* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

loipa-athlimata

NFL season 2020 – 2021 με μία πρώτη ματιά του Χρήστου Κοντογεώργου

08-09-2020

Ο Χρήστος Κοντογεώργος γράφει για το NFL και μας δίνει μία πρώτη «γεύση» των ομάδων…

NFL: Η νέα σεζόν στην NFL ξεκινάει σε λίγες μέρες (10 Σεπτεμβρίου) και έφτασε η ώρα στο Stoiximaview να δούμε μερικά πραγματάκια στα γρήγορα για να ξέρουμε πάνω κάτω τι μας περιμένει.

Δεν θα κάνω αναλύσεις επί αναλύσεων, τηλεγραφικά θα γράψω κάποια πράγματα για όλες τις ομάδες και θα δώσω την πρόβλεψη μου τι ρεκόρ (νίκες – ήττες) θα κάνει η κάθε μια.

NFL: Οπότε έχοντας έναν πρώτο μπούσουλα, μπορούμε να ποντάρουμε σε κάποια μακροχρόνια στοιχήματα, κάποια σε καλές αποδόσεις με το μυαλό μας για ένα καλό cash out στο μέλλον με κέρδος.

Oι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, τεράστια ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα

AFC East

• Buffalo Bills: Ο οργανισμός επιβράβευσε τον head coach Sean McDermott για την δουλειά του που έκανε τους Bills μια σφιχτή αμυντική ομάδα (259 πόντους δέχτηκε πέρυσι σύνολο, η δεύτερη καλύτερη άμυνα πίσω από τους Partiots), αλλά ο τζόγος είναι η επίθεση για φέτος. Με QB τον Josh Allen στην 3η του σεζόν και τον No1 wide receiver Stefon Digs έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη θέση στην division AFC East, για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1995 που είχαν QB τον Jim Kelly, αφού οι Partiots θα είναι χωρίς τον Tom Brady αυτή τη φορά.

NFL: Η πρόβλεψη μου είναι το θα κάνει 10 με 11 νίκες και θα πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία της, οπότε ένα ρεκόρ του 10-6 ή 11-5 είναι αρκετά πιθανό.

• New England Patriots: Οι “πατριώτες” μετά από δύο δεκαετίες δεν θα έχουν στο ρόστερ τους ένα από τα τοτέμ του NFL τον QB Tom Brady. Ο coach Belichick, θα ψάξει ανάμεσα σε Jerrett Stidham και Cam Newton και η αποστολή για φέτος είναι η είσοδος στα play offs σε αυτή τη μεταβατική περίοδο. Είναι ο κορυφαίος head coach στην NFL και η επιλογή του Newton έχει αρκετό ενδιαφέρον για μελλοντικά.

Η πρόβλεψη είναι ότι οι Pats θα παίξουν στις 9 με 10 νίκες, οπότε ένα 9-7 ή 10-6 είναι πιθανό.

• Miami Dolphins: Τα “δελφίνια” ξόδεψαν χρήμα αλλά όχι για αυτή τη σεζόν. Κοιτάζουν το μέλλον και ο ερχομός του νεαρού QB Tua Tagovailoa είναι μια αρχή για το χτίσιμο της ομάδας μαζί με τις σημαντικές προσθήκες στην άμυνα. Για φέτος οι στόχοι είναι να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις στη λίγκα και έχουν αρκετές πιθανότητες να το κάνουν αυτό.

NFL: Η πρόβλεψη είναι να κάνουν 4-5 νίκες ίσως για τους τολμηρούς και 6. Οπότε ρεκόρ 4-12 ή 5-11 είναι πιθανό.

• New York Jets: Πολύ πολύ μέτρια ομάδα που φέτος μάλλον θα κάνει άλλο ένα βήμα προς τα πίσω. Πέρυσι είχαν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση και ένα ταλέντο μόνο όπως ο QB Sam Darnold, δεν μπορεί να κάνει πράγματα εάν δεν έχει δίπλα του επίσης καλούς παίκτες.

Δεν είναι για πολλά φέτος και τους βλέπω για 3 με 4 νίκες όλες και όλες, οπότε ρεκόρ του στυλ 3-13 και 4-12 είναι πολύ κοντά.

AFC North

• Baltimore Ravens: Τα “κοράκια” έχασαν μόνο ένα παίκτη που ήταν ζωτικός για το παιχνίδι τους τον Marshal Yanda όπου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ενισχύθηκαν με τον J.K. Dobbins που θα δώσει extra λύσεις στην επίθεση για τον περσινό MVP QB Lamar Jackson. Είναι ένα από τα φαβορί για τίτλο και σίγουρα θα φτάσει μακριά.

Πρόβλεψη μου θα κάνουν 14 με 15 νίκες, οπότε κάτι σε 14-2 ή 15-1 είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί.

• Pittsburgh Steelers: Η ομάδα όπου το QB της Ben Roethlisberger είναι το Α και το Ω, μαζί με τον wide receiever Antonio Brown όταν λείπουν λόγω τραυματισμού οι Steelers χάνουν τη δυναμική τους. Η άμυνα τους είναι αρκετά καλή και έχουν βλέψεις για ψηλά.

Η πρόβλεψη μου είναι για 9 με 10 νίκες να κάνουν στη σεζόν, οπότε 9-7 ή 10-6 είναι πιθανό.

• Cleveland Browns: Οι Browns πέρυσι πολλοί τους περίμεναν στα play offs αλλά τελείωσαν τη σεζόν με 6-10 και απέτυχαν. Ταλέντο σε όλες τις γραμμές η ομάδα έχει, όπως έχει και νέο head coach τον Kevin Stefanski, όπου πέρυσι ήταν ο offensive coordinator στους Minnesota Vikings. Φέτος πιστεύω θα πάνε καλύτερα και θα παλέψουν για μια θέση στα play offs.

Πρόβλεψη για 8 με 9 νίκες και ρεκόρ 8-8 ή 9-7 τους βλέπω.

• Cincinnati Bengals: Οι Bengals ξεκινάνε τη σεζόν έχοντας το No1 του draft, το QB Joe Burrow στο ρόστερ, όπου επένδυσαν και στην άμυνα. Πέρυσι έκαναν κακή χρονιά με 2-14, ίσως και η χειρότερη επίθεση της λίγκας. Με τον ερχομό του Burrow όπου έκανε όργια στο κολέγιο του LSU, οι Bengals κρυφοκοιτάζουν την wild card για τα play offs.

Πρόβλεψη για 5 με 6 νίκες τους έχω για φέτος, οπότε ρεκόρ 5-11 ή 6-10 είναι πιθανό.

Pamestoixima.gr δες το παιχνίδι σου να μεγαλώνει

AFC South

• Houston Texans: Οι Texans κερδίζουν την πρωτιά στην AFC South αλλά Colts και Titans είναι οι ομάδες που πάνε πιο μακριά στα play offs. Έδωσαν έναν από τους καλύτερους wide receivers DeAndra Hopinks και πήραν running back τον David Johnson. Το QB τους Deshaun Watson είναι καλό, αλλά μέχρι που μπορεί να φτάσει τους Texans μόνος του;

Πρόβλεψη για 7 με 8 νίκες, σε αυτό το κύμα θα παίξει οπότε έχουμε ρεκόρ
7-9 ή 8-8.

• Indianapolis Colts: Οι Colts μπήκαν δυναμικά στην offseason αφού έφεραν στην Ιντιάνα το QB Philip Rivers, τον all-pro defence tackle DeForest Buckner και από τα draft τον running Jonathan Taylor. Βλέπουν για ψηλά φέτος και ίσως φτάσουν μακριά.

Πρόβλεψη γύρω στις 9 με 10 νίκες, για πιο τολμηρούς και 11, οπότε ένα ρεκόρ 9-7 ή 10-6 για τους Colts είναι αρκετά πιθανό.

• Tennessee Titans: Οι Τιτάνες πέρυσι έκαναν τρομερό πρωτάθλημα και σόκαραν τους πάντες αφού απέκλεισαν τους Patriots. Έφτασαν στον τελικό της AFC όπου έχασαν από τους Chiefs όπου μετά κατέκτησαν και το πρωτάθλημα. Η όρεξη έχει ανοίξει και φέτος κοιτάζουν για ακόμα παραπέρα. Νέος QB και μεταγραφές στην άμυνα ίσως τους δώσουν αυτό που δεν είχαν πέρυσι στον τελικό, εάν φτάσουν όμως πάλι εκεί.

Πρόβλεψη για 10 με 12 νίκες και ρεκόρ 10-6 ή 12-4, κάπου εκεί βλέπω να παίζουν.

• Jacksonville Jaguars: Ίσως και φέτος θα είναι μάλλον ο σάκος του μποξ. Έφεραν κάποιους παίκτες για να πλαισιώσουν τον QB Gardner Minshew αλλά η περιφέρεια που παίζουν είναι απαιτητική. Δεν τους βλέπω για πολλά πράγματα και αυτή τη σεζόν.

Πρόβλεψη για 4 νίκες και ρεκόρ 4-12.

AFC West

• Kansas City Chiefs: Οι πρωταθλητές είναι εδώ, με τον οργανισμό να έχει κρατήσει τους κορυφαίους τους Patrick Mahomes (QB), Chris Jones και Travis Kelce. Είναι σχεδόν ή ίδια ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα και από τις πιο γρήγορες στην επίθεση. Θα πάνε για το back 2 back ή θα τους σταματήσουν οι Ravens;

Πρόβλεψη για 12 νίκες και ρεκόρ 12-4.
VIDEO KANSAS CHIEFS

• Los Angeles Chargers: Η μια από τις δύο ομάδες του Los Angeles οι Chargers έχουν ταλέντο, αλλά δεν φτάνουν play offs. Η εποχή του QB Rivers πέρασε και ξεκινάνε με τον Tyrod Tailor να είναι εκεί για να κάνει τους receivers να λάμψουν. Θα το παλέψουν για τα play offs αλλά όλα θα είναι στο όριο.

Πρόβλεψη για 7 νίκες και ρεκόρ 7-9.

• Denver Broncos: Πολλά ερωτηματικά για τους Broncos και τον QB της Drew Lock, αφού άλλαξαν την επίθεση τους. Αλλά ο coach Vic Fangio να έχει προβληματισμό για την άμυνα του. Ταλέντο υπάρχει στην ομάδα το θέμα είναι πως θα δέσει.

Πρόβλεψη για 7 νίκες και εκεί να παίζει +/-1, με ρεκόρ 7-9.

• Las Vegas Raiders: Η άλλη μου συμπάθεια στην NFL από εποχές Randy Moss, Raiders φέτος ξεκινάνε από άλλη περιοχή αφού το αφεντικό τους άφησε το “φτωχό” Oakland και τους πήγε στο Las Vegas και στο νέο τους διαστημικό στάδιο. Το ότι άλλαξαν περιοχή δεν σημαίνει ότι έγιναν και καλύτεροι. Πάλι μέτρια σεζόν βλέπω για τους “πειρατές” αν και έχουν καλή επίθεση το πρόγραμμα φέτος να μην τους δίνει ελπίδες για playoffs.

Πρόβλεψη 7 με 8 νίκες και ρεκόρ 7-9 ή 8-8.

Το νέο pamestoixima.gr έρχεται με καλύτερες αποδόσεις από ποτέ!

NFC East

• Philadelphia Eagles: Οι πρωταθλητές του 2018 με QB Carson Wentz θα είναι και φέτος στα playoffs. Το βασικό είναι να είναι υγιής, αν και δεν έκαναν κινήσεις για να τον “προστατέψουν”, έκαναν καλές προσθήκες στην άμυνα. Ομάδα με βάθος θα φτάσει στα playoffs αλλά για πιο πέρα δεν τους βλέπω.

Πρόβλεψη για 11 νίκες και ρεκόρ 11-5.

• Dallas Cowboys: Μπορεί να την πει κάποιος και τη Λίβερπουλ της NFL. Από τις πιο πλούσιες ομάδες, όπου όμως έχει να δει πρωτάθλημα από το 1995. Έκαναν αρκετές προσθήκες σε παίκτες αλλά και νέο προπονητή τον Mike McCarthy από τους Green Bay Packers. Σίγουρα θα πάνε playoffs και ίσως με λίγο τύχη και εάν δεν έχουν τραυματισμούς να προχωρήσουν.

Πρόβλεψη για 11 νίκες και ρεκόρ 11-5.

• New York Giants: Η έτερη ομάδα της Νέας Υόρκης και καλύτερης από τους Jets, φέτος δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι. Έχουν δύσκολο πρόγραμμα, ενώ θα αντιμετωπίσουν τους Cowboys και Eagles δύο φορές μέσα στη σεζόν, οπότε 4 παιχνίδια χαμένα. Σε ρηχά νερά θα κινηθούν παρόλο που κάποιο ταλέντο υπάρχει στην ομάδα, αλλά το πρόγραμμα δεν βοηθάει.

Πρόβλεψη για 5 με 6 νίκες και ρεκόρ 5-11 ή 6-10.

• Washington Football Team: Οι παλιοί και γνωστοί μας Redskins, έβγαλαν αυτό το όνομα γιατί ήταν ρατσιστικό! Οπότε παραμένει ομάδα του Washignton απλώς μέχρι να βρουν τι θα βάλουν. Με νέο coach τον Ron Rivera από τους Carolina Panthers, πρώτος του στόχος είναι να κάνει μια εκκαθάριση και να χτίσει ομάδα για την επόμενη σεζόν. Γενικά ο οργανισμός είναι σε μια ανασύνταξη και φέτος μόνο δοκιμές με βλέψη στο μέλλον θα έχει.

Πρόβλεψη για 3 νίκες και ρεκόρ 3-13.

NFC North

• Minnesota Vikings: Οι Vikings έχουν πολύ καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια και το δουλεύουν για να βρεθούν σε ένα Superbowl. Έχουν βρει τον τρόπο τους στην επίθεση με τον Dalvin Cook να υποδέχεται πάσες από τον QB Kirk Cousins. Φέτος πάλι θα φτάσουν playoffs και ίσως αυτή τη φορά κατακτήσουν τον τίτλο στην division κάτι που δεν τους άφησαν πέρυσι οι Green Bay Packers.

Πρόβλεψη 10 με 11 νίκες και ρεκόρ 10-6 ή 11-5.

• Green Bay Packers: Οι Packers στα draft έκαναν κινήσεις πιο πολύ για το μέλλον και όχι για τη σεζόν που ξεκινάει. Ο QB της Aaron Rogers σίγουρα έχει τον τρόπο να κερδίζει τους αγώνες, θα τα καταφέρει και φέτος με σχεδόν το ίδιο ρόστερ; Πέρυσι έκαναν 13 νίκες, οπότε γιατί να μην το ξανακάνουν και φέτος; Ο χρόνος θα δείξει.
Προβλέπω 11 με 12 νίκες και ρεκόρ 11-5 ή 12-4.

• Chicago Bears: Οι “αρκούδες” έφεραν στην ομάδα τον QB Nick Foles με σκοπό μήπως και “ξυπνήσει” ο Mitch Trubisky και προσπαθήσει να γίνει καλύτερος. Λίγο περίεργο ρόστερ με την άμυνα να παραμένει ίδια, θα αντέξει όμως και φέτος την πίεση; Σε ρηχά νερά θα κινηθούν.

Η πρόβλεψη μου είναι 6 με 7 νίκες και ρεκόρ 6-10 ή 7-9.

• Detroit Lions: Άλλη μια σεζόν που δεν βλέπω να κάνει πράγματα το Detroit. Μέτριος προπονητής ο Matt Patricia, έχασαν τον καλύτερο τους παίκτη Darius Slay, αλλά πήραν τον Jamie Collins από τους Patriots. Μπερδεμένα τα πράγματα εκεί και στις χαμηλές θέσεις τους βλέπω.

Πρόβλεψη για 3 έως 5 νίκες στην καλύτερη, οπότε ένα ρεκόρ 3-13 ή 4-11 είναι αρκετά πιθανό.

NFC South

• Tampa Bay Buccaneers: Η Tampa Bay ζει και αναπνέει στους ρυθμούς του Tom Brady. Το μεγάλο μπαμ το καλοκαιριού έγινε και το τοτέμ της NFL μετακόμισε για νέες προκλήσεις στα 43 του χρόνια παρακαλώ. Θα κερδίσει άλλο ένα Superbowl με άλλη ομάδα; Με την πρώτη του χρονιά; Δύσκολο, αλλά οι Buccaneers σίγουρα θα μπουν playoffs αφού έχουν και καλή ομάδα. Τι έφερε ο ερχομός του Brady; τον φίλο του Rob Gronkowski όπου επιστρέφει για να παίξει ενώ είχε αποσυρθεί! Ο Bruce Arians γνωρίζει πως να πηγαίνει τις ομάδες στα playoffs και θα το κάνει πάλι με την Tampa Bay.

Πρόβλεψη 12 νίκες και ρεκόρ 12-4.

• New Orlean Saints: Άλλη μια ομάδα που στοχεύει ψηλά με ταλέντο και ξεκάθαρους στόχους. Στην τελευταία του χρονιά ο QB Drew Brees θα τα δώσει όλα για να φτάσει στο Superbowl. Στο draft έκανε μερικές κινήσεις με ερωτηματικό αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στον coach Sean Payton.

Πρόβλεψη και εδώ για 12 νίκες και ρεκόρ 12-4, για τους τολμηρούς 13-3.

• Atlanta Falcons: Οι Falcons έχουν πίστη στον οργανωτικό head coach Dan Quin που έχουν. Η άμυνα της είναι το μεγάλο όπλο και θα πρέπει να βρει ισορροπία στην επίθεση. Ομάδα με τα πάνω της και τα κάτω της, κάπου ενδιάμεσα θα είναι οι νίκες με τις ήττες της.

Πρόβλεψη για 8-8.

• Carolina Panthers: Βρήκαν αντικαταστάτη του QB τους Cam Newton στο πρόσωπο του Teddy Bridgewater και είναι αισιόδοξοι με τον ερχομό επίσης νέου head coach Matt Rhule αλλά και των coordinators Joe Brady και Phil Show. Αρκετοί έφυγαν από το ρόστερ και το βάρος πέφτει στις πλάτες του superstar τους Cristian McCaffrey. Θα το παλέψουν φέτος, αλλά δεν ξέρω εάν οι πολλές αλλαγές τους σε όλα τα επίπεδα έχουν προλάβει να “δέσουν”, προς μέτρια σεζόν τους βλέπω.

Πρόβλεψη κάπου στο 5-11 ή 6-10.

NFC West

• Seattle Seahawks: Η ομάδα μου, όπου φέτος έκανε μια σεζόν που δεν περίμεναν πολλοί. Οι μπουκ δίνουν 20.00 για κατάκτηση του Superbowl και εγώ προσωπικά το βρίσκω δώρο, αφού οι Seahawks και φέτος θα φτάσουν playoffs και ίσως σε τελικό της NFC. Οπότε η αγορά στο 20.00 για μελλοντικό cash out με κέρδος είναι η μια επιλογή. Η άλλη είναι το 1.80 που δίνουν για να μπουν στα playoffs! Ναι τις προηγούμενες σεζόν έφταναν στο τέλος για να παίξουν στη wild card αλλά φέτος τους βλέπω για απευθείας κατάταξη. Ο QB Russel Wilson είναι από τους καλύτερους στη λίγκα και η επανασύνδεση της Legion of Boom ίσως του φτάσει εκεί που περιμένω.

• Πρόβλεψη για 12-4 ρεκόρ.

• San Francisco 49ers: Οι ηττημένοι του περσινού Superbowl από τους Chiefs και φέτος έχουν στόχο την ίδια πορεία και τον μεγάλο τελικό. Ήταν η 2η καλύτερη ομάδα το 2019 και το ότι έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας τους κάνει να μπορούν και φέτος να διεκδικούν τα πάντα. Μεγάλος τους αντίπαλος στην NFC οι Seahawks.

Πρόβλεψη για 12 με 13 νίκες και ρεκόρ 12-4 ή 13-3.

• Los Angeles Rams: Η άλλη ομάδα του LA και καλύτερη από τους Chargers, δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά παραμένει πάντα μια επικίνδυνη ομάδα. Ο Sean Mcvay είχε όλο τον χρόνο στην offseason να σχεδιάσει το πλάνο του για τους Rams και με τη βοήθεια από κάποια ταλέντα που έφερε ίσως κάνει την έκπληξη. Εδώ οι επιλογές για τις νίκες είναι είτε θα κάνει μέτρια σεζόν στο 8-8 ή θα κάνει το μπαμ με 12-4, ακραία αλλά αυτοί είναι οι Rams!

Οπότε πρόβλεψη για 8-8 ή 12-4.

• Arizona Cardinals: Σε οποιαδήποτε άλλη divison θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά στην NFC είναι δύσκολα με πολύ καλές ομάδες. Η επίθεση παραμένει ίδια και έγιναν προσθήκες στην άμυνα που περιμένουν πολλά στον οργανισμό. Είναι περίεργη ομάδα αλλά δεν βλέπω να έχει τα φώτα για φέτος να κάνει πολλά και τους βλέπω στα ρηχά.

NFL: Πρόβλεψη για 5 με 6 νίκες και ρεκόρ 5-11 ή 6-10.

Αυτή είναι μια πρώτη ματιά στα γρήγορα για τη σεζόν που ξεκινάει στις 10/9 στην NFL την εποχή του COVID19, μην το ξεχνάμε αυτό.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας για μακροχρόνια στοιχήματα με την επιλογή για cash out όταν θα υπάρχει κέρδος. Για όσους δεν γνωρίζουν το σπορ αλλά θέλουν να το απολαύσουν τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι η καλύτερη λύση. Είναι σα να αγοράζεται μετοχές και τις παρακολουθείτε πως πάνε περιμένοντας το κέρδος.

Αξίζουν κάποιες ομάδες το ρίσκο μια ματιά που έριξα στις αποδόσεις.

NFL: Προσωπικά έχω κάνει μεγαλύτερη ανάλυση που την κρατάω για τα εβδομαδιαία tips, όπου εάν την έγραφα όλη θα ήταν αρκετά κουραστική, για αυτό και επέλεξα έτσι λιτά να δώσω μια πρώτη εικόνα των ομάδων.

Θα πρέπει να περιμένουμε να ξεκινήσει η σεζόν γιατί μην ξεχνάμε και οι έδρες δεν θα είναι τόσο καυτές όπως τις ξέραμε αφού θα έχουν ελάχιστο κόσμο. Κάποιες ομάδες όπως οι Chiefs έχουν ως όπλο την “φωνακλάδικη” έδρα τους.

Θα τα ξαναπούμε την επόμενη εβδομάδα με τις πρώτες επιλογές της σεζόν για την Week 1.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προγνωστικά Σήμερα

Στοίχημα
Live Casino
  • προσφορά Eπικές μονομαχίες στο Pamestoixima PS Battles*
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Παιχνίδι με Έλληνες dealer στη Stoiximan!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Casino Calendar* στη winmasters!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα