Ρεάλ Σολτ Λέικ-Σαν Χοσέ: Κλασινό ντέρμπι Δύσης - stoiximaview.gr

Προγνωστικά

Ρεάλ Σολτ Λέικ-Σαν Χοσέ: Κλασινό ντέρμπι Δύσης

By

on

Ρεάλ Σολτ Λέικ-Σαν Χοσέ: Παρακολουθώντας τα τελευταία αποτελέσματα και των δύο συλλόγων, παρατηρούμε πως πρόκειται για συλλόγους έδρας κατά κύριο λόγο. Δηλαδή μακριά από τα σπίτια τους, χάνουν πολλή από τη δύναμή τους. Νομίζουμε πως μ’αυτό το στοιχείο τα προγνωστικά στοιχήματος μας καθοδηγούν προς ένα σημείο…

MLS, Ρεάλ Σολτ Λέικ-Σαν Χοσέ (03:30): Πρόκειται για δύο σύνολα πολύ ποιοτικά, που στοχεύουν πολύ ψηλά στη Δύση. Κοινό τους μειονέκτημα είναι πως δεν διαθέτουν μεγάλη εμπειρία κι αυτό ίσως τους επηρεάσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το Σολτ Λέικ στα πέντε τελευταία του παιχνίδια, έχει βγάλει ένα πρόσωπο ικανό για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Μπορεί να ρίξει στο καναβάτσο όποιον αντίπαλο θέλει, όμως με την ίδια ευχέρεια θα την πατήσει κι από τον τελευταίο της βαθμολογίας. Στο στοίχημα πάντως βλέπουμε πως το N/G έχει επιβεβαιωθεί πολύ συχνά στα ματς των γηπεδούχων κι αυτό το κρατάμε σαν ένα πρώτο tip για το σημείο μας.

To chat του Stoiximaview για καθημερινά ταμεία που αλλάζει τα δεδομένα στο Live. Πάτησε Εδώ

Basket Predictor. Το χρηματικό έπαθλο* είναι μόλις 1 ερώτηση μακριά!

Το Σαν Χοσέ από τη μεριά του έχει κοινά στοιχεία με τον αντίπαλό του, όμως διαφέρει σε κάτι σημαντικά. Όταν βρεθεί πίσω στο σκορ, διαθέτει τον τρόπο και την υπομονή, για να γυρίσει τούμπα τα πράγματα. Αυτό όπως και να το δει κανείς είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τους φιλοξενούμενους και τον στόχο που έχουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση!

MLS, Ρεάλ Σολτ Λέικ-Σαν Χοσέ (03:30):  Γράψαμε και πιο πάνω πως η δύναμη της έδρας θα παίξει σημαίνοντα ρόλο σ’αυτό το ζευγάρι. Πάμε στοίχημα με τον άσο που πληρώνει 2,35 στη Bwin, ενώ και το Over 2,5 goals μας αρέσει στην τιμή 1,70.

€500 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα στο Basket Predictor

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

About admin

    Recommended for you