Μουντιάλ Ρωσίας: ΣΟΚ! Ελέυθερα τα ναρκωτικά στο γήπεδο! - stoiximaview.gr

Ειδήσεις

Μουντιάλ Ρωσίας: ΣΟΚ! Ελέυθερα τα ναρκωτικά στο γήπεδο!

on

Και μια είδηση που φαντάζει ως επιστημονική φαντασία! Στην ακραία συντηρητική Ρωσία όπου η λογοκρισία και η απαγόρευση αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, οι φίλαθλοι του Μουντιάλ θα μπορούν νόμιμα να κουβαλάνε πάνω τους ναρκωτικές ουσίες! Μέχρι και μαριχουάνα, κοκαίνη και ηρωίνη θα επιτρέπεται να βρίσκονται στην κατοχή των οπαδών ακόμη και μέσα στο γήπεδο.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τους μερακλήδες οπαδούς…. Όσοι έχουν σκοπό να προμηθευτούν και να κουβαλούν πάνω τους τέτοιου είδους ουσίες, θα πρέπει να ‘χουν μαζί τους συνταγή που να αποδεικνύει πως τις χρειάζονται για ιατρική χρήση.

Μπες στο Πρωτάθλημα μας, πάρε μέρος Δωρεάν και διεκδίκησε και εσύ ένα από τα δώρα αξίας 5000 ευρώ. Πάτα Εδώ

Ναρκωτικά Μουντιάλ 2

Το Predictor* είναι ένα παιχνίδι που σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικήσεις έως 500,000 Ευρώ μετρητά*! Πάτησε Εδώ

Άλλωστε με ανακοίνωση τους, οι ρωσικές αρχές έχουν ήδη προειδοποιήσει και ενημερώσει τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν υη χώρα εν όψει Μουντιάλ: Οι αστυνομικές δυνάμεις θα έχουν τη δικαιοδοσία να ελέγχουν και να αξιολογούν την αυθεντικότητα της κάθε ιατρικής συνταγής και οι παραβάτες θα τιμωρούνται. Ωστόσο, κανείς δεν μας έχει πει ακόμα το πώς θα γίνεται αυτή η εξακρίβωση.

Λόγω του ότι οι ιατρικές συνταγές είναι χειρόγραφες, δεν αποτελούν κρατικό έγγραφο ενώ πιθανότατα οι περισσότερες δεν θα είναι καν στη ρωσική γλώσσα, είναι πραγματικά δύσκολο να μπορεί η ρωσική αστυνομία, επιτόπου και χωρίς προσαγωγές να πιστοποιεί την αυθεντικότητα των χαρτιών που θα κουβαλάει επάνω του ο κάθε οπαδός.

● Παρακολούθησε αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων από τον υπολογιστή ή το κινητό σου σε live streaming*

Όπως και να έχει κάποιοι στη χώρα μας ίσως να έχουν, μετά από αυτή την είδηση, έναν ακόμη λόγο να στεναχωριούνται που η Εθνική μας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας…!

Το Predictor* είναι ένα παιχνίδι που σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικήσεις έως 500,000 Ευρώ μετρητά*! Πάτησε Εδώ

Στείλτε μας μήνυμα εδώ και θα παίρνετε καθημερινά τις προβλέψεις μας σε μήνυμα

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

 

 

About Smart_Tip Jugashvili

    Recommended for you

    Loading...