Καταραμένη πόλη το Καζάν για τα φαβορί της διοργάνωσης - stoiximaview.gr

Ειδήσεις

Καταραμένη πόλη το Καζάν για τα φαβορί της διοργάνωσης

on

Σε καταραμένο μέρος έχει εξελιχθεί το Καζάν Αρένα του Καζάν για τα φαβορί του φετινού Μουντιάλ. Η Γερμανία, η Αργεντινή και η Βραζιλία! Αποχαιρέτησαν την διοργάνωση στο ίδιο ακριβώς γήπεδο.

Το Καζάν είναι η την πρωτεύουσα της δημοκρατίας του Ταταρστάν, 800 χλμ. δυτικά της Μόσχας και με ιδιαιτερότητα τη συνύπαρξη του Χριστιανισμού και του Ισλάμ. Πρόκειται για μια κυρίως μουσουλμανική περιοχή, που ενσωματώθηκε στην Ρωσία πριν από πέντε αιώνες από τον Ιβάν τον Τρομερό. Υπάρχει μια ορθόδοξη εκκλησία μπροστά από ένα τζαμί, ενδεικτικό της άρτιας συμβίωσης των δύο θρησκειών.

Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα*! Πάτησε Εδώ

Το καλό για τα φαβορί που έχουν παραμείνει στην διοργάνωση, είναι ότι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα άλλο ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο. Όποτε και για τους προληπτικούς δεν υπάρχει θέμα, αφού αγώνας μουντιάλ στο Καζάν δεν θα πραγματοποιηθεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! Πάτησε Εδώ Στείλτε μας μήνυμα εδώ και θα παίρνετε καθημερινά τις προβλέψεις μας σε μήνυμα

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

About overdose

Ο overdose... μη πάει το μυαλό σας στο κακό... απλά έχει μια έφεση στα over και στα πολλά γκολ και αυτές θα είναι οι κύριες προβλέψεις του.

    Loading...