Που πήγαν οι προσφορές; Σας τις βρήκαμε και σας τις παρουσιάζουμε..... - stoiximaview.gr

Ειδήσεις

Που πήγαν οι προσφορές; Σας τις βρήκαμε και σας τις παρουσιάζουμε…..

on

Τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει το πλαίσιο προβολής των στοιχηματικών και πλέον, μόνο οι συνδεμένοι χρήστες (logged in) μπορούν να δουν τις προσφορές* που παρέχει κάθε στοιχηματικό site. Οι προσφορές* αυτές δεν εξαφανίστηκαν, ούτε σταμάτησαν να υπάρχουν, αντίθετα αρκετές στοιχηματικές δημιούργησαν ακόμη περισσότερες.

Πολλές από αυτές έχουν καθημερινές προσφορές* για παιχνίδια όπως πριμ* σε αγώνες του ημερήσιου προγράμματος, cash back* ή 0% γκανιότα* σε επιλεγμένες αγορές. Άλλες, σε συγκεκριμένα παιχνίδια δημιουργούν προσφορές* με ξεχωριστά promotion, όπως πριμ* στο παρολί, πρόγραμμα ανταμοιβής*, επιστροφή* στο παρολί και πολλές ακόμη προσφορές* . Με την εμπειρία μας, και γνώμονα τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας τους, τις αποδόσεις, την ποικιλία παιχνιδιών και ειδικών στοιχημάτων, σε συνδυασμό με όσα έχουμε συνηθίσει να μας προσφέρουν (cash out*, live streaming*, πολλούς τρόπους κατάθεσης και ανάληψης, γρήγορες συναλλαγές και 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών) διαλέξαμε 7 στοιχηματικά sites που ξεχωρίζουν.

Αφού πρώτα τις περάσαμε από… κόσκινο και πήραν καλό βαθμό στα δικά μας, αυστηρά, τεστ, προτείνουμε εκείνες που μας έκαναν την καλύτερη εντύπωση, αφενός με την εύχρηστη πλατφόρμα τους, αφετέρου με την ποιότητα υπηρεσιών και στοιχημάτων που παρέχουν. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως μόνο οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν την δυνατότητα να δουν το σύνολο των προσφορών*, μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις για κάθε μία από αυτές.

Δείτε τις 7 στοιχηματικές και τις προσφορές* τουςΣτείλτε μας μήνυμα εδώ και θα παίρνετε καθημερινά τις προβλέψεις μας σε μήνυμα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776 Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

About vlastaris

    Loading...