Που άλλου έχετε δει τέτοια προνομία? - stoiximaview.gr

Ειδήσεις

Που άλλου έχετε δει τέτοια προνομία?

on

Με την έλευση της στην Ελλάδα ήταν απ τις ανερχόμενες εταιρείες στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος ,πλέον λογίζεται σαν μια απ τις κορυφαίες του είδους. Ένα απ τα δυνατά της σημεία είναι η εξελιγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα που διαθέτει ,κάνοντας την περιήγηση του παίχτη εύκολη και φιλική. Τις υψηλές αποδόσεις, το cash out* ,τα παιχνίδια με 0%Γκανιότα* ,τα πολλά αθλήματα που ναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό και τα απίστευτα ειδικά στοιχήματα όπως και πολλά άλλα ,μπορείτε να τα δείτε με μια απλή περιήγηση στη ιστοσελίδα. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις προσφορές* και τα σημαντικά προνόμια που δίνει στα μελή της.

  1. ”Το ενισχυμένο παρολί”* ενισχύει με αριθμητική πρόοδο τα παρολί σας ,που σημαίνει ότι απ την τρίτη κιόλας επιλογή έχετε +5% και σε κάθε επιπλέον επιλογή σας προσθέτει +5% φτάνοντας μέχρι το 100%.
  2. Bet refferal* με τρεις κατηγορίες ,”το μέγιστο ποσό”* κατάλληλο για συντηρητικούς παίχτες ,το ”όλα ή μέγιστο”* και το ”ολα ή τίποτα”*. Δειτε λεπτομερειες εδω
  3. ”Χαμ-Ενα τέλος”* Τοποθετείστε ένα παρολί με 5 επιλογές και αν χαθεί ένα…Εσείς δεν χάνετε!!! Πόσες φορές σας έχει συμβεί άραγε να χάσετε για ένα.
  4. ‘Σφύριξες και έληξε στο 88”* την ατάκα το έχασα στο 90′ ρε π@@@@η μου ,δε θα την ξανά πεις ,αν το δελτίο σου κερδίζει μέχρι το 88 δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

👉🏻Εδώ μπορείτε να δείτε για ποια πλατφόρμα μιλάμε👈🏻

Στείλτε μας μήνυμα εδώ και θα παίρνετε καθημερινά τις προβλέψεις μας σε μήνυμα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

About overdose

Ο overdose... μη πάει το μυαλό σας στο κακό... απλά έχει μια έφεση στα over και στα πολλά γκολ και αυτές θα είναι οι κύριες προβλέψεις του.

    Loading...