Οι μπουκ δείχνουν τα φαβορί για τις εκλογές του Μαΐου - stoiximaview.gr

Ειδήσεις

Οι μπουκ δείχνουν τα φαβορί για τις εκλογές του Μαΐου

on

Οι στοιχηματικές άνοιξαν το ποντάρισμα για τις εκλογές του Μαΐου. Δείτε τα φαβορί τα αουτσαϊντερ και τις αποδόσεις και τα ποσοστά.

Εκλογές Στοίχημα: Το στοίχημα για τις εκλογές του Μαΐου άνοιξε. Ήδη ξεκίνησαν να βγαίνουν οι αποδόσεις των υποψηφίων και των κομμάτων έτσι λοιπόν πάμε στοίχημα και στις εκλογές.

Τα στοιχήματα ποικίλουν, ποιοι θα είναι οι επόμενοι Δήμαρχοι στις μεγάλες πόλεις αλλά και περιφερειάρχες. Φυσικά τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Ευρωεκλογές με τους μπουκ να δίνουν τα ποσοστά τους που ίσως να είναι πιο έγκυρα από τις δημοσκοπήσεις. 

Εδώ θα βρεις τα ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές! 

Για τις Ευρωεκλογές δεν δίνουν μόνο το πιο κόμμα θα βγει πρώτο, αλλά και τι ποσοστό θα πάρει το κάθε κόμμα. Θα καταφέρει η Ένωση Κεντρώων να πάρει 1,20%, ένα από τα ποσοστά που δίνουν για τις Ευρωεκλογές. Εκτός από τα κόμματα που είναι εντός βουλής δίνουν ποσοστό και για την Ελληνική Λύση που πρώτη φορά κατεβαίνει στις εκλογές. 

εκλογές του Μαΐου

Εδώ θα βρεις τα ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές!  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος Αθηναίων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Πειραιά είναι οι τρεις πρώτοι Δήμοι που βγήκαν αποδόσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Απόδοση 101,00 δίνει να είναι επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Βουλγαράκης,  41,00 στην Θεσσαλονίκη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και 51,00 στον Πειραιά η Διαμάντω Μανωλάκου. 

Τέλος βγήκαν και οι αποδόσεις για τις δύο μεγάλες περιφέρειες της χώρας, την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία. 9,00 απόδοση έχει ο Γιάννης Σγουρός να ξαναγίνει περιφερειάρχης Αττικής και μόλις 1,08 να επανεκλέγει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εδώ θα βρεις τα ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές! 

Το Stoiximaview με δυνατή προϊστορία επιτυχιών από τις Προεδρικές της Αυστρίας, την Κύπρο μέχρι και τις εσωκομματικές του Κινήματος Αλλαγής θα σας δώσει τις επόμενες μέρες τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος για όλες τις μάχες για τις εκλογές του Μαΐου. Γιατί ως γνωστών τα προγνωστικά εκλογών έχουν σε εμάς την τιμητική τους.

Εδώ θα βρεις τα ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές!  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

About vlastaris

    Recommended for you

    Loading...