* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

tennis

Τένις και στοίχημα ο απόλυτος οδηγός: Οι διοργανώσεις – Ποιες θα μας πληρώσουν, ποιες θα μας φάνε τα λεφτά

07-05-2020

Τένις και στοίχημα ο απόλυτος οδηγός: Οι διοργανώσεις Grand Slam, ATP, WTA, ITF - Οι κίνδυνοι, τα σωστά bets και ένας οδηγός για να είστε άρχοντες και όχι αυγολέμονοι.

Τένις και στοίχημα ο απόλυτος οδηγός: Κεφάλαιο Νο.2: Από τη θεωρία στην πράξη. Η ιστορία ενός καμένου ήταν η εισαγωγή στον οδηγό του στοιχήματος για το τένις. Η μύηση. «Το πρώτο αίμα», όπως είχε ονομαστεί και η πρώτη ταινία του Ράμπο. Εμείς λοιπόν θα είμαστε οι Ράμπο του τένις. Σήμερα, μπαίνουμε στο δεύτερο κεφάλαιο του οδηγού στοιχήματος, με τα βασικά στοιχεία του αθλήματος και τις διοργανώσεις ATP, WTA και ITF.

Τα «μυστικά» για τα τουρνουά σε άνδρες και γυναίκες, τι πρέπει να αποφεύγουμε, σε τι αξίζει να ποντάρουμε, πώς προσπαθούν οι εταιρίες να μας «αρμέξουν» και πώς θα τους την κάνουμε… γυριστή. Φυσικά, με τον δικό μας τρόπο. Εμπειρικά. Με ιστορίες ζωής. «Ο,τι έχουμε είμαστε εμείς», λέει ένα παλιό τραγούδι του συγκροτήματος «Βόρεια Αστέρια». Υιοθετώ και ξεκινάω ευθύς αμέσως.

Τένις και στοίχημα ο απόλυτος οδηγός: Το σημερινό κείμενο θα το αφιερώσουμε στις διοργανώσεις. Εχουμε τέσσερα είδη διοργανώσεων. Τα Grand Slam, που είναι τα πιο σημαντικά και στη συνέχεια τις διοργανώσεις της ATP, όπου αγωνίζονται οι άνδρες, της WTA, όπου αγωνίζονται γυναίκες και της ITF, που είναι η χαμηλότερη βαθμίδα και αγωνίζονται τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.  Επίσης, υπάρχουν τα Davis Cup και Fed Cup που είναι για εθνικές ομάδες σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Τα Grand Slam είναι τέσσερα. Δύο στην Ευρώπη, ένα στην Αυστραλία και ένα στις ΗΠΑ. Είναι στάνταρ ο χρόνος που πραγματοποιούνται και η διάρκειά τους είναι δύο εβδομάδες. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά.

Στην αρχή του χρόνου, τον Ιανουάριο, πραγματοποιείται στην Μελβούρνη το Αυστραλιανό Οπεν. Στη συνέχεια, από τα μέσα Μαΐου μέχρι τις αρχές Ιουνίου, πραγματοποιείται το Ρολάν Γκαρός στην Γαλλία. Από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου γίνεται το Γουίμπλεντον στην Μ. Βρετανία και στα τέλη Αυγούστου ξεκινάει το US Open στην Νέα Υόρκη. Τα Grand Slam διεξάγονται σε διαφορετικές επιφάνειες, για τις οποίες θα συζητήσουμε αναλυτικά σε άλλο κεφάλαιο.

Το Αυστραλιανό Οπεν και το US Open πραγματοποιούνται σε σκληρή επιφάνεια (Hard Court), το Ρολάν Γκαρός σε χωμάτινη επιφάνεια (clay court) και το Γουίμπλεντον σε γρασίδι (Grass court). Οι επιφάνειες παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο σε έναν αγώνα και σε ένα από τα  επόμενα κεφάλαια θα γράψουμε ποιοι παίκτες ευνοούνται σε κάθε επιφάνεια και θα αποκαλύψουμε όλα τα «μυστικά» στοιχήματος για να μην είστε αυγολέμονοι.

Τένις και στοίχημα ο απόλυτος οδηγός: Οι διοργανώσεις της ATP και της WTA χωρίζονται επίσης σε κατηγορίες και ουσιαστικά είναι τα τουρνουά, τα οποία «φαρμάρουν» οι παίκτες και οι παίκτριες για να κερδίσουν χρήματα, να μαζέψουν πόντους για να ανέβουν στην παγκόσμια κατάταξη, να αποκτήσουν προνόμια για τα επόμενα τουρνουά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα τέσσερα μεγάλα Grand Slam.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά μας

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Σλάβια Μοζίρ

Εδώ θα βρεις 0% Γκανιότα*, Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα! Πάτησε Εδώ!

Τα τουρνουά της ATP χωρίζονται σε Masters, 500άρια, 250άρια και Challengers. Το κάθε τουρνουά είναι διαφορετικού επιπέδου. Οι τοπ τενίστες παίζουν κυρίως στα Masters και στα 500άρια, που δίνουν τα περισσότερα χρήματα και τους περισσότερους πόντους. Πιο σπάνια σε 250άρια.

Στα challengers παίζουν οι τενίστες που είτε ξεκινούν τώρα την καριέρα τους και θέλουν να ανέβουν στην παγκόσμια κατάταξη, είτε τενίστες που είναι γερόλυκοι και σχετικά μεγάλοι σε ηλικία, είτε τενίστες που δεν κατάφεραν ποτέ να βρεθούν σε τοπ επίπεδο.  Ανάλογα με τα τουρνουά, δηλαδή το επίπεδό τους, είναι τα χρήματα που δίνουν, αλλά και οι πόντοι.

Στα Masters ο νικητής παίρνει 1000 πόντους και περίπου 1 εκατ. ευρώ ως έπαθλο. Από εκεί και πέρα, στα 500άρια ο νικητής παίρνει 500 βαθμούς, στα 250άρια παίρνει 250 βαθμούς και στα Challengers παίρνει 125 βαθμούς. Υπάρχουν επίσης και μικρότερα Challengers, των 100, 80 κτλ.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας στο Youtube κάτι καλό ήρθε, εσύ θα το χάσεις;

Σημαντική λεπτομέρεια: Στα Grand Slam ο νικητής κρίνεται στα τρία κερδισμένα σετ. Δηλαδή οι αγώνες είναι Best of 5 (3-0, 3-1, 3-2). Σε όλα τα αλλά, ο νικητής κρίνεται στα δύο κερδισμένα σετ. Δηλαδή, οι αγώνες είναι Best of 3 (2-0, 2-1).

Οσον αφορά στα τουρνουά της WTA, είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι τα Premier, η δεύτερη τα International και η τρίτη τα WTA 125Κ Series.

Η κατηγορία «Premier» είναι για τις τοπ επιπέδου τενίστριες. Στην Premier ανήκουν τα αντίστοιχα Masters των ανδρών, αλλά και τα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου, όπως είναι αυτό της Ντόχα, της Ρώμης κτλ. Δίνουν τα περισσότερα χρήματα και προσελκύουν τις καλύτερες τενίστριες.

Στην κατηγορία International ανήκουν τα τουρνουά μικρότερης δυναμικότητας σε σχέση με τα Premier, στα οποία λαμβάνουν μεν μέρος ποιοτικές παίκτριες, αλλά παίζουν κυρίως τενίστριες που βρίσκονται από το Νο. 25-30+ της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και τενίστριες που θέλουν να ανέβουν και δεν μπορούν ακόμα να κλείσουν θέση στα τουρνουά επιπέδου Premier.

Τέλος, τα 125K είναι σαν τα Challengers στους άνδρες. Τουρνουά, στα οποία παίζουν τενίστριες που ξεκίνησαν πρόσφατα την καριέρα τους και προσπαθούν να ανέβουν στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, γερόλυκες που έχουν φάει τα ψωμιά τους, αλλά και τενίστριες που δεν κατάφεραν ποτέ να σταθεροποιήσουν το παιχνίδι τους σε μεγαλύτερο επίπεδο και μοιραία… χάθηκαν.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά μας

Οσον αφορά στα τουρνουά της ITF, είναι τα τουρνουά που διοργανώνει η παγκόσμια ομοσπονδία τένις. Τα τουρνουά της χαμηλότερης κατηγορίας. Η ομοσπονδία διοργανώνει τουρνουά τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Ο,τι χαμηλότερο υπάρχει σε επίπεδο επαγγελματικού τένις.

Τένις και στοίχημα ο απόλυτος οδηγός: Αυτές είναι οι κατηγορίες των διοργανώσεων. Σημαντικά στοιχεία για να μπορέσετε να καταλάβετε τι παίζει και φυσικά για να περάσουμε στα επόμενα κεφάλαια του στοιχηματικού μας οδηγού για το τένις. Πάνω σε αυτά τα στοιχεία θα πατήσουμε. Το σημερινό μάθημα, όμως, δεν ολοκληρώθηκε ακόμα. Σε κάθε κεφάλαιο θα υπάρχουν και μια βιωματική εμπειρία. «Ετσι το έζησα».

Τα περισσότερα χρήματα τα έχω βγάλει σε Grand Slam. Γενικά, σπάνια θα ολοκληρωθεί ένα Grand Slam και θα είμαι χαμένος. Τα περισσότερα χρήματα τα βγάζω κυρίως στο Ρολάν Γκαρός. Το χώμα και η κόκκινη επιφάνεια με εμπνέουν. Γενικά, όσο μεγαλύτερου επιπέδου είναι τα τουρνουά τόσο καλύτερα παίζουν οι παίκτες και οι παίκτριες. Τα λεφτά, η δόξα, η αύρα και όλα αυτά που περικλείουν τα Grand Slam και τα Masters, τους δίνουν έξτρα κίνητρο για να τα δώσουν όλα. Γενικά, τα Grand Slam και τα Masters είναι τα καλύτερα τουρνουά για να παίζετε τα λεφτά σας.

Είναι πιο συγκεντρωμένοι οι κορυφαίοι τενίστες/τενίστριες και οι εκπλήξεις γίνονται πιο δύσκολα. Εάν βέβαια ξέρεις να «διαβάζεις» τα παιχνίδια. Ένα κεφάλαιο για το οποίο θα μιλήσουμε στα επόμενα άρθρα μας.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά μας

Γιατί μπορεί να είναι έκπληξη, (σ.σ εντός εισαγωγικών) η ήττα του Τσονγκά από τον Στακόφσκι, αλλά αν ο Γάλλος έχει 2-8 στα τελευταία 10 παιχνίδια, δεν έχει καθόλου ρυθμό, δεν πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και επίσης υπάρχουν επίσης κάποια άλλα σημάδια (σ.σ θα τα πούμε σύντομα), τότε ο Ουκρανός του 5-5 στα τελευταία 10, παρότι βρίσκεται δεκάδες θέσεις μακριά από τον Γάλλο, μπορεί να κερδίσει τον Τσονγκά και μάλιστα πολύ εύκολα.

Ειδικά, στις γυναίκες τα πράγματα είναι ακόμα πιο ισορροπημένα. Το Νο.1 μπορεί να χάσει από το Νο. 20 ή το Νο. 25 της παγκόσμιας για πλάκα. Πολύ λίγα Νο.1 ήταν «μπετόν αρμέ». Η Σερένα ήταν το καλύτερο παράδειγμα για «μπετόν αρμέ» Νο.1.  Κάτι Οσάκα κτλ ήταν για κλάματα.

Αντίθετα, τα περισσότερα χρήματα τα έχω χάσει σε τουρνουά επιπέδου ITF και Challenger. Είναι τα τουρνουά, που πρέπει να αποφεύγετε πάση θυσία. Εγω επειδή έχω περίεργα ωράρια, λόγω της δουλειάς μου και είμαι ξύπνιος είτε μέχρι αργά, είτε από πολύ νωρίς, πολλές φορές βλέπω τα live streaming στις στοιχηματικές και κάνω το λάθος και ποντάρω σε τέτοια τουρνουά.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας στο Youtube κάτι καλό ήρθε, εσύ θα το χάσεις;

Εκει οι διαφορές ανάμεσα στους τενίστες είναι απειροελάχιστες. Είναι πολύ εύκολο να σπάσει το 1.10 και να κερδίσει το 7.00. Οι τενίστες και οι τενίστριες είναι πολύ χαμηλού επίπεδου και τα ματς γυρίζουν με κινηματογραφική ταχύτατα. Τα μπρέικ είναι συνεχόμενα, το ίδιο τα cash out και το ποντάρισμα στον άλλον τενίστα για να πάρεις πίσω τουλάχιστον τα λεφτά που έπαιξες στον πρώτο ή για να μειώσεις τη χασούρα. Μετα, όμως, τα ματς γυρίζουν ξανά και τα έχεις χάσει όλα. Είναι διοργανώσεις προς αποφυγήν. Μακριά και αγαπημένοι. Κίνδυνος θάνατος… χρεοκοπίας.

Τένις και στοίχημα ο απόλυτος οδηγός: Αυτά για σήμερα. Αύριο με νέο κεφάλαιο για τα βασικά είδη του στοιχήματος σε έναν αγώνα τένις. Οσοι δεν διαβάσατε το χθεσινό άρθρο μπορείτε να το κάνετε πατώντας ΕΔΩ.

Εδώ θα βρεις 0% Γκανιότα*, Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα! Πάτησε Εδώ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προγνωστικά Σήμερα

Στοίχημα
Live Casino
  • προσφορά Eπικές μονομαχίες στο Pamestoixima PS Battles*
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Παιχνίδι με Έλληνες dealer στη Stoiximan!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
  • προσφορά Casino Calendar* στη winmasters!
    * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα