Τρία νέα Fantasy για τα προκριματικά του Champions League με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 2.500€* είναι εδώ!​ - stoiximaview.gr

Προγνωστικά

Τρία νέα Fantasy για τα προκριματικά του Champions League με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 2.500€* είναι εδώ!​

on

Τρία καινούργια Fantasy  για τα προκριματικά του Champions League σε περιμένουν για να φτιάξεις την δικιά σου ομάδα.

Τα προκριματικά του Champions League συνεχίζονται για να προκριθούν 10 ομάδες στην τελική φάση πριν τους ομίλους του Champions League. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ  και εσύ πρέπει να αποφασίσεις ποιους παίχτες πρέπει να διαλέξεις στο Fantasy του συγκεκριμένου αγώνα με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 1.000€*.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στην Μπασακσεχίρ στο Καραϊσκάκη μετά το 0-1 στην Κωνσταντινούπολη. Άλλο ένα Fantasy σε περιμένει με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 1.000€*.

Πέρα από τα δύο Fantasy για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων σε περιμένει και ένα τρίτο για όλους τους αγώνες των προκριματικών του Champions League. Με ένα μεγαλύτερο ροστερ από τις 20 ομάδες που συμμετέχουν. Το Fantasy των προκριματικών του Champions League με με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 500€* είναι εδώ!

Τα 3 νέα fantasy για τα προκριματικά του Champions League με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 2.500€* σε περιμένουν

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

About vlastaris

    Loading...