Σπαλ-Ρόμα: Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση - stoiximaview.gr

Προγνωστικά

Σπαλ-Ρόμα: Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση

on

Σπαλ-Ρόμα: Το παιχνίδι το συγκεκριμένο δεν είναι πολύ εμπορικό, όμως φαίνεται πως είναι οριακό και για τις δύο ομάδες. Όποια ηττηθεί, τότε πιθανότατα θα βγει εκτός στόχων από πολύ νωρίς.

Serie A, Σπαλ-Ρόμα (19:00): Οι “τζιαλορόσι” κινδυνεύουν πολύ σοβαρά να μείνουν εκτός Ευρώπης, ύστερα από πολλά χρόνια. Η αλλαγή προπονητή γι’ αυτό το λόγο έγινε και περιμένουμε να δούμε τ’ αποτελέσματα.

Τη Σπαλ φυσικά και δεν την ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα προγνωστικά στοιχήματος δεν είναι με το μέρος της, όμως θα παλέψει με όσα όπλα διαθέτει. Ο Σεμπλίσι ξέρει πως τώρα οι παίκτες πρέπει ν’ αποδείξουν τι αξίζουν. Αυτόν τον μήνα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση εν πολλοίς το που θα τερματίσουν οι γηπεδούχοι. Αν υποστούν κι άλλη ήττα, τότε ο υποβιβασμός είναι πολύ κοντά. Το στοίχημα δείχνει επίσης πως ο σύλλογος έχει τεράστιο θέμα στο γκολ κι αυτό είναι που τον “ταβανιάζει”.

Σπαλ-Ρόμα

Η Ρόμα από τη μεριά της έφερε τον Ρανιέρι να σώσει τη σεζόν, καθώς ο Ντι Φραντσέσκο τα έκανε μαντάρα. Το υλικό των “τζιαλορόσι” είναι καλό, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, όμως στερείται μιας προσωπικότητας, της εμβέλειας του Τότι. Ο Ντε Ρόσι δυστυχώς δεν διαθέτει πλέον στοιχεία για να είναι βασικός στους φιλοξενούμενους, όμως η φωνή του είναι πολύ σημαντική στ’ αποδυτήρια. Για να επιστρέψουμε στ’ αμιγώς αγωνιστικά τα προβλήματα είναι πολλά για τους Ρωμαίους, αφού θα λείπουν οι Μανωλάς, Ντε Ρόσι, Φιορέντσι, Φάζιο και Πελεγκρίνι.

Serie A, Σπαλ-Ρόμα (19:00): Μην περιμένετε να κερδίσει εύκολα η Ρόμα. Μιλάμε για παιχνίδι επιβίωσης για τη Σπαλ. Θα Πάμε στοίχημα  με το “Χ” ημίχρονο, που προσφέρεται 2,10 στη Novibet.

About Δημήτρης Μπούκας

    Recommended for you

    Loading...