Σκληρή Δυάδα Ταμείου από τον Τόλη Λεούση - stoiximaview.gr

Προγνωστικά

Σκληρή Δυάδα Ταμείου από τον Τόλη Λεούση

on

 Ο Τόλης Λεούσης μετά το χτεσινό 4/5 στις βασικές επιλογές του, να γράφει μια δυάδα μέσα από τα Κίμκι-Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές-Ερυθρός Αστέρας.

Καλή η χτεσινή μέρα μας. Δεν πετάμε από χαρά, όμως το 4/5 στις βασικές μας επιλογές σίγουρα μας δίνει την άνεση να ατενίζουμε το μέλλον με ηρεμία. Η δυάδα μας πέρασε άνετα, αφού Μακαμπι και Φενέρμπαχτσε έκαναν την δουλειά που θέλαμε. Στον Παναθηναϊκό τα πήγαμε άσχημα στα ειδικά. Κέρδη είχαμε μονάχα από τα βασικά μας αφού τελειώσαμε την ημέρα με 2/3 επιλογές (χαμένη μόνο η πρώτη περίοδος). Ας πάμε λοιπόν στα σημερινά μας.

Κίμκι-Ρεάλ Μαδρίτης (19:00): Η ατμόσφαιρα δεν είναι και η καλύτερη για τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Μόσχα. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν πρόστιμο 50% στην ομάδα του για αυτόν τον μήνα, αλλά εάν κερδίσει σήμερα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτό να διαγραφεί. Την ίδια ώρα η Ρεάλ παραμένει σταθερή στην πορεία της πάρα τα προβλήματα που έχει. Βάσει απόδοσης και φόρμας θεωρώ ότι το διπλό έχει μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως δεν μπορώ να μην σταθώ και στο κίνητρο που έχει η Κίμκι για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα. Για αυτό θα τιμήσω τον άσο στο 2,21 και είναι ρίσκο η συγκεκριμένη επιλογή.

 ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΗ STOIXIMAN ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Εφές-Ερυθρός Αστέρας (21:00): Δεν μπορώ με τίποτα να εμπιστευτώ τους Τούρκους. Μια ομάδα που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της με τον Αταμάν στον πάγκο, που θέλει χρόνο για να ρολαρει έτσι όπως όλοι περίμεναν. Ο Ερυθρός Αστέρας τώρα, ξέρει τι ζητάει στο παρκέ, ποιος είναι ο στόχος του, ποια είναι τα αρνητικά και εννοείται ποια είναι τα θετικά του. Κοιτάζοντας λοιπόν την απόδοση που δίνεται στη Stoiximan, θα παίξω διαφορετικά από τις προηγούμενες φορές. Μου αρέσει το διπλό στο +8,5 και θα το παίξω χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗ STOIXIMAN

About vlastaris

    Recommended for you

    Loading...