Νέα πλατφόρμα νέες εμπειρίες - stoiximaview.gr

Ειδήσεις

Νέα πλατφόρμα νέες εμπειρίες

on

Στοιχηματική που συγκαταλέγεται στις ελιτ της Ελληνικής αγοράς  ανανέωσε τις υπηρεσίες και τις προσφορές* της για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική. προσθέτοντας προνόμια προς τον παίχτη όπως αυτό του ”Χαμ-ένα τέλος” που βάζει στοπ σε παρόλι που χάθηκαν για ένα παιχνίδι και πολλά άλλά. Έχει τις μεγαλύτερες αποδόσεις για τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα ,υπηρεσία Cash out* που αναβαθμίστηκε σε απόδοση ,πολλές live επιλογές κάθε μηνά ,επιπλέον ειδικά στοιχήματα και live streaming αγώνες για όλα τα αθλήματα. Τώρα ανανεώθηκε σε μια εξολοκλήρου νέα πλατφόρμα ,με νέο εύχρηστο και ευανάγνωστο μενού που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί καλύτερα το κοινό της ,είτε κάνει είσοδο από desktop ,είτε από κινητές συσκευές ,0% Γκανιότα* & αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα** ,καθημερινές αναλήψεις χωρίς χρέωση και εξυπηρέτηση πελατών όλο το 24ώρο και μέσω chat για άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Βρίσκεται 100% δίπλα στον παίκτη!!!

👉🏻Εδώ μπορείτε να δείτε για ποια πλατφόρμα μιλάμε👈🏻

Στείλτε μας μήνυμα εδώ και θα παίρνετε καθημερινά τις προβλέψεις μας σε μήνυμα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

About overdose

Ο overdose... μη πάει το μυαλό σας στο κακό... απλά έχει μια έφεση στα over και στα πολλά γκολ και αυτές θα είναι οι κύριες προβλέψεις του.

    Loading...