https://stoiximaview.gr/
Connect with us

Interwetten

Interwetten

Με όνομα «βαρύ» σαν ιστορία, η Interwetten συγκαταλέγεται στις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην χώρα μας. Ιδρύθηκε το μακρινό 1990 και η εμπειρία της, αλλά και η κορυφαία αξιοπιστία της όλα αυτά τα χρόνια, την έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων παικτών. Ξεχωρίζει για τις υψηλές αποδόσεις της στα φαβορί, για την μεγάλη γκάμα αγορών της σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και όχι μόνο, ενώ η αξιοπιστία της Αυστριακής εταιρείας, είναι το «παράσημο» της. Έχει επίσης μεγάλη χορηγική δράση στην χώρα μας και πλέον είναι ο επίσημος χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της Superleague Interwetten

Η Interwetten έχει επενδύσει στην mobile έκδοση της και έχει δημιουργήσει μια από τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες για στοίχημα από κινητό. Είναι πολύ εύχρηστη η mobile version της και θα απολαύσετε το παιχνίδι δίχως κολλήματα. Τα ασιατικά χάντικαπ και οι ανταγωνιστικές αποδόσεις της, κάνουν τον αυστριακό «γίγαντα» να ξεχωρίζει έναντι του ανταγωνισμού.

 Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την στοιχηματική στο αναλυτικό review που ετοίμασε η ομάδα του StoiximaView.Πως κάνω εγγραφή στην Interwetten 

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην Interwetten είναι εξαιρετικά απλός. Αρχικά, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της στοιχηματικής, www.interwetten.gr και να πατήσετε πάνω δεξιά στην οθόνη, το πράσινο κουμπί «Εγγραφή». Η διαδικασία εγγραφής θα ολοκληρωθεί με λίγα απλά βήματα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ορθά τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Αριθμό και Οδό κατοικίας, Νομό, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα, Αριθμό κινητού τηλεφώνου, email) και να πατήσετε στο κουμπί αποδοχής πολιτικής προστασίας κεφαλαίων, αφού βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους Γενικούς Όρους.

Η διαδικασία είναι σύντομη, ενώ το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε, είναι τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε να είναι απολύτως αληθή, για να μπορούν να εξακριβωθούν στη συνέχεια στη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σας. Ειδάλλως θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα και δεν αποκλείεται να τεθεί φραγή στον λογαριασμό σας αν δεν μπορέσετε να προχωρήσετε στην ταυτοποίηση του.

Ταυτοποίηση Interwetten 

Η διαδικασία ταυτοποίησης στην Interwetten όπως και σε όλες τις υπόλοιπες νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας, είναι απλή υπόθεση, αρκεί να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα και να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται. H διαδικασία είναι συγκεκριμένη και πρέπει να ακολουθηθεί ο τρόπος που προβλέπεται από την νομοθεσία, ώστε ο λογαριασμός να θεωρηθεί ενεργός και έγκυρος.

Θα σας ζητηθούν συγκεκριμένα έγγραφα, που θα δείτε παρακάτω, τα οποία μπορείτε να αποστείλετε είτε μέσω της εκάστοτε στοιχηματικής πλατφόρμας, να τα ανεβάσετε δηλαδή σε συγκεκριμένο πεδίο από στο μενού, είτε σε συγκεκριμένη διεύθυνση email που αναφέρεται στον ιστότοπο που έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε λογαριασμό. 

Έγγραφα ταυτοποίησης (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Αστυνομική ταυτότητα (δύο όψεις)
 • Διαβατήριο
 • Δίπλωμα οδήγησης

Αποδεικτικά κατοικίας (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

 • Λογαριασμός ΔΕΚΟ (κοινής ωφέλειας) στο όνομά σας. Π.χ. ρεύματος, τηλεφώνου, κινητού, ίντερνετ κλπ, που να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων τριών μηνών.
 • Εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίου έτους.
 • Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ (εκδίδεται από ΔΟΥ ή ΚΕΠ).
 • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από ΚΕΠ, Δήμο ή Αστυνομικό Τμήμα
 • Κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού (bank statement) ή επίσημου εγγράφου από τράπεζα που αποστέλλεται ταχυδρομικά στην κατοικία σας (η κατάσταση λογαριασμού που ζητάτε εσείς από τα γκισέ είναι διαφορετική και συνήθως δεν γίνεται αποδεκτή)


Interwetten Mobile

Με το Interwetten mobile έχετε όλες τις δυνατότητες της Desktop έκδοσης στην οθόνη του κινητού σας, χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις. Η Interwetten έχει μεριμνήσει το παιχνίδι από κινητό να γίνει απλή και διασκεδαστική υπόθεση, για να είστε μέσα στην δράση ανά πάσα στιγμή. Με δυνατότητα live streaming* στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες που θέλετε να ποντάρετε ή έχετε ποντάρει ήδη, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σας, σε συνδυασμό με την δυνατότητα Cash out*. Με την εξαιρετική mobile πλατφόρμα της interwetten, μπορείτε να παίξετε στοίχημα από το κινητό ή το τάμπλετ σας, όπως θα παίζατε και από τον υπολογιστή σας, χωρίς την παραμικρή αλλαγή.

Interwetten App

Το Interwetten App είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να παίξετε στοίχημα από όπου και αν βρίσκεστε, είτε από κινητό είτε από το τάμπλετ. Η Interwetten είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις που επιβάλλει η εποχή μας και δημιούργησε μια εξαιρετική εφαρμογή για παιχνίδι σε φορητές συσκευές. Το Interwetten App είναι καλοσχεδιασμένο και λειτουργεί χωρίς τα ενοχλητικά κολλήματα της οθόνης και καθυστερήσεις στην τοποθέτηση των στοιχημάτων, που ειδικά στο live στοίχημα μπορούν να αποδειχθούν από εκνευριστικά έως καταστροφικά.

Κατεβάζετε το Interwetten App είτε για συσκευές iOS είτε για Android και είστε έτοιμοι να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες που σας χαρίζει η εφαρμογή, για παιχνίδι από φορητές συσκευές. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS ή Android, θα χρειαστεί να εκκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της πλατφόρμας. Με λίγα απλά βήματα θα έχετε το Interwetten Mobile App στην φορητή συσκευή σας, για παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεστε.

Στοιχήματα Interwetten

Στην Interwetten θα βρείτε πληθώρα αγορών και στοιχημάτων από όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, με εκατοντάδες επιλογές, τόσο σε pregame όσο και σε live αγορές. Το  μενού και η κατηγοριοποίηση των αθλημάτων ανά χώρα και κατηγορία, καθιστά εξαιρετική την εμπειρία κάθε παίκτη που αποφασίζει να εμπιστευθεί την ποιοτική και αξιόπιστη Interwetten. Με τεράστια γκάμα επιλογών στα αθλητικά γεγονότα και απλό μενού που σας βοηθά να βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα, το παιχνίδι γίνεται εύκολο και απλό.

Στο ποδόσφαιρο, θα βρείτε εκατοντάδες αγορές για στοίχημα, με επιλογές για γκολ, κόρνερ, κάρτες, σκόρερ, combo bets σε γκολ, συνδυαστικά στοιχήματα σε σημεία και γκολ, ενώ υπάρχει η ειδική κατηγορία με special bets σε επιλεγμένα παιχνίδια. Οι αποδόσεις στα φαβορί είναι ίσως οι κορυφαίες στην αγορά και η interwetten φημίζεται για την χαμηλή γκανιότα* της σε τιμές φαβορί. Θα βρείτε ειδικές κατηγορίες όπως, «Στοιχήματα τελευταίας στιγμής» και «Αποδόσεις κάτω από 2.00*». Στο μπάσκετ θα βρείτε εναλλακτικά σύνολα πόντων μπάσκετ, εναλλακτικά χάντικαπ και πολλές ακόμα επιλογές, όπως αντίστοιχα και στο τένις. Υπάρχουν διαθέσιμες αγορές σχεδόν για όλα τα αθλήματα ανά τον κόσμο.

Interwetten Live Betting

Στο Live Betting της Interwetten οι αγορές είναι πάρα πολλές και αξίζει να δοκιμάσετε τις δυνατότητες της στοιχηματικής. Με εκατοντάδες επιλογές ανά γεγονός, εύχρηστο μενού και καλοσχεδιασμένη σελίδα, θα σας επιτρέψει να βρείτε εύκολα και χωρίς κόπο το αθλητικό γεγονός που ψάχνετε. Οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές, ενώ υπάρχει η επιλογή για cash out* αλλά και live streaming* σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Έτσι μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των δελτίων σας σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, προσφέρει ασιατικά χάντικαπ και στο live στοίχημα, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, σε εξαιρετικές αποδόσεις πάντα. 

Ειδικά στοιχήματα Interwetten

Η Interwetten προσφέρει πολλές αγορές σε όλα τα αθλήματα, όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά και προσφέρει αγορές για οτιδήποτε υπάρχει στην επικαιρότητα. Μπορείτε να βρείτε αγορές για στοίχημα Πολιτική, για Στοίχημα σε μουσικά βραβεία και όχι μόνο, σε μεγάλες μονομαχίες σε μαχητικά αθλήματα, βελάκια (darts), αλλά και σε πολλά άλλα αθλήματα όπως τους αγώνες ράλι, χάντμπολ ή χόκεϊ επί πάγου. Η δράση δεν σταματάει ποτέ στην Interwetten.

Εξυπηρέτηση πελατών Interwetten 

Η Interwetten υστερεί σε αυτό το κομμάτι και θα πρέπει να βελτιώσει τις υπηρεσίες της, για να είναι αντάξια του ονόματος της. Είναι ξεκάθαρα η «Αχίλλειος πτέρνα» της στοιχηματικής. Πέρα από την έλλειψη Live Chat που είναι βασικό εργαλείο για την εξυπηρέτηση των μελών, ουσιαστικά δεν υπάρχει τμήμα εξυπηρέτησης για τους Έλληνες, εκτός αν επικοινωνήσετε μέσω email. Συγκεκριμένα οι τρόποι είναι με τηλέφωνο & Fax στο 0035-6-23 276 208 και 0035-6-23 276 444 (Θα πρέπει να γνωρίζετε αγγλικά), όπου υπάρχει και η ανάλογη χρέωση. Με Email στο service.gr@interwetten.com. Ναι μεν θα σας απαντήσουν στα ελληνικά, αλλά υπάρχει καθυστέρηση.

Τρόποι επικοινωνίας Interwetten:

 • E-mail (service.gr@interwetten.com)
 • Τηλέφωνο (0035-6-23 276 208)
 • Μήνυμα Λογαριασμού


Interwetten Συναλλαγές

Στην Interwetten θα βρείτε τους δημοφιλέστερους και ασφαλέστερους τρόπους συναλλαγών για να πραγματοποιήσετε κατάθεση και ανάληψη. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση με κάρτες Visa και Mastercard, με έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό, Viva SpotPaysafecard, αλλά και με τα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, Neteller και Viva Wallet. Η ελάχιστη κατάθεση ανέρχεται μόλις στα 10€. Σημειώστε ότι για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε ανάληψη, θα πρέπει να έχετε κάνει κατάθεση με τον ίδιο τρόπο συναλλαγής και ο λογαριασμός να είναι ταυτοποιημένος και έγκυρος. Μπορείτε να ολοκληρώσετε άμεσα όποια συναλλαγή θελήσετε με την Interwetten, η οποία εγγυάται ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ελάχιστη και Μέγιστη Ανάληψη Interwetten

Στην Interwetten μπορείτε να κάνετε ανάληψη όποτε θέλετε, καθώς το ελάχιστο δυνατό ποσό ανάληψης ανέρχεται στα 30€. Για να αποσύρετε τα χρήματα σας σε κάρτες, θα χρειαστούν συνήθως από μια δύο έως δέκα εργάσιμες μέρες, αλλά συνήθως μέσα σε τρεις μέρες βλέπετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Στην περίπτωση που αιτηθείτε ανάληψη σε κάποιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, τότε τα χρήματα θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών.

Υπεύθυνο παιχνίδι στην Interwetten 

Η Interwetten υποστηρίζει το υπεύθυνο παιχνίδι, έχοντας εναρμονιστεί απόλυτα με τους κανονισμούς του Ρυθμιστεί Εμπορικής Επικοινωνίας. Κάθε παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει ποια είναι τα όρια του και αν δεν μπορεί ο ίδιος να βάλει όρια, μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Η Interwetten θέλει να προστατέψει τους παίκτες που δεν μπορούν να βάλουν όρια στον εαυτό τους και για αυτό διαθέτει τα «εργαλεία», όπως του αυτο-αποκλεισμού, ορίων κατάθεσης και χρονικών περιορισμών που τίθενται στον λογαριασμό, εφόσον το επιθυμεί ο παίκτης. Μπορείτε να ορίσετε το ημερήσιο ποσό που επιθυμείτε να παίξετε ή το εβδομαδιαίο ή το μηνιαίο. Στην Interwetten παίζετε υπεύθυνα. 

Interwetten Προσφορές*

Η Interwetten θέλει να έχει ευχαριστημένα τα μέλη της και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρει δώρα*, ενώ έχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα ανταμοιβής*, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα λόγω του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368). Εκτός από τις προσφορές* που θα βρείτε στο περιβάλλον της, μπορείτε να απολαύσετε στοιχήματα με δυνατότητα Cash Out*, παιχνίδια με 0* γκανιότα (Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες). 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιατί να παίξω στην Interwetten 

Υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί λόγοι για να προτιμήσετε την Interwetten. H πλατφόρμα της είναι εύχρηστη και λειτουργεί εξαιρετικά σε φορητές συσκευές, καθώς έχει δοθεί μεγάλο «βάρος» για την σωστή λειτουργία της mobile έκδοσης και του Interwetten Mobile App. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι κάτι που εγγυάται καθημερινά η Interwetten και οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς. Θα βρείτε καθημερινά παιχνίδια με 0* γκανιότα (Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες) και έχει την δυνατότητα Cash Out*.

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα, σύγχρονο mobile App
 • Πληθώρα αγορών σε pregame και live γεγονότα
 • Υψηλές αποδόσεις στα φαβορί
 • Cash Out* και Edit My Bet υπηρεσίες
 • Συναλλαγές με Paysafe, e-Wallets, e-banking και κάρτες
 • Εγγύηση και αξιοπιστία


Συχνές Ερωτήσεις

Πως ανοίγω λογαριασμό στην Interwetten

Επισκεφθείτε την σελίδα της, πληκτρολογώντας www.interwetten.gr, και θα σας εμφανιστεί η αρχική σελίδα που θα έχει δύο επιλογές «Είσοδος» ή «Εγγραφή» πάνω δεξιά. Εσείς επιλέγετε το πράσινο κουμπί «Εγγραφή» και έπειτα θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα που θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Ακολουθήσετε τα απλά βήματα που αναφέρονται, για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας.

Πως βάζω το στοίχημα μου στη Interwetten

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφής σας, μπορείτε να επιλέξετε άμεσα ένα από τα εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα και να στοιχηματίσετε σε πληθώρα αγορών. Ορίστε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε, δείτε το δελτίο σας και πατήστε στο κουμπί «Υποβάλετε το κουπόνι». Η τοποθέτηση του δελτίου είναι τάχιστη. 

Πως παίζω από το κινητό στη Interwetten

Αφού πληκτρολογήσετε στον περιηγητή του κινητού (browser) ή του τάμπλετ σας το www.interwetten.gr, θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστότοπο της στοιχηματικής. Εκεί, θα βρείτε διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες, όπως και στη Desktop έκδοση. Στοίχημα από το κινητό, όπου και αν βρίσκεστε, δίχως κολλήματα και χρονοτριβές για μια κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού.

Πως κάνω κατάθεση στην Interwetten

Η κατάθεση στην Interwetten γίνεται εύκολα και γρήγορα. Αρκεί να πατήσετε στο πράσινο κουμπί «κατάθεση» πάνω δεξιά, για να μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα με τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης. Επιλέξτε το τρόπο που σας ταιριάζει και συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο, το ποσό που επιθυμείτε και έπειτα επιλέξτε κατάθεση. Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στον λογαριασμό σας και το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει.Πως κάνω ανάληψη στην Interwetten 

Αφού πατήσετε στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας και εμφανιστεί η καρτέλα που δείχνει το ποσό που βρίσκεται στον λογαριασμό σας, επιλέγετε το κουμπί «Ανάληψη», συμπληρώνοντας τον τρόπο συναλλαγής που επιθυμείτε και το ποσό που θέλετε να αποσύρετε. Το αίτημά σας θα καταχωρηθεί άμεσα και αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, το ποσό θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σας, έπειτα από κάποιες ώρες ή μέρες, ανάλογα τον τρόπο ανάληψης που επιλέξατε.

Πως κάνω ταυτοποίηση στην Interwetten

Θα πρέπει να υποβάλλετε συγκεκριμένα έγγραφα που θα σας ζητηθούν, είτε μέσα από το μενού της Interwetten (πλατφόρμα), είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ορίζει η εκάστοτε στοιχηματική. Ανεβάστε εύκολα και γρήγορα τα έγγραφα σας, ταυτοποιήστε άμεσα τον λογαριασμό σας και είστε έτοιμοι για δράση.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την Interwetten

Το τμήμα εξυπηρέτησης της Interwetten, είναι διαθέσιμο συγκεκριμένες ώρες και είναι ένα κομμάτι που υστερεί σημαντικά η στοιχηματική. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τρεις συγκεκριμένους τρόπους. Μέσω E-mail (service.gr@interwetten.com), μέσω τηλεφώνου (0035-6-23 276 208) και με Μήνυμα Λογαριασμού.

Πως βάζω όρια στοιχηματισμού στην Interwetten

Πατήστε στο βασικό μενού την επιλογή «Ο Λογαριασμός μου» και έπειτα μεταφερθείτε στην επιλογή «Επισκόπηση Ορίων». Εκεί, μπορείτε να βάλετε όρια στον λογαριασμό σας, είτε ημερήσια, είτε εβδομαδιαία, είτε μηνιαία.21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας