https://stoiximaview.gr/
Connect with us

Betting University

Στοίχημα Cash Out

Στοίχημα Cash Out*

Από την στιγμή που οι νόμιμες online στοιχηματικές έδωσαν το εργαλείο του cash out* στους παίκτες, ο τρόπος που παίζεται το στοίχημα άλλαξε για τα καλά πλέον. Πολλοί παίκτες το χρησιμοποιούν έτσι ώστε να διασφαλίσουν ένα σίγουρο κέρδος* ή να μειώσουν τις απώλειες τους σε ένα δελτίο.

Το ερώτημα όμως είναι ένα: «Τι είναι το στοίχημα cash out* και πως λειτουργεί»; Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν το γνωρίζουν και παρακάτω θα διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο που ετοίμασε η ομάδα του StoiximaView.


Τι είναι το Cash Out

Το cash out* λανσαρίστηκε από τις στοιχηματικές, ως ένα νέο «όπλο» για τον παίκτη, αλλά οι απόψεις διίστανται. Υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία παικτών που θεωρεί το cash out* ως ένα εξαιρετικό εργαλείο εναντίον των bookmakers, καθώς όπως λένε μπορείτε να κλείσετε το στοίχημα στο 90′ για να μην γίνει καμιά… στραβή και χάσετε το στοίχημα. Έχει μια λογική αυτό, αλλά υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι οι στοιχηματικές δεν θα προσέφεραν ποτέ κάτι που είναι υπέρ του παίκτη καθαρά. Υπάρχει λογική και σε αυτό, με τους πολέμιους του κλείσιμου των στοιχημάτων να λένε ότι οι μπουκ ποντάρουν στον φόβο των παικτών, που κλείνουν τα στοιχήματα τους και δεν παίρνουν το ποσό που τους αναλογεί. Ο κάθε παίκτης έχει λοιπόν την δική του οπτική στο θέμα του cash out* και δύσκολα θα αλλάξει αυτό. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τι ισχύει με το κλείσιμο στοιχήματος.

Το Cash out* πλέον διατίθεται σε όλες τις στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην χώρα μας. Αυτό το «εργαλείο», σας δίνει την δυνατότητα να «κλείσετε» ουσιαστικά το στοίχημα σας, πριν ολοκληρωθεί το αθλητικό γεγονός που έχετε επιλέξει. Η στοιχηματική σας δίνει ένα ποσό για να «αγοράσει» το στοίχημά σας εκείνη τη στιγμή, το οποίο ποσό όμως εξαρτάται από το τρέχον αποτέλεσμα, από τον χρόνο που απομένει μέχρι τη λήξη και φυσικά από το ποντάρισμα που έχετε κάνει στο δελτίο.


Πως χρησιμοποιείται το Cash Out

Το cash out* υπάρχει ναι μεν πλέον σαν επιλογή στις νόμιμες στοιχηματικές στο ίντερνετ, αλλά δεν σας αναγκάζει κανείς να κάνετε χρήση αυτού. Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια του παίκτη το αν θα το χρησιμοποιήσει για να διευθετήσει νωρίτερα ένα δελτίο του. Συνήθως ο παίκτης αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το cash out* όταν το στοίχημά του κερδίζει μεν και βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο προς το φινάλε του ματς και με ένα «ανάποδο» γκολ μπορεί να χάσει το στοίχημα. Τότε κάνει χρήση του Cash Out.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, η αρνητική του κλείσιμου στοιχήματος. Ο παίκτης προχωράει σε «αρνητικό» cash out*, να «σώσει» δηλαδή ένα έστω και μικρό ποσό από το δελτίο που έχει ποντάρει, αν η εικόνα του αγώνα δείχνει ότι δύσκολα θα επιβεβαιωθεί το στοίχημα του. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάποιοι έκλεισαν τα στοιχήματα τους ακόμα με μικρότερο ποσό από το αρχικό τους κεφάλαιο και εν τέλει το δελτίο επιβεβαιώθηκε.


Πως υπολογίζεται το Cash Out*

Όπως είπαμε και παραπάνω, το ποσό στο Cash Out προσφέρεται από τις στοιχηματικές δεν προκύπτει αυθαίρετα. Αυτό υπολογίζεται ανάλογα με την χρονική περίοδο του αγώνα, την αρχική απόδοση, την απόδοση στο live και το τρέχον σκορ. Δεν προκύπτει αυθαίρετα ένα τυχαίο ποσό, αλλά βάσει των κυρίων παραγόντων που αναφέραμε.

Ας δούμε ένα παράδειγμα: Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχετε ποντάρει 10€ στον άσο σε απόδοση 2.10. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης το σκορ είναι 1-0 υπέρ της Μπάρτσα και το δελτίο που έχετε ποντάρει δίνει 15,5€ cash out*. Αντίθετα, σε περίπτωση που το σκορ ήταν 0-1 υπέρ της Ρεάλ, το επικρατέστερο σενάριο είναι ενδεχομένως να σας έδινε ένα ποσό περίπου στα 3€ για κλείσιμο του στοιχήματος.

cash out στοιχημα

Παραλλαγές Cash Out

Εκτός από το κλασικό Cash Out που αναλύσαμε παραπάνω τι είναι, οι στοιχηματικές το έχουν εξελίξει περαιτέρω και προσφέρουν μάλιστα και παραλλαγές του Cash Out.

Μερικό Cash Out

Είναι λίγο σύνθετη αυτή η επιλογή που προσφέρουν ορισμένες στοιχηματικές (δεν θα το βρείτε σε όλες), όπου μπορείτε να αποσύρετε ένα μέρος από τα χρήματα που προσφέρει ο bookmaker στο δελτίο σας για κλείσιμο στοιχήματος και να συνεχίζει το δελτίο να παίζει, αλλά με σαφώς μικρότερο κέρδος* από το αρχικό που προβλεπόταν.

Αυτόματο Cash Out

Οι στοιχηματικές καινοτομούν συνεχώς και προσφέρουν νέες υπηρεσίες στα μέλη τους. Μια από αυτές, είναι το αυτόματο cash out. Ανάλογα με την αξία του δελτίου και το μέγιστο κέρδος* που δίνει αυτό, ο παίκτης μπορεί να ορίσει εξ αρχής ένα συγκεκριμένο ποσό για να κλείσει το στοίχημα του, δίχως καν να είναι συνδεδεμένος στον λογαριασμό του.

Αν για παράδειγμα έχετε ποντάρει 10€ σε 2.00 απόδοση στον άσο της Μπόκα Τζούνιορς για νίκη επί της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά επειδή είναι αργά και πρέπει να πάτε για ύπνο, έχετε την δυνατότητα να ορίσετε για παράδειγμα ότι αν το cash out* φτάσει στα 16€, τότε να γίνει αυτόματο κλείσιμο του δελτίου. Έτσι, αν η Μπόκα έχει προηγηθεί επί της μισητής αντιπάλου της και το παιχνίδι είναι περίπου στο 75′, τότε το στοίχημα cash out* θα είναι κάπου σε αυτά τα επίπεδα. Θα γίνει έτσι το αυτόματο cash out και το πρωί θα δείτε κερδισμένο το δελτίο σας, δίχως… καρδιοχτύπια.

*Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

More in Betting University