Νεκρός οπαδός της Παρτιζάν μετά από επεισόδια με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα - stoiximaview.gr

Ειδήσεις

Νεκρός οπαδός της Παρτιζάν μετά από επεισόδια με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα

on

Νεκρός είναι ο Aleksandar Sale Pantic, ένας τριαντάχρονος οπαδός της Παρτιζάν. μετά από επεισόδια με φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα

Αργά χθες το βράδυ άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στο Bijeljine, πόλη της βορειοανατολικής Βοσνίας, μεταξύ 30-40 οπαδών της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα. Συγκεκριμένα στο parking του ξενοδοχείου “Sveti Stefan” οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κανονίσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους. Οι Udruženje navijača “Grobari” Bijeljina τοπικό γκρουπ της Παρτιζάν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με το αντίστοιχο τοπικό γκρουπ του Ερυθρού Αστέρα με αφορμή ένα graffiti των πρώτων, που τελικά μετά τα επεισόδια σβήστηκε.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τα μέλη των δύο γκρουπ συγκρούστηκαν άγρια. Οι αντίπαλες ομάδες ήταν οπλισμένες με ξύλα και σιδερολοστούς. Από την συμπλοκή προήρθε ο θανάσιμος τραυματισμός του τριαντάχρονου οπαδού της Παρτιζάν Aleksandar Sale Pantic που πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Παράλληλα ένας οπαδός ακόμη της Παρτιζάν νοσηλεύεται τραυματίας στο τοπικό νοσοκομείο. Ήδη έχουν συλληφθεί 19 συμμετέχοντες στα θλιβερά επεισόδια. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο τριαντάχρονος οπαδός της Παρτιζάν είναι ξάδερφος του Υπουργού  Βλαντιμίρ Τζουκάνοβιτς και το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Σερβία.

About vlastaris

    Recommended for you

    Loading...