Να τελειώσουν νωρίς την δουλειά τους

Προγνωστικά

Να τελειώσουν νωρίς την δουλειά τους

on

Ο Τόλης Λεούσης επιστρέφει και πάλι στην παρέα μας και προσπαθεί να καταφέρει το τρίτο συνεχόμενο ταμείο του.

Το τελευταίο καιρό τα πάμε καλά. Άπληστος δεν είμαι και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τα δύο σερί ταμεία και ελπίζω να ακολουθήστε και να πληρωθήκατε. Δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω όμως. Όπως έχουμε πει πολλές φορές από δω, κοιτάμε μπροστά και ψαχνόμαστε για νέες επιτυχίες.

Άρης-Νίμπουργκ (19:30): Η αναμέτρηση που τόσο θέλει ο Άρης να πάρει, αναμένεται να γίνει με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες. Η Νίμπουργκ έχει καταταλαιπωρηθεί για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ των γηπεδούχων. Θεωρώ ότι η νίκη θα έρθει για τον Άρη. Και για αυτό ψάχνοντας την Stoiximan βρήκα το πιο λογικό σημείο. Το 1ημ/1τελ είναι στο 1,67. Σούπερ επιλογή σε μια έδρα που δεν θα είναι και φιλόξενη για την Νίμπουργκ.

STOIXIMAN: 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ

Μάλαγα-Τσεντεβίτα (21:45): Πάντα η Ανδαλουσία ήταν το πιο δύσκολο… μονοπάτι σε όποιον ταξίδευε να παίξει εκεί. Η Μάλαγα δεν είναι κάνα θωρηκτό, αλλά ούτε και η Τσεντεβίτα φοβίζει. Για αυτό εξ αρχής σε μια αναμέτρηση για το Eurocup αξίζει να δούμε κάτι πανομοιότυπο με το παραπάνω. Βασικά θα σκεφτούμε ακριβώς το ίδιο. Δεν θα ψάξουμε τον άσο μόνο του γιατί δεν αξίζει, ενώ στις διαφορές πάντα με προβληματίζει η Μάλαγα. Και εδώ λοιπόν θα προτιμούσα το 1ημ/1τελ που η Stoiximan το δίνει στο 1,62. Αξίζει και αυτό καθώς η νίκη θα έρθει για την ομάδα της Ισπανίας.

STOIXIMAN: 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ

About Τόλης Λεούσης

mm

Μικρός ήταν, μπάσκετ έβλεπε. Μεγάλωσε, έπαιξε μπόλικο, μέχρι που το γόνατό του (το ρημάδι το δεξί), δήλωσε παραίτηση (ρήξη μηνίσκου και πειραγμένοι χιαστοί είπε ο κομπογιαννίτης γιατρός) για να σταματήσει μία και καλή το… όνειρο. Από κει και έπειτα άρχισε να γράφει, να γράφει και να γράφει. Πλέον είναι ενεργό μέλος του 10.gr, ενώ μέχρι πρότινος αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «Ο ΓΑΥΡΟΣ» και στο gavros.gr για την αγάπη του, τον Ολυμπιακό, αλλά και για στοίχημα.

    Recommended for you

    Loading...