Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για ποια θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση

Προγνωστικά

Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για ποια θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση

on

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να δήλωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019 οι bookmakers όμως δεν χάνουν την ευκαιρία να δίνουν αποδόσεις για το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση

Γνωστή στοιχηματική εταιρεία ξεκίνησε ήδη να προσφέρει ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Μην βιάζεστε να απαντήσετε, πριν ρωτήσετε εμάς τους ειδικούς. Οι μπουκ αρχικά δεν δίνουν την επιλογή ένα κόμμα να είναι κυβέρνηση, μάλλον έχουν κάνει και αυτοί τα δικά τους κρυφά γκάλοπ και κάτι ξέρουν παραπάνω. Το σενάριο αυτοδυναμίας το έχουν αποκλείσει, όπως θα το αποκλείαμε και εμείς με την σειρά μας. Άλλωστε πριν καιρό να βγει αυτοδυναμία στις εκλογές έδινε πάνω από 10 απόδοση.

Έτσι η γνωστή στοιχηματική εταιρεία μας δίνει πρώτη συγκυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ ή κίνημα αλλαγής αλλιώς με απόδοση 1,20. Εμείς που για όσους θυμούνται πέσαμε 100% μέσα στις εκλογές ανάδειξης της κεντροαριστεράς το αποκλείουμε κάθετα αυτό το σενάριο με όσα ξέρουμε εκ των έσω, αφού αυτό θα φέρει αυτομάτως την βουτιά στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, δεν θα ήθελε να ζήσει ξανά στιγμές 2012. Ξεκίνησαν τα στοιχήματα

Εδώ θα βρεις το ειδικό στοίχημα για τις εκλογές

Δεύτερο σενάριο η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Ένωση Κεντρώων με απόδοση 2,20 και αυτό το θεωρούμε δύσκολο σενάριο. Με τον εκλογικό νόμο που γίνονται αυτές οι εκλογές θα πρέπει να συγκεντρωθεί 38%+ για τα δύο κόμματα, η Ένωση Κεντρώων πιθανόν να μην είναι καν μέσα στην βουλή και πιθανόν αν είναι να μην φτάνει το ποσοστό της για συγκυβέρνηση.

Ξεκίνησαν τα στοιχήματα

Εδώ θα βρεις το ειδικό στοίχημα για τις εκλογές

Το τρίτο σενάριο είναι αυτό που πιστεύουμε αλλά με αστερίσκο. Η συγκυβέρνηση τριών κομμάτων, ουσιαστικά αυτό που θέλει κυρίως το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να συγκυβερνήσει με ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα γιατί ξέρει ότι θα χάσει ένα κομμάτι του σε όποια επιλογή και να κάνει έτσι θα πιέσει στην τριπλή συγκυβέρνηση. Αν δεν το πετύχει θα πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική, χωρίς το μπόνους και έτσι το σενάριο αυτό μοιάζει βέβαιο με απόδοση 4,33.

Ο αστερίσκος μπαίνει για την περίπτωση 4 κομμάτων με απόδοση 101,00. Αν μπουν οι ΑΝ.ΕΛ. ή η Ένωση Κεντρώων στην βουλή τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συγκυβερνήσουν και η απόδοση αυτή αξίζει για κάλυψη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανένα άλλο κόμμα από αυτά που ήδη είναι στην βουλή ή πρόκειται να συμμετάσχει στην νέα κυβέρνηση.

Εδώ θα βρεις το ειδικό στοίχημα για τις εκλογές

About vlastaris

    Recommended for you