Ελλάδα-Ιταλία: Με τους πελάτες... - stoiximaview.gr

Προγνωστικά

Ελλάδα-Ιταλία: Με τους πελάτες…

on

Ελλάδα-Ιταλία: Ραντεβού με την ιστορία έχει η εθνική ΄μας ομάδα πόλο, με νίκη της επί της Ιταλίας πάει στους ημιτελικούς της Ολυμπιάδας.

Ελλάδα-Ιταλία: Το πόλο προσπαθεί επάξια να γίνει το εθνικό ομαδικό μας άθλημα. Ο Θόδωρης Βλάχος θέλει να φτάσει δεύτερη φορά φέτος σε μεγάλο τελικό. Πριν λίγους μήνες σε ομαδικό επίπεδο έφτασε τον Ολυμπιακό στο τελικό του Champions League στην Βουδαπέστη. Τώρα με τον βασικό του κορμό και προσθήκες από όλες τις υπόλοιπες ομάδες προσπαθεί να φτάσει την εθνική μας στον τελικό της Ολυμπιάδας του Ρίο.

Η ήττα από την Αυστραλία ήταν ανώδυνη και ίσως μας βοήθησε να βρούμε στον δρόμο μας μία καλή μας γνώριμη την Ιταλία. Η Ιταλία είναι αυτό που λέμε πελατάκια μας. Η εθνική μας ομάδα όπου τους βρίσκει τους φοράει μπρατσάκια.

Η πελατιακή σχέση  με την Ιταλία ξεκίνησε, για τα 13 παλικάρια (τα συγκεκριμένα παλικάρια που κατέκτησαν την 3η θέση στον κόσμο, την 4η στην Ευρώπη και πηγαίνουν για μετάλλιο στο Ρίο) του Θόδωρου Βλάχου από τη ρώσικη πόλη Καζαν, το καλοκαίρι του 2015. Τότε στον μικρό τελικό το ματς πήγε στα πέναλτι (7-7 κανονική περίοδος, με… σπρώξιμο των διαιτητών στους Ιταλούς) κι εκεί «μίλησε» ο Φλέγκας αρχικά που όρθωσε «stop» και μετά ο «φύλακας Άγγελός μας», ο Βλαχόπουλος «τελείωσε» τους γείτονές μας και διαμόρφωσε το 11-9. Εμείς πανηγυρίσαμε το χάλκινο μετάλλιο, οι Ιταλοί έμειναν με την όρεξη.

Ελλάδα-Ιταλία 1

STOIXIMAN ΔΙΑΘΕΤΕΙ PAYSAFE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Στην πιο πρόσφατη συνάντησή μας, στο Super Final του Γουόρλντ Λιγκ της Κίνας, στον αγώνα του ομίλου μας τούς χτύπησε… ελληνική αστραπή και με 15-4 τους στείλαμε… αδιάβαστους. Όμως την πάτησαν και στο μικρό τελικό. Οι πολίστες του Σάντρο Καμπάνια κέρδιζαν 6-1 και με ένα εκπληκτικό σερί 10-1 (!) τούς κερδίσαμε 11-7 και πάλι τους αφήσαμε με την όρεξη.

H εθνική μας ομάδα μπορεί να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδια της Ιταλίας. Οι Ιταλοί δεν έχουν δείξει ούτε στα μεταξύ μας παιχνίδια ούτε σε αυτά στην Ολυμπιάδα ότι μπορούν να μας κοντράρουν. Βασική μας επιλογή δεν μπορεί να είναι άλλη από την πρόκριση της Εθνικής μας με 1,75 απόδοση από την STOIXIMAN. H STOIXIMAN είναι επίσημος χορηγός της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας πόλο στην φετινή Ολυμπιάδα του Ριο.

STOIXIMAN: 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ.

About vlastaris

    Recommended for you

    Loading...