Πόσο καλός Tipster είσαι; Απέδειξε το και κέρδισε ένα από τα πλούσια δώρα αξίας ως 5000 ευρώ - stoiximaview.gr

Προγνωστικά

Πόσο καλός Tipster είσαι; Απέδειξε το και κέρδισε ένα από τα πλούσια δώρα αξίας ως 5000 ευρώ

on

Το Stoiximaview φοράει τα καλά του εν όψει του Μουντιάλ και το υποδέχεται με το μεγαλύτερο Πρωτάθλημα Tipster και με τεράστια έπαθλα προσφορά του Fillit, του ηλεκτρονικού πορτοφολιού με τις χαμηλότερες χρεώσεις.

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις δεξιά και αριστερά για Free Bet και προσφορές εν όψη μουντιάλ είμαστε εδώ για σένα. Δημιουργήσαμε ένα πρωτάθλημα Tipster για να αποδείξεις πόσο καλός είσαι στις προβλέψεις και να κερδίσεις δώρα αξίας μέχρι και 5000€. Εδώ δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και μικρά γράμματα όλα είναι εύκολα και πάνω από όλα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Μπαίνεις στο site γράφεσαι και είσαι και συ μέλος του μεγαλύτερου πρωταθλήματος Tipster, έτσι απλά. Το πρωτάθλημα έχει ήδη αρχίσει και θα τελειώσει με τον τελικό του Μουντιάλ. Έκτος απ τα παιχνίδια του Μουντιάλ θα περιέχονται και κάποια επιλεγμένα παιχνίδια απ τα πρωταθλήματα που είναι ήδη σε εξέλιξη ,όπως της Αμερικής και της Σκανδιναβίας. Οι νικητές θα μοιραστούν το ποσό των 5000€ και για να τιμήσουμε τους καλύτερους το ποσό θα μοιραστεί ως εξής. Ο πρώτος θα κερδίσει 2000€ ,ο δεύτερος 1000€ ,ο τρίτος 500€ ,ο τέταρτος 300€ και ο πέμπτος 200€ ,απ την έκτη μέχρι και την δέκατη θέση θα πάρουν από 100€ και έως τον εικοστό από 50€ έκαστος.

Μπες στο Πρωτάθλημα μας, πάρε μέρος Δωρεάν και διεκδίκησε και εσύ ένα από τα δώρα αξίας 5000 ευρώ. Πάτα Εδώ

About overdose

Ο overdose... μη πάει το μυαλό σας στο κακό... απλά έχει μια έφεση στα over και στα πολλά γκολ και αυτές θα είναι οι κύριες προβλέψεις του.

    Loading...