Αν παίζεις Live πρέπει να το διαβάσεις.... - stoiximaview.gr

Ειδήσεις

Αν παίζεις Live πρέπει να το διαβάσεις….

on

Αν ασχολείσαι με το Live στοίχημα, ψάχνεις προβλέψεις στο Live στοίχημα και πληροφορίες τότε σου βρήκαμε αυτό που θες ….

To  Live στοίχημα είναι η καλύτερη μορφή στοιχηματισμού αφού έχεις εικόνα του παιχνιδιού ενώ οι διαφορές των αποδόσεων σύμφωνα με την έκβαση του παιχνιδιού είναι τεράστιες. Tipsters για το pregame υπάρχουν πάρα πολλοί σε βαθμό κορεσμού (εφημερίδες, site, facebook) για το Live όμως ελάχιστοι.

Το Stoiximaview ειδικεύεται πάνω στο Live και έχει δημιουργήσει το Chat του που καθημερινά οι Tipster τους δίνουν τις Live προβλέψεις τους. Κάθε μέρα από τις 12:00 το μεσημέρι οι Tipster του Stoiximaview μας πάνε στο Ταμεία μέχρι αργά το βράδυ. Με μέσο όρο επιτυχίας πάνω του 75% και πάνω από 20 προβλέψεις την ημέρα το Chat του Stoiximaview γράφει Ιστορία.

Το Chat μας είναι το μοναδικό που καθημερινά μοιράζει τόσες προβλέψεις με τόσες επιτυχίες. Παράλληλα όλη την ημέρα δεκάδες φίλοι του Chat μας λένε και αυτοί τις απόψεις τους και δημιουργούν την μεγαλύτερη παρέα που ασχολείται με το Live στοίχημα.

Το Stoiximaview δημιουργεί την δικιά του εφαρμογή για κινητά, δείτε το preview του Chat μας

Πως μπαίνω στο Live Chat του Stoiximaview

Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του Stoiximaview πήρε μία γενναία απόφαση να αναβαθμίσει το chat της και να το κάνει και mobile app. Για να γίνει αυτό έκανε το chat συνδρομητικό αλλά χωρίς να ζητάει λεφτά αλλά την υποστήριξη σας. Έτσι μπορεί να μπει κάποιος στο chat μας κάνοντας απλά 3 Βήματα.

Βήμα 1ο: Εγγραφή στο Site μας

Για να γίνει κάποιος μέλος του chat μας πρέπει αρχικά να γραφτεί στο Site μας πολύ απλά πατώντας  Εδώ

Βήμα 2ο: Δείχνουμε πραγματικά την στήριξη μας

Για να καταφέρουμε το Chat μας να μην είναι συνδρομητικό χρειάζεται την στήριξη σας. Κάποιοι πιστεύουν σε εμάς και μας στηρίζουν και εμείς έχουμε μάθει να δείχνουμε την στήριξη σε αυτούς. Την προσπάθεια μας την στηρίζει η Stoiximan, η Bet555 και η Vistabet. Έτσι για να αποδείξει ένα μέλος μας ότι μας στηρίζει πολύ απλά πρέπει να κάνει ένα νέο λογαριασμό σε μία εταιρεία από τις τρεις μέσα από τα banner ή τα link μας.

Για να γραφτείς στην Stoiximan πάτησε εδώ

Για να γραφτείς  στην Bet555 πάτησε εδώ

Για να γραφτείς στην Vistabet πάτησε εδώ

Βήμα 3ο: H συνομιλία

Κάτω αριστερά είναι η συνομιλία του site μας. Στην συνομιλία μπορείτε να πάρετε όποια πληροφορία θέλετε και να σας βοηθήσουμε τόσο για την εγγραφή σας αλλά και για ότι πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Στην συνομιλία πηγαίνετε μετά το τέλος των δύο πρώτων βημάτων έτσι ώστε να σας ανοίξουμε πρόσβαση στο chat μας.

Δεν ζητάμε από κανένα συνδρομές και λεφτά απλά τη στήριξη σας. Τα λεφτά σας κρατήστε τα και ακολουθήστε τις αποδόσεις μας να αυγατίσουν ενώ αν θέλετε σώνει και ντε να δώσετε συνδρομή δώστε σε κάθε άμπαλο μανατζαρέο του στοιχήματος που μπαίνει μια στο Live μας μια σε άλλα site να δει σημεία να σας το παίξει ειδικός για να βγάλει το χαρτζιλίκι του.

Loading...