gr)
 • Τηλέφωνο (211 1983139)
 • Μήνυμα Λογαριασμού
 • Call Back


Vistabet Συναλλαγές

Στη Vistabet θα βρείτε τους δημοφιλέστερους και ασφαλέστερους τρόπους συναλλαγών για να πραγματοποιήσετε κατάθεση και ανάληψη. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση με κάρτες Visa και Mastercard, με έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό, Viva Spot, Paysafecard, αλλά και με τα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, Neteller και Viva Wallet. Η ελάχιστη κατάθεση ανέρχεται μόλις στα 5€.

Σημειώστε ότι για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε ανάληψη, θα πρέπει να έχετε κάνει κατάθεση με τον ίδιο τρόπο συναλλαγής και ο λογαριασμός να είναι ταυτοποιημένος και έγκυρος. Μπορείτε να ολοκληρώσετε άμεσα όποια συναλλαγή θελήσετε με τη Vistabet και να εγγυάται ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ελάχιστη και Μέγιστη Ανάληψη Vistabet 

Στη Vistabet μπορείτε να κάνετε ανάληψη, όποτε θέλετε, αφού εκτός από τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάληψης, το ελάχιστο δυνατό ποσό ανάληψης ανέρχεται μόλις στα 10€. Για να αποσύρετε τα χρήματα σας σε κάρτες, θα χρειαστούν συνήθως από μια έως τρεις εργάσιμες μέρες. Στην περίπτωση που αιτηθείτε ανάληψη σε κάποιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, τότε τα χρήματα θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών.

Υπεύθυνο παιχνίδι στη Vistabet 

Η Vistabet είναι υπέρμαχος του υπεύθυνου παιχνιδιού, έχοντας εναρμονιστεί απόλυτα με τους κανονισμούς του Ρυθμιστή Εμπορικής Επικοινωνίας. Κάθε παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει ποια είναι τα όρια του και αν δεν μπορεί ο ίδιος να βάλει όρια, μπορεί να ζητήσει βοήθεια.

Η Vistabet θέλει να προστατέψει τους παίκτες που δεν μπορούν να βάλουν όρια στον εαυτό τους και για αυτό διαθέτει τα «εργαλεία», όπως του αυτο-αποκλεισμού, ορίων κατάθεσης και χρονικών περιορισμών που τίθενται στον λογαριασμό, εφόσον το επιθυμεί ο παίκτης. Μπορείτε να ορίσετε το ημερήσιο ποσό που επιθυμείτε να παίξετε ή το εβδομαδιαίο ή το μηνιαίο. Στη Vistabet παίζετε υπεύθυνα. 

Vistabet Προσφορές*

Η Vistabet θέλει να έχει ευχαριστημένα τα μέλη της και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρει δώρα*, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα λόγω του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368). Εκτός από τις καθημερινές προσφορές* που θα βρείτε στο περιβάλλον της, μπορείτε να απολαύσετε την κορυφαία Live Betting εμπειρία με δυνατότητα Cash Out* και Live streaming*. Eκτός από τις κλασικές προσφορές*, η επιλογή Build A Bet* και η το καινοτόμο Edit My Bet*, κάνουν την εμπειρία σας πιο διασκεδαστική από ποτέ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιατί να παίξω στη Vistabet 

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για να προτιμήσετε την Vistabet. H πλατφόρμα της είναι εύχρηστη και λειτουργεί εξαιρετικά σε φορητές συσκευές, καθώς έχει δοθεί μεγάλο «βάρος» για την σωστή λειτουργία της mobile έκδοσης και του Vistabet App. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι κάτι που εγγυάται καθημερινά η Vistabet υπό την σκέπη της GVC, ενώ θα βρείτε πολλές αγορές σε pre game και στο live betting. Φυσικά, υπάρχουν και οι πλούσιες προσφορές* για να πειστείτε άμεσα, ότι αξίζει να δοκιμάσετε την βισταμπετ.

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα, σύγχρονο mobile App
 • Πληθώρα αγορών σε pregame και live γεγονότα
 • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης
 • Live Streaming* σε αθλητικά γεγονότα
 • Cash Out* και Edit My Bet υπηρεσίες
 • Συναλλαγές με Paysafe, e-Wallets, e-banking και κάρτες
 • Καθημερινές προσφορές*


Συχνές Ερωτήσεις

Πως ανοίγω λογαριασμό στη Vistabet

Επισκεφθείτε την σελίδα της, πληκτρολογώντας vistabet.gr, και θα σας εμφανιστεί η αρχική σελίδα που θα έχει δύο επιλογές «Είσοδος» ή «Εγγραφή» πάνω δεξιά. Εσείς επιλέγετε το πορτοκαλί κουμπί «Εγγραφή» και έπειτα θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα που θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Ακολουθήσετε τα απλά βήματα που αναφέρονται, για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ορθά, βήμα – βήμα και μόλις η εγγραφή σας ολοκληρωθεί, θα είστε έτοιμοι να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης, σε μια από τις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας. 

Πως βάζω το στοίχημα μου στη Vistabet 

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφής σας, μπορείτε να επιλέξετε άμεσα ένα από τα εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα και να στοιχηματίσετε σε μια αγορά της αρεσκείας σας. Ορίστε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε, δείτε το δελτίο σας και πατήστε στο κουμπί «Στοιχημάτισε». Η τοποθέτηση του δελτίου είναι τάχιστη. 

Πως παίζω από το κινητό στη Vistabet 

Αφού πληκτρολογήσετε στον περιηγητή του κινητού (browser) ή του τάμπλετ σας το www.vistabet.gr, θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστότοπο της στοιχηματικής. Εκεί, θα βρείτε διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες, όπως και στη Desktop έκδοση. Παίζετε στοίχημα ακριβώς όπως θα παίζατε και από τον υπολογιστή σας.

Πως κάνω κατάθεση στη Vistabet

Η κατάθεση στη Vistabet γίνεται εύκολα και γρήγορα. Αρκεί να πατήσετε στο κουμπί «κατάθεση» πάνω δεξιά, για να μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα με τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης. Επιλέξτε το τρόπο που σας ταιριάζει και συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο, το ποσό που επιθυμείτε και έπειτα επιλέξτε κατάθεση. Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στον λογαριασμό σας και το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει.Πως κάνω ανάληψη στη Vistabet

Αφού πατήσετε στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας και εμφανιστεί η καρτέλα που δείχνει το ποσό που βρίσκεται στον λογαριασμό σας, επιλέγετε το κουμπί «Ανάληψη», συμπληρώνοντας τον τρόπο συναλλαγής που επιθυμείτε και το ποσό που θέλετε να αποσύρετε. Το αίτημά σας θα καταχωρηθεί άμεσα και αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, το ποσό θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σας, έπειτα από κάποιες ώρες ή μέρες, ανάλογα τον τρόπο ανάληψης που επιλέξατε.

Πως κάνω ταυτοποίηση στη Vistabet

Θα πρέπει να υποβάλλετε συγκεκριμένα έγγραφα που θα σας ζητηθούν, είτε μέσα από το μενού της Vistabet (πλατφόρμα), είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ορίζει η εκάστοτε στοιχηματική. Ανεβάστε εύκολα και γρήγορα τα έγγραφα σας, ταυτοποιήστε άμεσα τον λογαριασμό σας και είστε έτοιμοι για δράση.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τη Vistabet

Το τμήμα εξυπηρέτησης της Vistabet, είναι πάντα διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε. Με πολλούς διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας και έναν εκπρόσωπο πάντα στη διάθεση σας 24/7, η βισταμπετ εγγυάται ότι θα δοθεί λύση σε όποιο πρόβλημα και αν παρουσιαστεί. Με μία από τις κορυφαίες ομάδες εξυπηρέτησης, είναι πάντα εκεί για εσάς, για να δώσει λύσεις.

Πως βάζω όρια στοιχηματισμού στη Vistabet

Πατήστε στο βασικό μενού την επιλογή «Ο Λογαριασμός μου» και έπειτα μεταφερθείτε στην επιλογή «Ρυθμίσεις» και ακολούθως στο «Υπεύθυνο Παιχνίδι». Εκεί, μπορείτε να βάλετε όρια στον λογαριασμό σας, είτε ημερήσια, είτε εβδομαδιαία, είτε μηνιαία, να ορίσετε τον χρόνο που ξοδεύετε στην πλατφόρμα, αλλά και να επιλέξετε την επιλογή αυτο- αποκλεισμού ή να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Υπεύθυνο παιχνίδι στη Vistabet!*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο παιχνίδι.