Λίγο πάνω από το 1,60 επί δύο και ταμείο! - stoiximaview.gr

Προγνωστικά

Λίγο πάνω από το 1,60 επί δύο και ταμείο!

on

Ο Τόλης Λεούσης μετά το χτεσινό του ταμείο επιστρέφει με άγριες διαθέσεις και δύο ευκαιρίες που δεν χάνονται.

Η χτεσινή μέρα μας έκατσε… κουτί. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να κερδίσει τόσο άνετα η Καρσίγιακα εντός έδρας ενώ ο Άρης κέρδισε ακριβώς στο όριο που ζητούσαμε. Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν η δυάδα μας να περάσει και όποιος την στήριξε δίνοντας το κάτι παραπάνω σίγουρα θα νιώθει δικαιωμένος από το αποτέλεσμα.

Η παρέα εξάλλου του Stoiximaview κάνει όργια σε live και κείμενα και όποιος μας ακολουθεί έχει βρει για τα καλά τον δρόμο προς το ταμείο.

STOIXIMAN: 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ

Ας τα αφήσουμε αυτά τώρα και να δούμε τα καινούρια μας δεδομένα. Πάλι δυάδα μέχρι να έρθει η αυριανή μέρα που θα δούμε την Ευρωλίγκα και το ματς του Ολυμπιακού στο Κάουνας.

Κίμκι-Μπιλμπάο (18:30): Συνεχίζουμε με Eurocup. Ένα ματς σε μια έδρα που είναι πάντα κατηφορική. Οι Μοσχοβίτες πάρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς, πάντα είναι γκράντε φαβορί σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Την Κίμκι την πιστεύω πολύ και δεν κρύβω πώς την θεωρώ και από τα φαβορί της διοργάνωσης. Χαμηλή η απόδοση του άσου για αυτό και μέσω της Stoiximan θα επιλέξω το 1ημ/1τελ που μας δίνεται στο ικανοποιητικό 1,66.

Βαρέζε-Νεπτούνας (21:30): Και επιστροφή στο Champions League της FIBA. Οι ιταλικές ομάδες στηρίζουν τα πάντα στην έδρα τους. Εκεί ξεκινούν τα σχέδια τους και βασίζουν την ελπίδα τους για προκρίσεις. Η Βαρέζε έχει όλα τα φόντα για να μπορέσει να επικρατήσει της Νεπτούνας. Τον φοβάμαι όμως τον άσσο. Θα προτιμούσα την ασφάλεια για αυτό… ψήθηκα για το +4,5 των γηπεδούχων. Στην Stoiximan το έχει στο 1,60 και έχουμε την άκρη να χάσει η Βαρέζε ακόμα και με 4 πόντους.

STOIXIMAN: 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ

About Good View

    Recommended for you

    Loading...