Αυστραλία (Γ)-Βραζιλία (Γ): Το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο - stoiximaview.gr

Προγνωστικά

Αυστραλία (Γ)-Βραζιλία (Γ): Το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο

on

Αυστραλία (Γ)-Βραζιλία (Γ): Το Μουντιάλ των γυναικών συνεχίζεται μ’αμείωτη ένταση, αφού ακόμα βρισκόμαστε στην φάση των ομίλων και τα πάντα είναι ρευστά. Η αναμέτρηση η οποία θ’αναλύσουμε έχει το χαρακτήρα ντέρμπι κι είναι πολύ οριακό για τα “καγκουρό”.

Μουντιάλ, Αυστραλία (Γ)-Βραζιλία (Γ) (19:00): Οι Βραζιλιάνες μπορεί στα περισσότερα παιχνίδια πριν το Μουντιάλ να έχαναν με μεγάλη ευκολία, όμως στο ματς με την αδύναμη Τζαμάικα κέρδισαν εύκολα 3-0 και δείχνουν έτοιμες για όλα. Βέβαια το εμπόδιο της Αυστραλίας είναι πολύ πιο υψηλό και σίγουρα, πρέπει να παίξουν καλύτερα.

Οι τυπικά γηπεδούχες ηττήθηκαν 1-2 από την Ιταλία κι απόψε έχουν σαν στόχο τη νίκη, για να βρεθούν στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι οριακά μαζί τους, όμως είναι αναγκασμένες να το δείξουν στο γήπεδο. Αν καταφέρουν και βγάλουν δύναμη στο παιχνίδι τους, τότε θα έχουν αρκετές πιθανότητες να κερδίσουν το παιχνίδι.

To chat του Stoiximaview για καθημερινά ταμεία που αλλάζει τα δεδομένα στο Live. Πάτησε Εδώ

Αυστραλία-Βραζιλία

Όλοι οι αγώνες με Καλύτερες Τιμές! Νόμιμο & Γρήγορο Στοίχημα

Η Βραζιλία έχει ένα πολύ καλό στοιχείο στον πλανήτη στοίχημα. Σε κάθε αναμέτρηση που συμμετέχει, έχουμε πάντα γκολ κι αυτό σίγουρα μας βοηθάει στο να βρούμε σημείο. Οι παίκτριες του Βαντάο δεν είναι τόσο φαντεζί όσο οι άντρες συνάδελφοί τους και θα στηριχτούν στην ομοιογένεια, που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μεταξύ τους.

Εδώ θα βρεις 0% Γκανιότα*, Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα! Πάτησε Εδώ!

Μουντιάλ, Αυστραλία (Γ)-Βραζιλία (Γ) (19:00): Περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες. Λέμε να Πάμε στοίχημα με το Under 2,5 goals, που πληρώνει 2,00 στη Novibet, ενώ μας αρέσει και ο άσος του 2,20.

Εδώ θα βρεις 0% Γκανιότα*, Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα! Πάτησε Εδώ!

About Δημήτρης Μπούκας

Recommended for you