Η Δωρεάν εφαρμογή που σε πάει στο Ταμείο στέλνοντας σου μήνυμα - stoiximaview.gr

Ειδήσεις

Η Δωρεάν εφαρμογή που σε πάει στο Ταμείο στέλνοντας σου μήνυμα

on

Αυτό που όλοι περιμένατε, η εφαρμογή που σε πάει Ταμείο με ένα απλό μήνυμα είναι εδώ και πάνω από όλα Δωρεάν για εσάς

Επιτέλους η εφαρμογή που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός. Η ομάδα του Stoiximaview μετά από έναν ακριβώς χρόνο έχει την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάζει την νέα εφαρμογή της για κινητά της Stoiximaview Live Tips. Την Stoiximaview Live Tips μπορείτε ήδη να την βρείτε τόσο στο App Store για ios ( iphone/ipad) όσο στο Google Play για τα Android.

Έχεις ios ( iphone/ipad) κατέβασε την εφαρμογή μας από εδώ και μην ξεχνάς να της βάλεις 5 αστέρια

Σε τι διαφέρει η νέα εφαρμογή μας

Μέχρι σήμερα έχουμε δει εκατοντάδες εφαρμογές για στοίχημα, άλλες με livescore, άλλες με προβλέψεις και άλλες απεικόνιση διάφορων site που υπάρχουν παγκόσμια. Η διαφορά μας είναι αρχικά ότι όπως και το site μας επικεντρώνεται στο live. Το 90% όλων των site και πολύ περισσότερο των app δεν έχουν καθόλου προγνωστικά για live. Αυτό που την κάνει διαφορετική από όλες είναι ότι στέλνει τα live προγνωστικά μας σε μήνυμα. Έτσι μπορείτε να παίρνεται live tips χωρίς να είσαστε μέσα στην εφαρμογή. Κοινός μπορείς να πίνεις το καφεδάκι σου Κυριακή μεσημέρι και να σου έρχεται σε μήνυμα η live πρόβλεψη μας χωρίς να είσαι στο Chat μας.

Έχεις Android κατέβασε την εφαρμογή μας από εδώ και μην ξεχνάς να της βάλεις 5 αστέρια 

Τι άλλο μπορείς να βρεις στην εφαρμογή μας

Πέρα από το live chat με τα τεράστια ποσοστά επιτυχίας  και τα μηνύματα με τις live προβλέψεις, στην εφαρμογή μας μπορείς να βρεις και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Στο Ποδόσφαιρο και στο Μπασκετ μπορείς να δεις τα pregame προγνωστικά μας ενώ στα Ειδήσεις μπορείς να βρεις όλα τα στοιχηματικά νέα που ενδιαφέρουν ένα παίχτη όπως προσφορές και ειδήσεις που αφορούν το στοίχημα

Έχεις Android κατέβασε την εφαρμογή μας από εδώ και μην ξεχνάς να της βάλεις 5 αστέρια 

Έχεις ios ( iphone/ipad) κατέβασε την εφαρμογή μας από εδώ και μην ξεχνάς να της βάλεις 5 αστέρια

About vlastaris